Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Ljubav, porodica, deca, psihologija /

Psihologija /

Nasilje nad zenama..

Drage, znam da je mnogo tesko govoriti na ovakvu temu, ali sam imala potrebu da je otvorim. Sa 28 godina sam dozivela prvi put u zivotu da budem napadnuta od strane “voljenog” i mnogo se tesko oporavljam od toga...Od te veceri svaku noc sanjam nesto ruzno I budim se u znoju, cak se nekad probudim iz sna dok placem, znam da je sve povezano sa tim stresom sto sam dozivela. Cak neke snove mogu da povezem zasto ih sanjam.. Na koji nacin ste se vi oporavile od ovoga i nakon koliko vremena ste se “usudile” otvoriti vrata drugom coveku da udje u vas zivot...🥺
2022 04 28
Koliko vremena je prošlo i da li ste u potpunosti prekinuli vezu sa nasilnikom? Kod nas neki dan muškarac na ulici udarao i šutao svoju suprugu. Policija brzo stigla kao i hitna, srećom ljudi iz obližnjih zgrada reagovali momentalno. Sudija (žena) kaže da sve češće izriče zabrane prilaska ali mnoge žene se vraćaju nasilnicima i tako sve u krug. Ako imaju i dete, situacija još gora.
2022 04 29
Nazalost u Srbiji ne postoji zakon i niko nista ne preduzima dok ne bude kasno. Sami smo svedoci rijaliti programa i sta se u njima propagira.
2022 06 06