Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Slaba prodaja

Da li ima neko da prodaje preko instagrama ili slicno, jer je meni ovde prodaja stala skroz? Da li na insta stranicama ide bolje?
2022 04 01
Kod mene obrnuto-ovde super a preko IG nisam nikada nista prodala 🤣
2022 04 01
Ovde uzas, ig jos gore
2022 04 01
Mislim da je prosto prelazni period takav, da ljudi slabo kupuju i da se jos uvek vise nose komadi iz FW sezone. Bar oni tanji. A da je prodaja slaba ili da je nema, tako jeste.
2022 04 01
Rasprodaje po radnjama,SH radnje,FB lajv prodaja,i ko zna koliko sajtova i konkurencije.Svega i svacega na raznim KP sajtovima.Previse ponude,a malo potraznje.. Cene ne mnogo manje nego u radnji,gde kupite uzmete racun probate i imate garanciju na predmet. Pre nekoliko dana citam forum na jednom drugom KP sajtu,gde je gomila uvredjenih prodavaca,nezadovoljna opcijom novom gde kupci nude manje.Poistovecuju sebe sa stvarima koje prodaju kao da u najmanju ruku prodaju svoje telo ,:) a ne neki predmet.Posle se ljudi pitaju sto je opala prodaja.Em su cene visoke u odnosu na ponudu koje je i previse,em ti se prodavac onako solidno istrese jer mu nudis pare,doduse ne onoliko koliko bi on to voleo..Kapiram da ljudi radije odlaze i kupe na rate ili odu u SH,nego da se raspravljaju po sajtovima,gde na sve postoji uvek mogucnost podvale i prevare
2022 04 01
I meni prodaja ide lose, sve cene sam spustila max samo da se ratosiljam stvari. 😂Ali ni to ne pomaze. Ja ipak mislim da je najveci problem sto je postarina poskupela. A inace sve stvari koje sam prodala su Zara i nistaa drugo 😂
2022 04 01
Ja sam npr prodavala sve na limundu i na kp . Skoro sam pocela ovde I bas sporo ide, I slabo. Na fb u nekim grupama npr neko vreme ide I ima prodaje, pa se grupa zatrpa prodajnim postovima, svadjama, spamovima it'd. Pa naidje neka druga grupa(sa potraznjama i ljudima koji zapravo kupuju) i tako u krug. Lalafo jako slabo prodala sam mozda tri stvarcice za god dana. A sto se tice sasomange nemam kom, najgori sajt. Uglavnom prevare ili da ti uzmu broj kartice ili tvoje slike (kako ti nesto stoji fazon) Sve u svemu nzm ko je odakle, cisto ideja, (trenutno radim na tome) Ima u okolnim mestascima pijace gde je npr mesto 150-200din, postavis se I prodas po nesto, menjas se za nesto itd Pratim temu, ako neko ima nekih ideja, ili neki dobar sajt/grupu. Nadam se da ce biti bolje 😊
2022 04 01
Ja prodajem na fejsu i to po većim cenama nego ovde jer su drugačije starosne grupe. Na krpicama su uglavnom klinke koje traže da se cena spusti sa 300 na 100 dinara. To je neko moje skroz objektivno mišljenje
2022 04 01
> Njenjam: > Ja prodajem na fejsu i to po većim cenama nego ovde jer su drugačije starosne grupe. Na krpicama su uglavnom klinke koje traže da se cena spusti sa 300 na 100 dinara. To je neko moje skroz objektivno mišljenje Preporuci neku aktivnu/dobru grupu ako nije problem 😊
2022 04 01
Naravno, Iz nekog razloga kada prekopiram linkove ne mogu da odgovorim na poruku :/ Grupe su Zara prodaja i Samo H&M, Bershka, Stradivarius za komercijalnu garderobu Ko prodaje firmirane stvari/nameštaj i zna engleski preporučujem used stuff for sale in Belgrade
2022 04 01
> Njenjam: > Ja prodajem na fejsu i to po većim cenama nego ovde jer su drugačije starosne grupe. Na krpicama su uglavnom klinke koje traže da se cena spusti sa 300 na 100 dinara. To je neko moje skroz objektivno mišljenje To je tacno, jedna me juce izmrcvarila da li je novo, je l sigurno novo, a da li ima osetecenja, a da li sigurno nema itd..Nemam nista protiv da neko pita sve zivo, ali ako pise novo bez etikete, onda nema etiketu.😂 I ne pita za mere ili sl, samo da li ima etiketu. Ja poslala 20 slika😂 za jednu majicu od 700 din, novu. 😂
2022 04 01
> Njenjam: > Ja prodajem na fejsu i to po većim cenama nego ovde jer su drugačije starosne grupe. Na krpicama su uglavnom klinke koje traže da se cena spusti sa 300 na 100 dinara. To je neko moje skroz objektivno mišljenje Ja sam bas stekla drugaciji utisak.Gledala sam neki lajv na FB,zene prodaju stvari po smesnim cenama.Tipa od 50 din do 500 din.Takodje neke pidzame i neke posteljine iz Turske,novo,zaista povoljnoNekada bas rasprodaju nekada nista.Imam utisak da zavisi i od termina.A ovde cini mi se idu samo stvari odredjenih brendova i trend stvari i to je to.I to odlaze po vecim cenama,po meni.Eventualno moze da se proda nesto sto iskace iz sablona,s vremena na vreme
2022 04 01
> Njenjam: > Naravno, > Iz nekog razloga kada prekopiram linkove ne mogu da odgovorim na poruku :/ > Grupe su Zara prodaja i Samo H&M, Bershka, Stradivarius za komercijalnu garderobu > Ko prodaje firmirane stvari/nameštaj i zna engleski preporučujem used stuff for sale in Belgrade Poslala zahteve, hvala 😊❤️
2022 04 01
> jelena2606: > > Njenjam: > > Ja prodajem na fejsu i to po većim cenama nego ovde jer su drugačije starosne grupe. Na krpicama su uglavnom klinke koje traže da se cena spusti sa 300 na 100 dinara. To je neko moje skroz objektivno mišljenje > Ja sam bas stekla drugaciji utisak.Gledala sam neki lajv na FB,zene prodaju stvari po smesnim cenama.Tipa od 50 din do 500 din.Takodje neke pidzame i neke posteljine iz Turske,novo,zaista povoljnoNekada bas rasprodaju nekada nista.Imam utisak da zavisi i od termina.A ovde cini mi se idu samo stvari odredjenih brendova i trend stvari i to je to.I to odlaze po vecim cenama,po meni.Eventualno moze da se proda nesto sto iskace iz sablona,s vremena na vreme Kada se radi lajv oslanjaju se na količinu prodate robe i na kraju svakako budu u plusu. To su uglavnom žene koje rade na pijaci i njima je odlično. Iskreno mene iznenađuje to što se polovne stvari više prodaju, mislim da bi trebalo da bude obrnuto ali dobro. To ste lepo napisali, zavisi od termina. Kao da svi čekaju platu i onda se u istom danu jave svi i onda krene zatišje...
2022 04 01
> Tashke_nis: > > Njenjam: > > Naravno, > > Iz nekog razloga kada prekopiram linkove ne mogu da odgovorim na poruku :/ > > Grupe su Zara prodaja i Samo H&M, Bershka, Stradivarius za komercijalnu garderobu > > Ko prodaje firmirane stvari/nameštaj i zna engleski preporučujem used stuff for sale in Belgrade > Poslala zahteve, hvala 😊❤️ Nema na čemu 🙂
2022 04 01
1 2