Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Obnavljanje oglasa

Dobila sam odgovor. Ja sam se zalila na negativne utiske, koje sam dobila zbog obnavljanja oglasa i obrisali su mi 2 negativne :") Izvinili su mi se na neprijatnostima. Zalila sam se i na ponasanje admina prema clanicama, bezobzirnosti u deljenju negativnih utisaka, dok prevare uveliko "cvetaju"ovde na sajtu. E sad, oni su meni napisali nesto u smislu, da nije potrebno uopste brisati oglase. Evo ovako glasi poruka na engleskom : We would like to inform you that there is no need to delete an item to renew it, it's photos can be rearranged or the item can be edited ant it will be shown at the recently added page. :) Ako neko bolje poznaje engleski i informatiku, molim da mi pojasni :")
2022 01 09
Nema potrebe za brisanjem oglasa, dovoljno je samo promeniti redosled slika ili izmeniti informacije u oglasu i oglas ce biti na na zadnje dodanoj stranici.Tako su Vam bar odgovorili, svakako cu pokusati.
2022 01 09
To sam i ja mislila, pa mi je bilo malo cudno , pa da proverim, neko sigurno bolje zna. Poslala sam im poruku, u kojoj u ime zajednice smatram da bi svima znacila mogucnost obnavljanja oglasa , da bi to pospesilo kupo-prodaju i da tako rade ostali slicni sajtovi :") E sad, sta nam Bog da :") o:)
2022 01 09
> deksica: > Nema potrebe za brisanjem oglasa, dovoljno je samo promeniti redosled slika ili izmeniti informacije u oglasu i oglas ce biti na na zadnje dodanoj stranici.Tako su Vam bar odgovorili, svakako cu pokusati. Pa pojavice se kao nas prvi predmet, tesko kao prvi predmet na stranici. Ako me razumete 😂 Da, bar ste dobili neki odgovor. Valjda ce skloniti to glupo pravilo. Svaka cast za ideju!
2022 01 09
> bokismoki: > > deksica: > > Nema potrebe za brisanjem oglasa, dovoljno je samo promeniti redosled slika ili izmeniti informacije u oglasu i oglas ce biti na na zadnje dodanoj stranici.Tako su Vam bar odgovorili, svakako cu pokusati. > Pa pojavice se kao nas prvi predmet, tesko kao prvi predmet na stranici. Ako me razumete 😂 > Da, bar ste dobili neki odgovor. Valjda ce skloniti to glupo pravilo. Svaka cast za ideju! Da, pojavice se kao nas prvi predmet, ali nema sanse da bude automatski na prvoj stranici. Znam ja to, al eto. Zato sam i pisala da to pravilo "ukinu" i da se ugledaju na ostale, slicne sajtove, da nam svima bude dobro :)
2022 01 09
Znači i dalje selektivno.
2022 01 09
> zvecarka87: > To sam i ja mislila, pa mi je bilo malo cudno , pa da proverim, neko sigurno bolje zna. > Poslala sam im poruku, u kojoj u ime zajednice smatram da bi svima znacila mogucnost obnavljanja oglasa , da bi to pospesilo kupo-prodaju i da tako rade ostali slicni sajtovi :") E sad, sta nam Bog da :") o:) Hvala Vam na trudu :")
2022 01 14
> plava16: > > zvecarka87: > > To sam i ja mislila, pa mi je bilo malo cudno , pa da proverim, neko sigurno bolje zna. > > Poslala sam im poruku, u kojoj u ime zajednice smatram da bi svima znacila mogucnost obnavljanja oglasa , da bi to pospesilo kupo-prodaju i da tako rade ostali slicni sajtovi :") E sad, sta nam Bog da :") o:) > Hvala Vam na trudu :") Nema na čemu :")
2022 01 15
Redovno to radim,i samo tako mi i ide prodaja. Nisam previse aktivna na sajtu, ali kad imam neki visak stvari zelim i da se otarasim istih, po simbolicnim cenama. Posto vidim da je dozvoljena komercijalna prodaja, outlet roba, uvozna roba iz inostranstva second hand i slicno, sa etiketom po jedna velicina u turi. Onda cu i ja da obnavljam oglase kako ne bi bili zatrpani komercijalnim artiklima.
2022 01 27
Ipak ne dozvoljavaju obnovu oglasa. Ja sam probala nekoliko puta u toku nedelje prosle i ceo orman mi je obrisan vec 3 puta. Pisala sam adminima i rekli su mi da je obnavljanje oglasa zabranjeno i da mi mogu blokirati profil ukoliko nastavima dalje da radim isto... To su njihova pravila, koja nece menjati u skorije vreme...
2022 01 27
Evo, gledam oglas, isti kao i pre 2 nedelje u podforumu Rasprodaja. Piše postavljen juče.
2022 02 05
> AppleRed: > Evo, gledam oglas, isti kao i pre 2 nedelje u podforumu Rasprodaja. Piše postavljen juče. Ljudi probaju : ) na rizik, ako uspe uspe : ) Tako svi radimo...
2022 02 05
Zanimljivo da nekima uvek uspe a neki probaju jednom i brišu im se svi oglasi.
2022 02 06
> zvecarka87: > Ipak ne dozvoljavaju obnovu oglasa. Ja sam probala nekoliko puta u toku nedelje prosle i ceo orman mi je obrisan vec 3 puta. > Pisala sam adminima i rekli su mi da je obnavljanje oglasa zabranjeno i da mi mogu blokirati profil ukoliko nastavima dalje da radim isto... > To su njihova pravila, koja nece menjati u skorije vreme... Bas bezveze. Mislim da je svima to povećavalo mogućnost prodaje. A sto kaze Apple neki svakodnevno obnavljaju oglase, da meni upada u oči nemoguće da admini je vide. Ali sta je tu je. Bas će neko nabasati na nas predmet od pre 5 meseci😢
2022 02 26
1 2