Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Promena cene

Desilo mi se da članica nije reagovala na dve moje poruke u vezi sa artiklom - jednu ukojoj se raspitujem za specifikacije, i drugu u kojoj sam kliknula "Želim ovo" jer sam "prelomila". Nije mi odgovarala tri dana, a onda sam juče ogledala oglas i videla da je cena UDVOSTRUČENA. Neću pitati da li je to po vama okej ophođenje (svi znamo da nije - ako je u startu želela da naplati duplo više mogla je tako i da postavi oglas) ali da li je ovo u skladu sa pravilima MK?
2023 01 04
Pravila u vezi promene cene ne postoje. Cena se moze menjati sve dok je oglas aktivan. Jedino nekorektno sto primetim, jeste cinjenica da je ignorisala Vase poruke - mogla da Vam napise da je odustala od prodaje po prethodnoj ceni.
2023 01 04
I u radnji se menjaju cene. Ono sto je bilo na rasprodaji se sledece sezone iznese po punoj ceni. Ili je danas popust, a sutra vracena stara cena. U RADNJAMA. A zasto ne bi bilo ovde, gde ljudi prodaju licne stvari? Nekad neko hitno zeli da proda po nizoj ceni, pa ako ne dobije pare odmah, ima pravo da podigne cenu. Ne znam odakle nekom ideja da odredjuje cenu za tudju stvar?
2023 11 18