Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Šta mislite?

Zdravo, prvi put mi se događa neprijatnost na sajtu. Pa bih želela da čujem vaše mišljenje. Devojka je kupila od mene pantalone i jutros kada su stigle, videla je da su joj velike, odnosno kako je ona rekla " kao džak ". U opisu predmeta je navedena dužina i pitati za ostale dimenzije. Ona ništa od toga nije uradila, njena greška je po mom mišljenju. Na profilu mi piše da ne radim povraćaj i da se pre kupovine detaljno raspitate o predmetima. Pantalone su potpuno nove, sa etiketom i prodajem ih jer su i meni velike. Lepo su upakovane i takve iste poslate. Međutim, ona uporno insistira i piše mi kako nije ljudski ne vratiti. Uvek se trudim da budem pravedna, i zaista mi je neprijatno, ne znam šta da radim u ovakvoj situaciji. Hvala na savetima, unapred 🙂
2022 08 25
Sve sto je napisano u opisu nacina prodaje korisnika sajta je ono na sta se treba obratiti paznja. Po meni, greska devojke sto nije trazila mere. Ja, kada kupujem, obracam paznju na to, na opis profila, pitam za mere, dobro razmislim i prihvatim stvar koja mi stigne jer je po meni to gotova stvar tj zavrsena prica jel. Vi ste sve ispostovali i ne vidim da dalje imate bilo kakvu odgovornost.
2022 08 25
Kupac bi trebao uvek da se informiše o merama. Vaša krivica bi bila da predmet ne odgovara opisu ili da je oštećen. Ovako nije. Pre svega, naglasili ste da nema vraćanja. Ako joj ne odgovara veličina, neka ih proda ovde na sajtu. Sigurna sam da će se neko brzo javiti za njih.
2022 08 25
Ja uvek pitam za mere.Skoro mi se desilo da nisam pitala za mere bokova za haljinu i bila mi je siroka u tom delu.Moja greska.Okacila sam je na svoj profil. Greska je clanice sto se nije raspitala.
2022 08 25
Hvala svim članicama na odgovoru. Ja sam joj i rekla da okači na profil, da joj mogu i svoje fotografije poslati ako joj je tako lakše. Ona je odgovorila da je na ovom sajtu isključivo kao kupac, a ne da prodaje.
2022 08 25
I ja sam dva puta promašila veličinu, pa sam stavila na profil i prodala. Ne znam zašto bi to ikome bilo teško, prodale bi se sigurno.
2022 08 25
Dobro devojka se zajebala, sta sad..ona je kriva svakako sto nije tražila detaljne mere ..ali ja bih pristao da mi vrati pantalone i vratio bih joj novac
2022 08 25
> Ralekrusevac: > Dobro devojka se zajebala, sta sad..ona je kriva svakako sto nije tražila detaljne mere ..ali ja bih pristao da mi vrati pantalone i vratio bih joj novac Poštujem svačije mišljenje. Zato sam i pitala, da vidim šta drugi misle. Hvala na odgovoru 🙂
2022 08 25
Nije Vaša krivica. Svako neka prvo pročita u opisu profila koji su uslovi prodaje, pa onda neka se odluči za kupovinu. Lično uvek tražim mere ako je garderoba u pitanju, tako da zaista smatram da nije Vaša krivica.
2022 08 25
Ja sam skoro kupila majicu i nisam se raspitala o materijalu. Stigla mi je majica od neke sintetike koju ne mogu ni da nosim ali nije članica kriva nego ja sto se lepo nisam raspitala
2022 08 25
Ja sam jednom kupila farmerke odlican model Legend, ali su mi nogavice bile predugacke, objavila i prodala dalje. Druge Zara farmerke koje prodajem ne dopadaju mi se kako stoje i prosledila sam ih na sajtovima za prodaju, pa se nadam da ce naci svog vlasnika. U oba slucaja je moja greska jer nisam pitala za-mere-dužinu nogavica odnosno nisam procenila kako ce meni taj model farmerki stajati. Tako da se slazem da nije vasa greska, vec greska kupca.
2022 08 25
pretpostavljam da su u pitanju lanene zara pantalone.naveli ste tačnu veličinu, čak i napomenuli da mislite da odgovara većoj veličini, smatram da greška nije vaša.
2022 08 25
Ja sam imala takav slucaj , pritom prvo je sve bilo ok. Ali sledeci dan javlja kako joj je od kompleta donji deo mali pa bar donji da vrati. Ja sam samo rekla izvinite ali povracaj ne vrsim ni novca ni robe. A pritom je dobika sve info i znala je sta kupuje. Tako da ne vracajte novac , ako su joj velike nek preproda.
2022 08 25
Hvala svim članicama na odgovorima. Zaista mi je značilo da čujem i vaša mišljenja, da bih donela racionalnu odluku.
2022 08 25
Vaša greška nije svakako, za ostalo je na Vašoj dobroj volji, ali članica ne može da se žali što nije na vreme se raspitala
2022 08 25
1 2