Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

CC paket - sminka

Drage clanice, kako pakujete sminku kada je u pitanju CC paket? S obzirom na to da se takvi paketi bacaju. Hvala unapred na odgovoru. 😇
2023 01 26
Umotajte šminku u pucketavi papir :")
2023 01 26
Umotam u strec foliju i ubacim u kutiju i zalepim sama papir lomljivo i dodatno strecujem i trakom zalepim.Skoro mi je stigla sminka poslata kao CC i sve je bilo uredu.Bacaju oni i Postexpres ako se ne naznaci lomljivo.Uglavno tvoje je da lepo i adekvatno upakujes jer posiljalac po njihovom snosi posledice ako se u transportu osteti jer posle tvrde da nije lepo upakovano a njihovo je da ti napomenu da lepo upakujes ili dodatno osiguras paket pre nego sto ga posaljes.Ovde kod mene u posti to rade ali s’obzirom da me znaju i znaju kako pakujem pa me ne opominju.
2023 01 26
Meni je poslala članica paletu upakovanu u Poštinoj koverti koja je obložena pucketavom folijom, odradilo posao, bila je mislim u dimenzijama koje CC paket podržava
2023 01 26
Ja spakujem par manjih kutijica u jednu kartonsku veću ,stavim je u sredini bukvalno da ne može da mrdne. Nekad je obložim ili pucketavom kesicom ili sa par običnih,pa nikad problema nije bilo. Sve članice se oduševe kako zapakujem,pa iz tih razloga i ne menjam način pakovanja...
2023 01 26