Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Pomoć! Da li neko zna gde mogu da se zamene metalni franci?

Drage članice, Naime ostalo mi je sa putovanja oko 50tak metalnih franaka, sad imam problem gde da ih zamenim kod nas ili ako neko zna da ih neko otkupljuje? Da li se možda neka od vas susrela sa ovim? :) Izvinjavam se ako pitanju nije mesto u ovoj temi :")
2023 01 05
ćao ! To je tesko i za metalne evre + uzimaju proviziju , a kamoli za bilo koju drugu valutu Mislim da ces morati da sacekas da opet odputujes osim ako nisi spremna da ti uzmu 50% vrednosti (i ovo ako igde uopste hoce da uzmu -mozda u centru grada i bolje menjacnice)
2023 01 05
Centru Beograda , sad vidim da si iz Ns , to tek ne verujem tj ne znam
2023 01 05
Pozdrav,ja sam iz Sp meni su hteli da prihvate na menjacnici,nista mi nisu uzeli vise,menjala sam neke evre i lire..1e su racunali kao 100 din.Tako da je moj savet da ides od menjacnice do menjacnice,meni je to uspelo na 3oj otprilike😃
2023 01 06
> nadjinbutik: > Pozdrav,ja sam iz Sp meni su hteli da prihvate na menjacnici,nista mi nisu uzeli vise,menjala sam neke evre i lire..1e su racunali kao 100 din.Tako da je moj savet da ides od menjacnice do menjacnice,meni je to uspelo na 3oj otprilike😃 Pa 1 e je vise od 100dinara Sto znaci da su uzeli razliku Sigurno negde moze metalni eu , ali nisam sigurna za druge valute
2023 01 06
Hvala, probaću i tako😄
2023 01 06
1 E je zvanicno oko 117, realno je 200 :)
2023 01 06
Ne verujem da menjaju metalne. Ili ako poznajes nekoga ko zivi ovde u Svajcarskoj, pa kada dodje dole da ti da papir a ti njemu metal😃 Ja sam iz Ch, ali ne znam kada cu u Srbiju, 😒
2023 01 08