Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Da li neko ima ovaj uređaj?!

Da li može neko da podeli iskustva, vredi li 1400 €? ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/d0d5b001d39c80db5a0dfca8146ccaed.jpg)
2022 10 18
Komsika, je l' ti to jebes sirotinju?!
2022 10 18
hhahhhaha x-)
2022 10 19
Ma ne jebe, samo malo. 😅😅😅
2022 10 19
Moja drugarica ima i kune se u to.
2022 10 20
> SveJeNaProdaju: > Moja drugarica ima i kune se u to. E hvala vam, bas sam dosta pozitivnih iskustava cula, bas bih volela da se jos neko javi.
2022 10 21
Moja svekrva ga ima i takodje se kune u njega. Svasta sprema u njemu. Kaze da joj ustedi vreme pripreme. Poslednji put sam ja spremala pire od krompira i bilo je odlično, prelepo kremasto. Takodje, super umesi testo. Malo ga je nezgodno oprati. Ja sipam feri i malo vode pa ga vratim da provrti.
2022 10 21
> Mimomila: > Moja svekrva ga ima i takodje se kune u njega. Svasta sprema u njemu. Kaze da joj ustedi vreme pripreme. Poslednji put sam ja spremala pire od krompira i bilo je odlično, prelepo kremasto. Takodje, super umesi testo. Malo ga je nezgodno oprati. Ja sipam feri i malo vode pa ga vratim da provrti. Je l tačno da samo stavis namirnice on sam skuva, samelje, isključi? 😁 Deluje mi bas zanimljivo, kažu da uopšte ne moras da znas da kuvas, samo pratis uputstva🙄 i ako se teško održava ili koristi da na vreme odustanem, nije jeftin da bi mi skupljao prašinu u kuhinji kao gomila ostalih uredjaja, zato mi je svako mišljenje važno, hvala svima!
2022 10 22
Tacno je, sve sam radi. Po receptu se sve ubaci i on sam to sve smuti, pise i vreme za koliko je gotovo, cak i pisti neka fensi muzikica. Takodje i sve moze da samelje, orahe, keks, secer itd. Secer bude mislim finiji nego bilo koji kupovni, bukvalno se pusi onako kako ga napravi u prah. Ko ima bebu, mislim da bi mu bas pomoglo oko pripreme kasica. Najbolje da proucite sta sve moze u njemu da se sprema. I koliko vam je realno potreban. Ja ga ne bih kupila jer je bas skup, a i nemam mesta vise na radnoj ploci. Nije on ni mali. Mada, ako bi mi ga svekrva poklonila… :) > BabyPink: > > Mimomila: > > Moja svekrva ga ima i takodje se kune u njega. Svasta sprema u njemu. Kaze da joj ustedi vreme pripreme. Poslednji put sam ja spremala pire od krompira i bilo je odlično, prelepo kremasto. Takodje, super umesi testo. Malo ga je nezgodno oprati. Ja sipam feri i malo vode pa ga vratim da provrti. > Je l tačno da samo stavis namirnice on sam skuva, samelje, isključi? 😁 Deluje mi bas zanimljivo, kažu da uopšte ne moras da znas da kuvas, samo pratis uputstva🙄 i ako se teško održava ili koristi da na vreme odustanem, nije jeftin da bi mi skupljao prašinu u kuhinji kao gomila ostalih uredjaja, zato mi je svako mišljenje važno, hvala svima!
2022 10 28
> Mimomila: > Tacno je, sve sam radi. Po receptu se sve ubaci i on sam to sve smuti, pise i vreme za koliko je gotovo, cak i pisti neka fensi muzikica. Takodje i sve moze da samelje, orahe, keks, secer itd. Secer bude mislim finiji nego bilo koji kupovni, bukvalno se pusi onako kako ga napravi u prah. Ko ima bebu, mislim da bi mu bas pomoglo oko pripreme kasica. > Najbolje da proucite sta sve moze u njemu da se sprema. I koliko vam je realno potreban. Ja ga ne bih kupila jer je bas skup, a i nemam mesta vise na radnoj ploci. Nije on ni mali. Mada, ako bi mi ga svekrva poklonila… :) > > BabyPink: > > > Mimomila: > > > Moja svekrva ga ima i takodje se kune u njega. Svasta sprema u njemu. Kaze da joj ustedi vreme pripreme. Poslednji put sam ja spremala pire od krompira i bilo je odlično, prelepo kremasto. Takodje, super umesi testo. Malo ga je nezgodno oprati. Ja sipam feri i malo vode pa ga vratim da provrti. > > Je l tačno da samo stavis namirnice on sam skuva, samelje, isključi? 😁 Deluje mi bas zanimljivo, kažu da uopšte ne moras da znas da kuvas, samo pratis uputstva🙄 i ako se teško održava ili koristi da na vreme odustanem, nije jeftin da bi mi skupljao prašinu u kuhinji kao gomila ostalih uredjaja, zato mi je svako mišljenje važno, hvala svima! Neka slučajno bude otvorena ova stranica na telefonu, baš kad svekrva prolazi pored njega, možda baci pogled 😁 Ima i jeftinijih oko 500 € raspitacu se kakvi su 😁 i meni je trenutno skupo, cekala bih neka snizenja, rate....
2022 10 28