Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Prodaja telefona- savet

Zdravo devojke, zelim da prodam iphone 7, koji je fizicki u super stanju, ali mu je battery health jako los, tako da bi trebala da se zameni baterija ( sto kosta oko 2500) i onda bi bio kao nov. Da li imate neku preporuki gde mogu da okacim da ga prodam, na kupujem prodajem i limundu uopste nemam preglede, a na moje krpice mislim da ne postoji opcija za prodajom bilo koje vrste tehnologije, iako ponekad vidim u podforumu “trazim” da ljudi ponekad traze Hvala unapred na savetima 😊
2022 10 28
Kupujem prodajem. Ali, imajte na umu da to sto Vam je los bh znatno smanjuje cenu, a originalna baterija nije 2500 nego 50€. Generalno, to je star model, ne ocekujte mnogo sa losom baterijom, stavite realnu cenu i prodace se. Ja sam prodala 3 telefona, a nisam imala nijedan utisak.
2022 10 28
Mobilnisvet.com
2022 10 28
Ja sam mislila da ga prodam za 50e bukvalno, cisto da mi ne stoji kuci, a moze da se koristi. Vi ste vase telefone prodali na ovom sajtu?
2022 10 28
Ja nisam prodala, ali to je jedna od opcija za koju sam cula od drugih. Vredi probati ...svuda baciti mamac. 🙂
2022 10 28