Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

HITNOOO ISKUSTVA

Treba mi htno savet sto se tice vakum kesa. Usli smo u neke radove, i iz jednog velikog ormana sa zimskom odecom je sve moralo da bude izneto a nemam gde. Stvari su mi zauzele bukvalno pola stana, sto mi je neverovatno. Najbrze resenje su mi pale na pamet vakum kese. Da li neko ima iskustva sa njima? Koje mi preporucujete? Trebaju mi bas velike za kapute, jakne itd... Gusim se u stvarima :( Help ! Hvala za svaki savet <3
2022 07 07
Daaa, najbolja stvar na svetu. Mi imamo iz Ikea i super stvar za organizaciju i oslobadjanje prostora. Kvalitetne su, bar su se nama tako pokazale :) Stavljali smo cak i jastuke jorgan za queen size krevet 🤣
2022 07 07
Jel postoji mozda mogucnost da se kace na ofinger ? o:)
2022 07 07
> carobni_ormaric: > Daaa, najbolja stvar na svetu. Mi imamo iz Ikea i super stvar za organizaciju i oslobadjanje prostora. Kvalitetne su, bar su se nama tako pokazale :) > Stavljali smo cak i jastuke jorgan za queen size krevet 🤣 I ja imam Ikeine. Postojale su u dve velicine, ali vec neko vreme ih ne nalazim preko aplikacije. Ne znam da li ih jos imaju u ponudi. A deuga opcija je Dormeo-donema mi je majka kutiju u kojoj su cetiri velike kese. Mislim da su skuplje od Ikee ali im ne znam cenu.
2022 07 07
Nemaju vise te kese u Ikei :(
2022 07 08
Ima kod kineza za 100 i nesto dinci x-)
2022 07 08
Uzmite neke bolje, ja imam kuneske i sve popuste, posle sat vremena udje vazduh
2022 07 08
Znam, zato i pitam za iskustva... Ima svasta nesta na netu ali se bojim da su to sajtovi koji preprodaju isto kineske :(
2022 07 08
Nadam se da ce se javiti neka clanica kao otkrovenje i prosvetliti nas :D
2022 07 08