Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Otkupnina post express

Pitanje jedno Juce sam poslala paket post expressom, sa otkupninom 8.000dinara (da mi novac legne na racun) Danas mi se javlja primaoc paketa, navodi da jenpaket podigao, ali meni nivac jos nije legal na racun. Do sada mi uvek novac legne lezao na racun do 17h najkasnije tog dana kada je paket preuzet. Nisam to rekla primaocu paketa, jer sve se nadam da ce sutra leci onda. Da li neko zna nesto vise o tom roku?
2022 12 13
Stići će Vam onda sutra sms u toku prepodneva jer je druga smena obično do 19h,kada se poštar razdužuje. Ukoliko ne stigne sms o uplati otkupa ujutru, onda idite sa adresnicom paketa koji ste poslali i ličnom kartom u poštu i recite da Vam nije stigao sms za otkup, po PE broju oni će u sistemu pronaći broj post neta za isplatu otkupa. Meni se desilo jednom..
2022 12 13
> Ejndzi: > Stići će Vam onda sutra sms u toku prepodneva jer je druga smena obično do 19h,kada se poštar razdužuje. Ukoliko ne stigne sms o uplati otkupa ujutru, onda idite sa adresnicom paketa koji ste poslali i ličnom kartom u poštu i recite da Vam nije stigao sms za otkup, po PE broju oni će u sistemu pronaći broj post neta za isplatu otkupa. Meni se desilo jednom.. Hvalaaa 🌹
2022 12 13
ovako, kupujem nov telefon, cena je 20000 dinara, čovek bi da šalje post ekspresom. ako sam dobro izračunala, troškovi poštarine su od 850-1150, u zavisnosti od toga kako mu se novac dostavlja. majko mila! ili ne računam dobro?
2022 12 27