Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Besmislene aukcije

Bas pratim aukcije ovde, dosta sam puta i prodala, ali ovde su aukcije tako besmislene. Ne razumem kako je Pocetna cena necega recimo 1200,a na profilu je 1500. Ko hoce da kupi, tih 300 din mu ne znaci mnogo, da bi licitirao neki predmet. Trebalo bi da aukcije krenu bar sa duplo manjim iznosom, da bi licitacija bila smislena. 100X sam htela nesto da kupim, ali kad vidim cenu na profilu, ne vidim zasto bih licitirala kad je razlila 100, 200 din..
2022 07 14
Ja sam skoro licitirala i pratila, pitam članicu posle 2 dana kad se završava aukcija, pošto nije napisala i ona odgovori da je zaboravila da obrise temu, da joj se javila neka članica u inbox i prodala je 😅. Jeste bila cifra skroz ok, ali da joj dam negativnu zbog nepostovanja pravila, nemamo ništa od toga. Verovatno su joj brisali predmete sa profila, pa otvorila aukciju za par komada
2022 07 14
Meni je najjace sto stavim nesto i niko ne isprati, i posle par dana proda se. A na aukciji bude mnogo jeftinije
2022 07 14
Meni se, generalno, cini da se clanice “plase” da licitiraju ti. da ucestvuju u aukcijama, kao sam taj koncept im je nesto strano, nepoznato… Licno sam poslednjih meseci vise puta stavljala predmete na aukciju, dosta sam snizavala pocetne cene u odnosu na regularnu cenu predmeta i nikada nista nisam prodala… I imam jedno pitanje za clanice koje su nekad nesto prodale- kada Vam se javi neko sa licitacijom, da li odmah prodate predmet toj osobi ili cekate do isteka aukcije? Hvala unapred.
2022 07 14
Pa mora da se ceka kraj aukcije. Ja sam mnogo toga prodala na aukcijama ovde, skoro naocare ne direktno, jer je clanica kasno videla, ali je bacila komentar, ja sam joj se javila u inboks i eto saradnje, pre par dana. A i ranije sam prodavala i dosta lotova sam prodala, ali sa niskom pocetnom cenom, ali nema veze, meni sitna zarada nikada nije bila problem. Nije nikome nepoznato, vecina nas je i na Limundu i kupujemo sig na licitacija ma, ovde je, generalno, i dalje najveci problem precenjivanje stvari i visoke cene na aukcijama i zato niko ni ne zalazi u taj pdf ili makar jako malo clanica. Ja bih volela da zazivi, ali sa normalnim poceetnim cenama, bilo bi i vise ponuda i vise prodaja
2022 07 14
Hvala na odgovoru! > Debela_devojka: > Pa mora da se ceka kraj aukcije. Ja sam mnogo toga prodala na aukcijama ovde, skoro naocare ne direktno, jer je clanica kasno videla, ali je bacila komentar, ja sam joj se javila u inboks i eto saradnje, pre par dana. A i ranije sam prodavala i dosta lotova sam prodala, ali sa niskom pocetnom cenom, ali nema veze, meni sitna zarada nikada nije bila problem. Nije nikome nepoznato, vecina nas je i na Limundu i kupujemo sig na licitacija ma, ovde je, generalno, i dalje najveci problem precenjivanje stvari i visoke cene na aukcijama i zato niko ni ne zalazi u taj pdf ili makar jako malo clanica. Ja bih volela da zazivi, ali sa normalnim poceetnim cenama, bilo bi i vise ponuda i vise prodaja
2022 07 15
Niko ne stavlja vreme kraja aukcije da bi bilo iole smisleno nadmetanje :)
2022 07 15
Istina...Na vec visoku cenu koja je na profiliu se spusti za par stotimna dinara....Retko kada i udjem vise da pogledam aukcije
2022 07 15
> angieengel: > Niko ne stavlja vreme kraja aukcije da bi bilo iole smisleno nadmetanje :) Ja stavljam 😂😂😂 i uvek kratko traju
2022 07 15
Pa i ja obavezno stavim vreme trajanja aukcije…
2022 07 15
Ja bih mozda i postavila aukciju ali se ne snalazim i ne razumem kako aukcija funkcionise¿¿¿:-)
2022 07 15
Pa eto, lepo ja rekoh da se clanice pomalo “plase” aukcija 😂😁🙃 Mozda Vam ovo pomogne https://mojekrpice.rs/forum/t/32185/pravila-podforuma-aukcije-i-kako-otvoriti-temu-na-aukcijama > Aaanaaaa: > Ja bih mozda i postavila aukciju ali se ne snalazim i ne razumem kako aukcija funkcionise¿¿¿:-)
2022 07 15
> Anja0404: > Pa eto, lepo ja rekoh da se clanice pomalo “plase” aukcija 😂😁🙃 Mozda Vam ovo pomogne https://mojekrpice.rs/forum/t/32185/pravila-podforuma-aukcije-i-kako-otvoriti-temu-na-aukcijama > > Aaanaaaa: > > Ja bih mozda i postavila aukciju ali se ne snalazim i ne razumem kako aukcija funkcionise¿¿¿:-) Hvala ♥︎
2022 07 15
Ja stavim neki lot za smesne pare, ili tipa 5 stvari po izboru opet za smesne pare, al kontam da dobar deo clanica ne obraca paznju na aukcije ili ne zna kako bi to odradio. Stavim kraj aukcije, ispostujem sve, al se desi nekad da neko pita i posle isteka, prodam i tad po toj ceni, jbg, neko ne stigne da vidi na vreme.
2022 07 15
Devojke inspirisale ste me da danas postavim prvu aukciju, zanima me da li clanive ostavljaju ponude u temi ili se javljaju u inbox, takodje da li treba posle isteka da obrisem temu :) Hvala unapred na odgovorima
2022 07 15
1 2