Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Orijentalni parfem - preporuka

Drage devojke, molim vas da mi preporučite neki orijentalni parfem, ali da nije previše sladak. 🙃
2021 12 24
Fiori d'Ambra Profumum Roma 💪🍀
2021 12 25
Versace Oud Oriental. Ćerka i ja imamo različit ukus za parfeme, s tim što obe ne volimo slatke, a ovaj nam je odličan. Uz to se lepo projektuje, iako nam obema koža guta parfeme, ona dobija komplimente kad god ga stavi i ne treba ga prskati mnogo, tako da može dugo da traje bočica i isplativ je
2021 12 25
Oud Oriental je divan!!! Poručila sam ga sa Jasmina "na slepo". Opis me je zainteresovao i pomislila sam da bi mogao da mi odgovara. Nisam pogrešila. Inače, bočica me nikada ne bi privukla.
2021 12 25
Chopard Casmir, obožavam ga zimi. Star parfem. Nije ni skup. Postojan i bogat i divno se razvija. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/09b7a53f0c37b06ceaafc9d36aebccc4.jpg)
2021 12 25
Chopard Cashmire je odličan i jako povoljan, ali nekome je prejak i mučan. Najbolje naći manju količinu za probu, sad je za zimski period, za leto bas i ne. Meni je i njihov Wish dobar, mada je sladji, ali mi za čudo ne smeta posle višednevnog testiranja (a mislila sam posle prve probe da nikako nije za mene). Isto je povoljan, trajan, ali nekome je isto mučan
2021 12 25
Sve je stvar licnog dozivljaja, to je car parfema. Nekome mucan i tezak, a meni, recimo, uteha, topla oaza i spokoj, ali pre svega uteha. Jako ga volim 😊 i pravi je orijentalno gurmanski.
2021 12 25
Zaboravih, istrazi sa audom parfeme, mene lično interesuju za probu, čitajući komentare na Punmiris- Mancera Aoud Vanille i Montale Honey Aoud, oni bi trebalo da su lepi orjentalni. Kombinacija auda sa vanilom, ambrom, zacinima..budu dobri orjentalni, a po prihvatljivoj ceni u nekim proverenim parfimerijama i Kupujemprodajem sajtu kod određenih prodavaca, što se vidi po utiscima i ceni. Montale Aoud Lagoon npr nije orjentalni, nego osvežavajuce čist i slabija varijanta Day dreams
2021 12 25
Sad vidim između moja dva komentara i tvoj, Srebrna. Tačno, zato najbolje probati na koži, više puta testirati. Još jedna preporuka- Kenzo Jungle, što se tiče orjentalnih, ima dosta začina, ali prvo proba. Samo za ovaj spomenut u prvom komentaru, Versace Oud Oriental, odgovorno tvrdim da ne bi trebalo da ikome smeta, ko traži orjentalno, jer mojoj ćerki često smetaju moji parfemi, a za ovaj smo se obe uhvatile, čak ga prsne i par puta, a ne zaboli je glava, kao od nekih mojih
2021 12 26