Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Nepostovanje dogovora

Već tri poslednje saradnje mi se desava isto, dogovor je da mi se pošalje kao ,,cc paket", ja unapred preko računa uplacujem iznos porudzbina, da bi mi sve tri osobe rekle kako ili ne šalju u njihovoj pošti tj nemaju iskustva(?), ili nema kutije odgovarajuce veličine 🤷‍♀️. Naravno, ne pravim problem, a i sta vredi da se bunim kada sam iznos(e) već uplatila. Ali već počinje da me nervira takvo postupanje. Nije toliko problem u tome da li cu dostavu platiti 200-250 ili 400-500, ali zašto bih plaćala duplo ako smo se već ,,dogovorile"? Kako se uopšte zaštititi od toga?
2022 09 28
Zašto uopšte uplaćujete poštarinu unapred? Možete ptt i za cc paket platiti prilikom preuzimanja istog
2022 09 28
Da li se CC paket placa naknadno po prijemu posiljke - ili se moze uplatiti uz iznos za predmet pre slanja (mada koliko sam razumela cena paketa varira)? Ja sam za knjigu platila 500 dinara postarinu (post express)... horor.
2022 09 28
Ne, ne, iznos uplacujem bez poštarine, ali svakako ne mogu reci da neću da platim postarinu 500 tj da podignem paket, jer sam tražila da mi se posalje kao cc paket a poslato mi je brzom. 🤷‍♀️
2022 09 28
Na žalost zaista po pravilu treba da je u kutiji samo negde se to zanemari a negde nemaju kutije. Zavisi od pošte i koliko se drže pravila. Naravno ako prodavac nije u mogućnosti da pošalje CC paket, treba da javi mada iskreno, ne znam šta možete uraditi. Tražili bi ste da vrati uplaćen novac? Situacija jeste nezgodna, trebala je da se javi i tek onda da šalje osim ako nije bilo hitno.
2022 09 28
Pozdrav Jedna opcija je da im kažete da ste zainteresovani za kupovinu samo ukoliko su u mogućnosti da posalju kao CC paket ,da vam se PE ne isplati. Druga opcija je ukoliko pristanu ,da im uplatite i tih 200din i za poštarinu,pa će je morati platiti svakako.
2022 09 28
Jel kod CC paketa ne postoji opcija da primalac plati postarinu? Nije mi to jasno… > MojMaliKutakNS: > Pozdrav > Jedna opcija je da im kažete da ste zainteresovani za kupovinu samo ukoliko su u mogućnosti da posalju kao CC paket ,da vam se PE ne isplati. > Druga opcija je ukoliko pristanu ,da im uplatite i tih 200din i za poštarinu,pa će je morati platiti svakako.
2022 09 28
> Anja0404: > Jel kod CC paketa ne postoji opcija da primalac plati postarinu? Nije mi to jasno… Ja sam juce podigla CC paket sa otkupom od 4000. Ukupan iznos sa postarinom je bio 4340 din.
2022 09 28
> Anja0404: > Jel kod CC paketa ne postoji opcija da primalac plati postarinu? Nije mi to jasno… > > MojMaliKutakNS: > > Pozdrav > > Jedna opcija je da im kažete da ste zainteresovani za kupovinu samo ukoliko su u mogućnosti da posalju kao CC paket ,da vam se PE ne isplati. > > Druga opcija je ukoliko pristanu ,da im uplatite i tih 200din i za poštarinu,pa će je morati platiti svakako. Isto je kao post expres placa se po preuzimanju paketa postarina samo sto je mnogo manja..ja saljem CC
2022 09 28
Hvala ❤️ > Majda87: > > Anja0404: > > Jel kod CC paketa ne postoji opcija da primalac plati postarinu? Nije mi to jasno… > Ja sam juce podigla CC paket sa otkupom od 4000. Ukupan iznos sa postarinom je bio 4340 din.
2022 09 28
Hvala ❤️ > ninanica: > > Anja0404: > > Jel kod CC paketa ne postoji opcija da primalac plati postarinu? Nije mi to jasno… > > > MojMaliKutakNS: > > > Pozdrav > > > Jedna opcija je da im kažete da ste zainteresovani za kupovinu samo ukoliko su u mogućnosti da posalju kao CC paket ,da vam se PE ne isplati. > > > Druga opcija je ukoliko pristanu ,da im uplatite i tih 200din i za poštarinu,pa će je morati platiti svakako. > Isto je kao post expres placa se po preuzimanju paketa postarina samo sto je mnogo manja..ja saljem CC
2022 09 28
CC paket ne može ispod određenih dimenzija i mora da bude upakovano u kutiju. Meni je rečeno da kutija bude bar veličine kutije za cipele. Razumem da neki to nemaju i ne mogu da pošalju na taj način. Mada to je trebalo da se raspitaju pre dogovora sa kupcem, umesto da pošalju na drugi način.
2022 09 28
Ka sam slala članicama CC paket.Zadnji put je. Kutija bila od mobilnog telefona.Stavlje predmet u kutiju,upakovano u običnu kesu i zalepljen trakom.Niko mi nije pravio problem.
2022 09 28
Jednom sam čak spakovala u običnu kutiju od pralina.Isto je sve bilo ok.Znači da kutija ne mora biti većih dimenzija.
2022 09 28
> korenmilica: > Da li se CC paket placa naknadno po prijemu posiljke - ili se moze uplatiti uz iznos za predmet pre slanja (mada koliko sam razumela cena paketa varira)? > Ja sam za knjigu platila 500 dinara postarinu (post express)... horor. Ja prodajem knjige bas cesto i one se uvek salju kao preporucena tiskovina - cena se nije menjala skorije i postarina (zavisno od tezine) bude 133 ili 144 din.! Ko god Vam proda /salje knjigu pod drugim uslovima-nije fer i nije profesionalno.
2022 09 28
1 2