Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Oglasi koji nestaju

Vec par puta postavim oglas koji narednog dana nestane, ne razumem u cemu je problem?
2022 02 24
Meni je obrisan kratki kaputic , ne znam zasto, da mu nije prosao eok trajanja ili nema bar kod pitam se. Primetim kad se konektujem da mi se smanjio broj predmeta. Neke predmete koje vidim kod drugih clanica nisu obrisani ali moji jesu.
2022 02 24
https://mojekrpice.rs/items/zene/1717139/nedozvoljeni-predmeti Možda je nešto bilo nedozvoljeno pa je Admin obrisao? I meni je par oglasa obrisano, ali pretpostavljam da sam nešto pogrešila.
2022 02 24
Mozda ste vise puta obnavljali oglas (nije dozvoljeno, ranije su to non-stop radili), ako ne krsi nista drugo.
2022 02 24
Meni redovno obrišu kratke čizmice koje su lično moje, nove...ne znam kako su procenili da ne mogu da se nalaze na mom nalogu.
2022 02 24
> TatCat: > Mozda ste vise puta obnavljali oglas (nije dozvoljeno, ranije su to non-stop radili), ako ne krsi nista drugo. Kaputić sam slikala lepo prvi put ga postavila i posle nekog vremena vidim nema ga. Još par stvari mi je tako izbrisano.
2022 02 24
Takodje je i meni izbrisano par artikla a ne razumem zasto. Ni jedan jedini razlog ne vidim zasto je tako. Vec neko vreme nosam zadovoljna sajtom,ovo je razlog zbog kojeg cu zatvoriti profil. Ima mnogo drugih korektnih mesta gde vam ne brisu objave eto iz nekih nama ne shvatljivih razloga a da nas niko i ne obavesti o tome. Prema tome adio!
2022 02 24
Ali zato profili sa komercijalom i fejk stvarima ostaju jer plaćaju promociju dugo i donose profit sajtu.
2022 02 24
> TatCat: > Mozda ste vise puta obnavljali oglas (nije dozvoljeno, ranije su to non-stop radili), ako ne krsi nista drugo. Posle prvog objavljivanja oglasa sam isti postavila jos jednom. U svakom su bile po 2 fotografije moje odece, nista sa sajtova i slicno. U poslednjih mesec ipo dana mi je svaki oglas obrisan koji pokusam da postavim. Neki nakon jednog dana neki nakon malo vise...
2022 02 25
I meni je nestalo tri oglasa iz nepoznatih razloga, niti sam koristila slike sa neta, niti su nedozvoljeni predmeti..Ispiračina mozga
2024 02 11