Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Prijemni ispit?

Kod mog najstarijeg, na jednom od prvih časova izadje devojčica da uradi 3 na kvadrat, promaši kaže 16 Osmaci su... 140 sa 3 ...60 35 x4 200 a nije problem ništa, nego što je imala četvorku prošle godine... ali to takodje mislim da nije problem deteta, nego nastavnika a i nastavnika mi je žao, on voli da ga ljudi vole i nije u stanju da se zameri, a Boga mi, ima opasnih roditelja... Pa neka uradi dete test od prošle godine, pa vidite kako stoji. Ja sam veoma ponosna i zahvalna :) što sam barem najstarijeg naučila kako se uči (i ostale ću, valjda :)). Sada ume sam da proceni svoje slabe tačke i radimo to...Plan je isto Gimnazija, jer je dobar u dosta oblasti, a neodlučan. Finansijski - za sada - smo dobri i ne mora da ide na siguricu -na srednju školu stručnu pa da lepo ima sigurno zanimanje. Ali inače je verovatno bolje da nastavnik proceni pa da kaže šta i na koji način da poboljša. Inače retko koje dete zna posle osnovne šta bi... Ono što ja iskreno mislim i što sam kroz sve ove godine videla - ono što izabereš, šta god to bilo, radi tako da si u tome najbolji, ili u vrhu...frizer, keramičar, doktor, programer, revizor, šminker... i bićeš plaćen dovoljno. Sigurna sam u to. Ne leže nam svima iste stvari. S druge strane, od moje drugarice iz Smedereva ćerka je završila Ekonomski i već se lepo snašla - ona kaže - prilike stvaramo sami A kumica isto ekonomski, radi u call centru Ja sam upisala etf jer sam negde imala neku informaciju da je otac to hteo, a njega vec nije bilo da to potvrdi... i eto, sve je ispalo sjajno...takod a mislim da deca uspeju čak i sama da nadju put, a kamoli kad još roditelj je tu :* ako ne da pogura, samo da stane iza da ne padneš kad kreneš nazad :*
2022 10 26
Zavisi i kakvo je dete, moja sinovica se od 8ujutru sprema za školu i kasni za 12.30 :) tako da nekog treba požuriti. Suprug kaže da mu se ne dopada što je ovo prva godina kada je samo jedan predmet umesto kombinovanog...kaže, pa kod nas se uče kad rade pasoše, pa registracije, prvi put pola ne valja :") To isto mogu deca da krenu jedno, pa se predomisle...
2022 10 26
Evo raspitivala se ovih dana,kako su prosle i pretprosle godine.Skim god da sam razgovarala,svi krenuli od septembra pripremu i da,svi imali cetvorke i petice. Nastavnici privatnp vec sada puni,sto pojedinacno za pripremu, sto grupno...
2022 10 26
Da, pa dobro, najbitnije je znati svoje sposobnosti i kad već ima mogućnosti, početi ranije. Dosta je teško bilo deci zbog online i kombinovane nastave. Kad čujem ovakve informacije, pomalo ustuknem, deluje mi da se Ripanj razlikuje kao da je 250km od Slavije, a ne 25km...
2022 10 26
1 2