Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Sport i dijeta /

Just Superior proizvodi - iskustva?

Zanima me da li neko koristi proizvode gore pomenutog brenda i kakva su vaša iskustva, kakav je kvalitet proizvoda? Posebno me zanima iskustvo sa Makom i Ašvagandom ali delite sve. Hvala!
2023 01 30
Sve pohvale za proizvode, zaista. Verujem da su 100% cisti i originalni sastojci, jer su proizvodi ucinkoviti u kratkom roku. Znaci, ne morate da koristite dugo da bi ste osetili efekte. :") Takodje, savetovala bih vam da se konsultujete sa strucnim licima kako biste odlucili da li je i koji proizvod za vas. Nemojte konzumirati na svoju ruku. Svakako, preporuka.
2023 01 31
Hvala na odgovoru. Na žalost još nisam naišla na lekara koji bi dao savet oko uzimanja adaptogenih biljaka. Naravno da me zanima stručno mišljenje, samo nemam koga da pitam. Uglavnom se svako drži klasične medicine. Kakao ne može da škodi, kvalitet mi je bio bitan.
2023 01 31
Da da i organski kakao iz Juzne Amerike, takodje preporucujem. Imate sve u Idea Organic.
2023 01 31
Lekari nisu čuli za ašvagandu i maku, čast izuzecima. Međutim oni od kojih sam ja pokušala da dobijem neku informaciju, gledali su me u čudu. 😃 Koristila sam i ašvagandu i maku od Just superiora, kao i kakao. Kakao je naravno odličnog kvaliteta, što se puno ne primeti u ukusu, zaista u pitanju su finese, ali verujem da je učinkovitiji za zdravlje.. Mada nije loš ni neki povoljniji organski verovatno. Maka(konkretno mešavina maki) koristila sam u šejkovima, ima blag ukus, prijatan. Ašvaganda, ukus je neprijatan i meni liĉno slabo podnošljiv u bilo kakvoj kombinaciji, a posebno samo s vodom, iako mi je visok prag tolerancije na razne ukuse.😃 Nisam baš dugo istrajala u korišćenju, pa ne mogu pouzdano tvrditi rezultate.. ali u to vreme dok sam koristila sam generalno pazila šta unosim u sebe, pa sam se i lepše osećala. Mislim da ne može da škodi , ukoliko imate da izdvojite novac i ako niste puno gadljivi,odnosno volite da eksperimentišete s ukusima, onda definitivno nije na odmet konzumirati. Smatram da ima dosta benefita, kao i sve iz prirode, spram hemijskih veštačkih suplemenata. Probajte 😊 Koristila sam i njihov prah konoplje, on je zaista bolji od ostalih koje sam probala, njega sam duže koristila i mislim da mogu reći da je imao neke rezultate bar male sigurno.
2023 02 09
Da škodi ne może, dosta sam se raspitala kod proizvođača Ne preporučuje se samo trudnicama, dojiljama na početku a ostaloj kategoriji se preporučuje . Naravno samo da ne preteraju s količinom, što je slučaj i sa svime ostalim zapravo..😃
2023 02 09
Hvala na odgovoru, puno sam pretraživala net pošto imam smanjen broj trombocita i to me jedino brine. Proizvođač tvrdi ne nema nus pojava a internet nije pouzdan izvor, sve kontradiktorno. Naravno prosto nema od koga čovek da traži savet, lekari su u potpunom mraku. Kvalitet proizvoda mi je bitan i doziranje naravno. Naspram nekih lekova uopšte nije skup ako deluje.
2023 02 11
Nema na čemu, verujem da nisam mnogo ni pomogla, ali rekoh da napišem bar svoje iskustvo. (: Proizvođači su meni rekli, kako su pričali sa meštanima na plantažama, odakle potiču i gde su uzgajane biljke. Tamo redovno koriste ljudi svakog uzrasta u svakakve svrhe, pa čak i trudnice i dojilje, a nisu imala nikakvih neželjenih efekata, samo dobrobiti. Lično verujem u snagu prirode, ali verovatno treba istrajati u redovnoj konzumaciji bar neko vreme, da bi se postigli rezultati. E sad, kada su u pitanju smanjeni trombociti, zaista nemam znanja na tu temu. Možda da istražite šta nije dobro konzumirati u slučaju smanjenih trombocita, pa nekako sami zaključite ima li to ikakvih dodirnih tačaka s dejstvom ovih biljaka. Mislim da ne bi trebalo da škodi, posebno u umerenim količinama, pa vredi probati.
2023 02 12
> AppleRed: > Zanima me da li neko koristi proizvode gore pomenutog brenda i kakva su vaša iskustva, kakav je kvalitet proizvoda? > Posebno me zanima iskustvo sa Makom i Ašvagandom ali delite sve. > Hvala! Ja ih koristim već sigurno više od godinu dana. A muž i ja se smejali kada je isla reklama za maku kad ono maka je fenomenlna kao i asvangada! Mislim da su oni stvarno najcistiji proizvodi. Pritom drugarica se skinula sa ozbiljnih antidepresiva uz pomoc make. Ja ti od srca preporucujem! Samo treba malo vise vremena da primetis da ti to stvarno pomaze, recimo tri nedelje ali to je normalno sa prirodnim proizvodima
2024 03 07