Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

ko siri paniku

bukvalno svaki drugi stori koji mi izadje na instagramu su poluprazni rafovi po prodavnicama ili kolica puna brasna, toalet papira.. kakvo je stanje u vasem gradu? u mom mestu (na Kosovu) je normalno, za sad, razgovarala sam sa prodavcima, kazu niko ne pravi zalihe, sve normalno.. da li su lazne slike/snimci koji nam se prikazuju?
2022 03 04
Sada sam dosla iz grada,sve normalno funkcionise. Ima bas svega.Beograd je u pitanju.
2022 03 04
U Somboru je sve uobicajeno u radnjama ali na pumpama je danas bio uzas od guzve.
2022 03 04
Poznanik koji radi na pumpi mi je rekao da zadnja dva dana imaju nenormalno posla, da ljudi toce sto po rezervoarima, sto po kantama, i sama sam svedok guzvi na pumpama (zivim blizu jedne). Sto se tice marketa, juce u Lidlu su radile sve kase, sto gotovo nikad nije slucaj, i pored toga redovi su bili kilometarski, rafovi poluprazni. Beograd je u pitanju. Verovatno zavisi od radnje do radnje, ali moje iskustvo je ovako. 😪
2022 03 04
Redovi su bili, juce u Lidlu i danas na pumpama. Ostale trgovine bez neke vece guzve, ali rafovi praznjikavi, realno. A opet, i pored cinjenice da se u Srbiji bolje zivi i da nam je standard visi, kako bar "neki" pricaju i kako se popularizuje ruzicastim, da ne kazem "rezijskim" medijima, opet je red bio samo ispred Lidla. Lidla koji je ujedno, hteli to da priznamo ili ne, ipak neka vrsta "socijalne" trgovine i koji je strateski i doveden u Srbiju. To je bar moje misljenje.
2022 03 04
Sve normalno što se radnji tiče. Pumpe... Kao da se gorivo deli besplatno. 😅 Gužve katastrofalne. Kraljevo
2022 03 04
Kako ko širi paniku? Predsednik lično pre neki dan kukao i držao predstavu za Oskara na televiziji, a onda danas kaže "imamo svega ne znam ko širi paniku" 😂😂😂
2022 03 04
> SvetlanaRadic: > Kako ko širi paniku? Predsednik lično pre neki dan kukao i držao predstavu za Oskara na televiziji, a onda danas kaže "imamo svega ne znam ko širi paniku" 😂😂😂 And Oscar goes, Oscar goes...stvarno je drama queen i dobio bi Oskara za tu ulogu. 🤮
2022 03 04
> SvetlanaRadic: > Kako ko širi paniku? Predsednik lično pre neki dan kukao i držao predstavu za Oskara na televiziji, a onda danas kaže "imamo svega ne znam ko širi paniku" 😂😂😂 Ali je meni i dalje pobednicka izjava "ne brinite narode, imamo nafte sigurno za naredna 2 meseca" 😂 kao da nas je osigurao za naredne 22 godine 😂
2022 03 04
ahahah, ne znam, ja sam gledala samo kad su donosili odluku oko Ukrajine i sankcija kopkalo me sta ce reci, inace tv ni ne gledam, ali tad je reko imamo svega pa zato ne znam odakle je krenula sva panika mada i oko korone je bilo imamo svega pa su ljudi pravili zalihe istog momenta takodje kod nas pricaju kako ce bas skociti evro, aj to, nego sto 'dileri' ne zele da ga prodaju vise za dinare 😳 a da ne pricam koliko nam je veselo u pristinskim medijima i sa njihovom panikom kako oce preCednik da im otme Kosovo 😳 ovo je cirkus vise
2022 03 04
> Nina136: > > SvetlanaRadic: > > Kako ko širi paniku? Predsednik lično pre neki dan kukao i držao predstavu za Oskara na televiziji, a onda danas kaže "imamo svega ne znam ko širi paniku" 😂😂😂 > Ali je meni i dalje pobednicka izjava "ne brinite narode, imamo nafte sigurno za naredna 2 meseca" 😂 kao da nas je osigurao za naredne 22 godine 😂 pa kako je krenulo za dva meseca ce nas napasti roboti pa necemo misliti o nafti
2022 03 04
Ljudi moji, pre par dana u Tempu, lik napunio kolica toalet papirom 😳 Dakle, cela kolica, samo toalet papir naslagan. Ja prvo mislila da je radnik sto dopunjuje rafove, dok nije stao na kasu 🤦🏼‍♀️ Ovom nasem narodu bitno samo dupe d'ima da obrise 😂
2022 03 04
Mi nismo kupovali nista, samo kao i redovno. Nadam se da ne gresim, ali jedno sigurno znam: dajte narodu hleba i igara, a sad " ko siri paniku". Poceo je da se ponavlja, trebalo bi mu skrenuti paznju, ali i to dzaba, jer nas narod ima mozak plitak kao bara.
2022 03 04
Znatno je poskupelo gorivo, pa će i sve drugo poskupeti. ☹ ... pre bih rekla melodrama queen. 😂
2022 03 04
> REASHOP: > Znatno je poskupelo gorivo, pa će i sve drugo poskupeti. ☹ > ... pre bih rekla melodrama queen. 😂 Kao da već nemamo najveću inflaciju na cene hrane u Evropi...
2022 03 04
1 2 3