Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Krema za kovrdzavu kosu?

Gomila sajtova sa profesionalnom kozmetikom,gde god da pitas pojma nemaju nista oko proizvoda ali ih prodajuIli mimo konkretnog upita oko tipa kose salju najprodavanije proizvode ,:( Pitanje da li ste koristile Redken,Kerastase ili bilo sta od tih boljih firmi za talasastu kosu,ne i suvu preterano,da ne slepljuje,da da volumen a aktivira lokne?Predlog..
2022 04 06
Sestra koristi Wella liniju za kovrdžavu kosu, Nutricurls i prezadovoljna je.
2022 04 06
> srebrna: > Sestra koristi Wella liniju za kovrdžavu kosu, Nutricurls i prezadovoljna je. Pogledala izgleda da je nema ovde.Samo mi izlze strani sajtovi i neki Hr
2022 04 06
Balea ja sam bas zadovoljna :)
2022 04 06
Moroccanoil curl defining cream je super, ima kod nas da se kupi,radi sve što ste naveli, imam je i prezadovoljna sam. Dobra je i Milkshake krema za lokne, isto kod nas može da se kupi.
2022 04 07
> Amanojlovic: > Moroccanoil curl defining cream je super, ima kod nas da se kupi,radi sve što ste naveli, imam je i prezadovoljna sam. Dobra je i Milkshake krema za lokne, isto kod nas može da se kupi. HvalaDobila sam preporuku sa vise strana za Maroccanoil.Imaju dve varijante defining cream i intense curl cream.Da li slucajno znate u cemu je razlika?
2022 04 07
> jelena2606: > > Amanojlovic: > > Moroccanoil curl defining cream je super, ima kod nas da se kupi,radi sve što ste naveli, imam je i prezadovoljna sam. Dobra je i Milkshake krema za lokne, isto kod nas može da se kupi. > HvalaDobila sam preporuku sa vise strana za Maroccanoil.Imaju dve varijante defining cream i intense curl cream.Da li slucajno znate u cemu je razlika? Nema na čemu. Za vašu kosu, tj. činjenice koje ste naveli boja je ova koja nije intense varijanta. Ova Maroccanoil curl defining cream je nekako više preparata u jednom i ne otežava dlaku, a druga varijanta je jača, masnija. Nadam se da me razumete😃
2022 04 07
Pardon*bolja je ova koja nije jača😂
2022 04 07
Razumela :D Da ta masnija varijanta ne igra.Nisu to objasnili u opisu,tako da nissam mogla da shvatim koja je razlika.Kod nekih u opisu stoji npr da je za bas spiralne lokne ili nivo ucvrscivanja itd.Za ovo nije navedeno tako da sam imala dilemu.Hvala!
2022 04 07
> jelena2606: > Razumela :D Da ta masnija varijanta ne igra.Nisu to objasnili u opisu,tako da nissam mogla da shvatim koja je razlika.Kod nekih u opisu stoji npr da je za bas spiralne lokne ili nivo ucvrscivanja itd.Za ovo nije navedeno tako da sam imala dilemu.Hvala! Nema na čemu 😃Ova je konkretno za svaki tip lokni, verujem i za talasast kosu😊
2022 04 07
Koliko otprilike traje?Videh da je bocica od 250 ml
2022 04 07
> jelena2606: > Koliko otprilike traje?Videh da je bocica od 250 ml Traje dugo, zavisi koliko je kosa gusta, moja je poprilično, dovoljno je dve pumpice, ja mogu izvući jedno 6 meseci😊
2022 04 07
Bacite pogled na ovaj ig profil @kovrdzava_kosa_nega
2022 04 08
> OljaRaletic: > Bacite pogled na ovaj ig profil @kovrdzava_kosa_nega Da, dobra ideja, po njenoj preporuci koristim tu kremu, Milica ima puno dobrih saveta i recenzija😃
2022 04 08