Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Kupoholicarke i porodica XD

Evo meni danas stigao novi par cipela.Ne znam vise koji po redu.Kako da ne kupim kada vidim Mjus cizme,fenomenalan model. nove,ne KAO nove,nego nove za 2000 din...i tako. Uglavnom stize paket,muz naravno komenatrise nesto sebi u brk,a onda malo glasnije,onako srkasticnim tonom,da nemamo dovoljno kvadrata u kuci za moju garderobu,pa ako bih bila ljubazna malo da oladim ,:) ,:) Pritom i klinac mi se navukao, odnosno zaseo na vrat, da li sam videla nesto za njega.Kupila sam mu mnogo dobre stvari na KP sajtovima,tako da sada pristizu paketi i za njega :') Muz se i dalje koprca,nece nista preko sajtova i de kupuje po radnjama,a kada mu pokazem nesto super,nadje 1001 izgovor zasto ne.Medjutim kada sinu stigne duks,nije gadljiv,odmah ga proba da vidi da li mu mozda nekako ipak odgovara :D . Da li kod vas ima slicnih situacija :D
2022 10 26
Pozdrav Jelena! Volim (cak i obozavam) online kupovinu, narocito preko sajtova gde se oglasavaju pojedinci (gradjani), a ne firme. Sve sto narucujem adresujem kao Post Restant i nema brige. 😂 Paketi stizu u Postu, ne na kucnu adresu. Odem da podignem u vreme kad mi odgovara. Niti muz zna koliko sam platila, niti sta sam novo dovukla u kucu. 😂 Generalno se ne buni, nego mu smeta sto kupim pa ne nosim. A zauzima prostor. Mislim, i on je pristalica online kupovine. Tako da je sve ok. 🙂
2022 10 27
Da da, isto kupujem preko sajtova gde se oglasvaju gradjani.Medjutim ja volim da se pohvalim cenom,tj kako sam odlicno prosla. :)Meni je to kao dobitak na lutriji ,:) Ne stizam ni ja sve da iznosim.Stavise toliko je orman zatrpan,da zaboravim sta imam u njemu.Sada sam upravo vadila letnje stvari i ubacivala zimske,To je gomila letnje garderobe,koju uopste nisam stigla ni da obucem.A nije nista od onoga sto bih prodala,nego sto bih nosila. ,:( ,samo da nisam zaboravila da to uopste imam :')
2022 10 27
Sacekace sledecu sezonu. 😂 Upravo to. Da mi je garderober u potpunosti pregledan, verovatno bih se bolje organizovala sa nosenjem kupljenog. Ovako se neretko desi da je na ofingeru kaput na kaputu. 😒 Pritom zivimo na dva mesta, kad god mi nesto zatreba, shvatim da je u drugom stanu. Bice bolje, nadam se. 🙂
2022 10 27
O daaa i kod mene je to poblem..jakna na jakni a ispod na poprecnoj sipci po dva para pantalona i tako svaki ofinger po nekoliko stvari :)
2022 10 27
Sve isto, nemam šta da dodam. Pored obuće i garderobe, tu su i tasne, nakit, šminka, kreme, parfemi.. Letovanje bi mi propalo da nisam kupila bundu 😅 Naravno, kupila sam i garderobe par komada, nakita, samo jednu tašnu sebi, a poklona punu veliku tregericu, kao da sam tamo dobila na lutriji 😂 Sve je bilo povoljno, pa nisam odolela
2022 10 27
> jacaikaja: > Sve isto, nemam šta da dodam. Pored obuće i garderobe, tu su i tasne, nakit, šminka, kreme, parfemi.. Letovanje bi mi propalo da nisam kupila bundu 😅 Naravno, kupila sam i garderobe par komada, nakita, samo jednu tašnu sebi, a poklona punu veliku tregericu, kao da sam tamo dobila na lutriji 😂 Sve je bilo povoljno, pa nisam odolela I letovanje i bunda ,:) Gde ce ti dusa :D
2022 10 28
> jelena2606: > > jacaikaja: > > Sve isto, nemam šta da dodam. Pored obuće i garderobe, tu su i tasne, nakit, šminka, kreme, parfemi.. Letovanje bi mi propalo da nisam kupila bundu 😅 Naravno, kupila sam i garderobe par komada, nakita, samo jednu tašnu sebi, a poklona punu veliku tregericu, kao da sam tamo dobila na lutriji 😂 Sve je bilo povoljno, pa nisam odolela > I letovanje i bunda ,:) Gde ce ti dusa :D U raj 😂 Štedis, pa potrošiš, ko ga šiša 😄
2022 10 28