Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Ne dobijam odgovor na poruke

Sta se desava sa clanicama 🤨 retko ko odgovara na poruku?
2022 01 22
Isto se i meni desava, pa ne znam da li ne zele da odgovore ili ne vide poruke... Posto neke odgovore, a neke ne😕
2022 01 22
Uobicajena pojava, meni je to prestalo da smeta, i ne obracam paznju vise. Ko hoce hvala, ko nece dva puta mu hvala.😊
2022 01 22
Takodje Cak nekada kada zelim odmah da kupim neki predmet i samo trazim racun za uplatu ili posaljem podatke za slanje niko ne odgovara... Ja ne odgovorim jedino kada sam u guzvi, trudim se da ispostujem sve.
2022 01 22
I meni se desava da ne odgovore, idem dalje, ne pokusavam dva puta :)
2022 01 22
Saljete poruke pogresnim clanicama :') Salim se malo, to se stalno desava nazalost, redovna pojava ovde na sajtu ,:)
2022 01 22
Ja ne odgovaram za poruke o razmeni. U opisu profila sam navela da ne radim razmene i da na poruke za razmene ne odgovaram. Ako članica nema 10 sekundi da odvoji i pročita šta piše u opisu profila, ja nemam 10 sekundi da odgovorim na poruku :D
2022 01 22
Ja sam trazila mere za 3 bunde do sad,nisam dobila odgovor ni od jedne.Kako kupiti nesto,noseno,na osnovu njihove slike?Trazila sam nove takve,ali nema,a ove ne odgovaraju,ostaje second hand,verovatno cu naci u pola cene tamo.
2022 01 25
Ja sam nova članica, i od 10 poruka koje sam poslala dobila sam odgovor na dve, i to jedan da će mi se javiti kasnije a drugi tek posle nekoliko dana. Došla sam na forum da bih videla da li je to uobičajeno, tako da dobila sam odgovor! :")
2022 02 10
Ne znam šta se dešava🤔🤔🤔...razumem da su ljudi u gužvi i da nemaju vremena da možda odmah odgovore ali ako prodje ihahajjjj vremena bez ikakvog odgovora,smatram nepoštovanjem...odustala sam od kupovine nekoliko stvari upravo iz tog razloga...
2022 02 10
Ja sam tražila mere za jednu bundu, kaže dajte mi broj Vibera, dam broj, mada šta će joj za mere, to je mogla da ukuca i ovde. I ne dobijem više ništa. Puno njih ignoriše poruke. Mada, koliko sam se puta zeznula zadnjih par meseci, bolje da su me i te izignorisale😅
2022 02 15
Nevaspitanje, nekultura i bezobrazluk! A najgore je što pojedine članice koje baš to rade, pametuju na ovu temu.
2022 03 29
> DankaDa: > Nevaspitanje, nekultura i bezobrazluk! > A najgore je što pojedine članice koje baš to rade, pametuju na ovu temu. Bljak! Nevaspitanja, nekulture I bezobrazluka nema. Ako nešto jasno piše, tvoj je problem što se uvrediš kad neko neće uraditi ono što jasno piše da neće uraditi :D I pre nego što pitaš zašto sam se pronašla u tvom komentaru - ja sam jedina koja je napisala razlog zašto ne odgovaram na poruke, sve ostale članice su napisale kako njima drugi ne odgovaraju na poruke.
2022 03 30
> UltraStore: > > DankaDa: > > Nevaspitanje, nekultura i bezobrazluk! > > A najgore je što pojedine članice koje baš to rade, pametuju na ovu temu. Bljak! > Nevaspitanja, nekulture I bezobrazluka nema. Ako nešto jasno piše, tvoj je problem što se uvrediš kad neko neće uraditi ono što jasno piše da neće uraditi :D > I pre nego što pitaš zašto sam se pronašla u tvom komentaru - ja sam jedina koja je napisala razlog zašto ne odgovaram na poruke, sve ostale članice su napisale kako njima drugi ne odgovaraju na poruke. A odakle tebi ideja da se uvredim kada neko neće da uradi nešto što je naveo da ne želi? Odakle uopšte pomisao da ja to tražim od bilo koje članice? Samo sam odgovorila na pitanje devojke koja je pokrenula temu. Kao što sam napisala, nevaspitanje i nekultura i bezobrazluk i te kako su zastupljeni na ovom sajtu. Daću ti samo jedan primer... Kada mi članica napiše da će mi u toku dana javiti da li želi od mene da kupi dve ili ipak jednu stvar, pa se više nikad ne javi, šta je to? A to da neko npr. nudi razmenu članici koja je navela da je ne želi ili da npr. nudi roze suknju onoj koja je naglasila da hoće crvenu, toga ima... I na takve poruke i ne treba odgovarati. Ali, ako bilo ko odustane od kupovine, smatram da treba to i da napiše.
2022 03 30
> I pre nego što pitaš zašto sam se pronašla u tvom komentaru - ja sam jedina koja je napisala razlog zašto ne odgovaram na poruke, sve ostale članice su napisale kako njima drugi ne odgovaraju na poruke. Evo, čitam komentare ponovo i pitam se čime sam te to "bocnula" da se pronađeš baš u mom komentaru. Čini mi se da sam shvatila. Ispravi me ako grešim... Misliš da se na tebe odnosio ovaj deo: "A najgore je što pojedine članice koje baš to rade, pametuju na ovu temu. Bljak!"? Ma jok... Odnosi se na članicu koja već drugi, treći put piše na ovu temu i nešto pametuje, a meni na poruke nije odgovorila. Samo je jednostavno nestala.
2022 03 30
1 2