Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Kako vam ide prodaja?

Imam utisak da je poskupljenjem svega (od hrane do goriva) dosta opala prodaja ne samo na ovakvim sajtovima, vec i u regularnim prodavnicama… Kako vama ide prodaja? Ja recimo mesec dana nemam upite (sto mi se zaista ranije nije desavalo) Kako vam se cini?
2022 03 20
Upravo sam htela ovu temu da pokrenem. Postavljala sam i pojedinacno, i lotove, i nista. Samo jedna poruka za razmenu. Cudno je. Ali bas cudno. Kako je kod ostalih?
2022 03 20
Tržište prezasićeno, preprodavci preplavili sajt, puno second hand radnji po pristupačnim cenama.....
2022 03 20
Kod mene je sada još i okej kako je bilo pred kraj prošle godine. Kad ubacim nove stvari krenu prodaje, kad ne ubacujem duže vreme prilično stane.
2022 03 20
Devojke ja sam nova ovde i cilj mi je da prodam stvari koje ja vise ne nosim ili ih nisam ni nosila. Da je trziste prezasiceno jeste i da se sve vise otvaraju second hand radnje i to je tacno ali mi se cini da ovde moze puno kvalitetnijih stvari da se nadje nego u pomenutim radnjama.
2022 03 20
Apple je dobro napisala ali uz to ove godine jeste jos gore.Ali kao i uvek uglavnom idu poznate stvari odredjenih brendova i ono sto je u trendu.To vidim kada nesto trazim,prodate su uglavnom stvari odredjenog brenda. Zimus postavim dzemper Marina Yachting,vuna,kao nov za 900 din,bila sam ubedjena da ce odmah da ode,niti jednog lajka,normalno niko nije ni pitao za njega.Nisam ga nosila zbog boje rojal blu,koja mi je lepa ali mi ne lezi..Posle 5 meseci sam ga skinula sa profila i nosicu ga po kuci.Cena mu je u rangu hulahopki.Zato mislim da nije ni cena u pitanju nego iskljucivo odredjeni brendovi i odredjeni modeli..ostalo ako se proda je na nivou lutrije.
2022 03 20
Tačno se oseti koliko je opala prodaja na svim sajtovima... Ponekad pomislim da sam nevidljiva mada često ubacujem i nove stvari. Čak su se i upiti smanjili. Uvek korigujem cene, snižavam ali opet teško se nešto proda...
2022 03 20
Tako je Jelena, većina traži 'in' stvari i zvučna imena bez obzira na kvalitet ili model.
2022 03 20
Jeste opala prodaja i to bas, ja sada prodam mozda jednu stvar nedeljno.
2022 03 20
> AppleRed: > Tako je Jelena, većina traži 'in' stvari i zvučna imena bez obzira na kvalitet ili model. Pa da.Ja kao kupac prolazim odlicno.Nalazim stvari ozbiljno dobrih brendova za sitne pare..odnosno bas ispod cene,samo zato jer retko i znaju za njih.Mada da budem iskrena,za mnoge i ja ne znam ali proverim pre kupovine na netu o cemu je rec,iako u oglasu ne objasne da se radi o skupom brendu.Tako da i sam prodavac stavi neku mizernu cenu.Ovde ima par prodavaca koji imaju odlicne brendove ali su im ipak stavili i realne visoke cene,ali to je manjina...Cak su navalu za odredjeni brendovima i profesionalni prodavci shvatili.Npr COS tunika/haljina,na aukciji bude jeftinija od Zarine haljine-obicne,ne iz neke specijalne kolekcije
2022 03 20
Prodaja garderobe je gotovo stala. Ja sam posle duze vremena imala prodaju, i to tako sto mi se javio stari kupac pa zna sta nudim i sta moze da ocekuje. Pritom se potvrdilo po milioniti put da se najbrze prodaju najskuplje stvari. A iako odelo izgleda nikom ne treba, knjige i cvece (po fb grupama) idu kao "alva"- polovinu polica biblioteke sam ispraznila. :-)
2022 03 20
Meni najbolje ide prodaja Zarinih predmeta. Više mi se javljaju za skuplje predmete, dok za predmete do 500 dinara (koji čine 70% profila) ne stiže ni jedan upit. U poslednje vreme imam po 2 prodaje nedeljno, i zadovoljna sam. Rekla bih da je prodaja napokon malo krenula. U poslednje vreme sam previše kupovala na sajtu, i ono što mi treba i ono što mi ne treba, pa se trudim da malo smanjim... 🤍
2022 03 20
Ma što se ne proda, nek ide u humanitarne svrhe i nek su svi srećni. :")
2022 03 20
Meni nikad bolje,skoro svaki dan prodam nesto..Ali i korigujem cene
2022 03 20
Ne zalim se. Kakva je situacija, ocekivala bih mnogo goru prodaju. Uglavnom ovde i na Instagramu ide solidno, ali na Fb je stalo za sada.
2022 03 20
1 2 3