Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Usluge ulepšavanja /

Savet za pirsing studio u Beogradu :)

Zdravo, zanima me preporuka za pirsing na nosu. Samo na teritoriji Beograda. Neko ko dobro radi i da je pristupačan... Nije mi prvi pirsing, ali bih da radim kod nekog novog.. Hvala! 💋
2022 11 06
@blistis.rs definitivno ili drugi profil od iste devojke @prodaja_nakita_za_pirsing .🙂
2022 11 26
Sinđel
2023 10 18
Tattoo House master bobb 😊
2023 11 28
Poštovani želim kontakt sa vama vaš tačan mail i konverzaciju da imam uvid u sve. *Ako ste ozbiljni pošto ste počeli da naplaćujete i sve ovo da radite i šaljete mejlom poruke, tako bih volela da sa vama dođem u kontakt, jer mora da postoji opcija gde ja kao neko ko je član mojih krpica može da se u svakom momentu obrati vama, zaštite radi, lažnih profila. *Zatim uvida u stanje računam od 150rsd. Za mesec dana. Na to ste dodatno uzeli sa racuna Jos 1,90 rsd. *Za sta? *Zatim čim sam objavila i ušla na profil posle više godina tri predmeta sam imala pravo da postavim i stajala su tri predmeta postavila. Nakon toga nisam dalje mogla da postavljam. *Zatim sam uplatila tih 150 RSD a u stvari skinuto još 1 RSD i 90 ste skinuli. I ne može nikako da bude u opticaju da mi računate aktivnih toliko do 10 ona tri stoje znači plus još 10 *Želim odgovor od vas podoban u detalje sve. Ja ne trgujem na sajtovima od juče od kako Limundo postoji, a to je previše godina ja sam član Limundo sa milionima milionima pozitivnih ocena, i saradnjom korektnom i fenomenalnom gde mogu se obratiti i za pitanja i za podršku i za sve bez prevare bez ičega drugoga lažnoga. Plaćate porez? Očekujem od vas momentalan odgovor Srdačan pozdrav Katarina
2025 09 25