Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Da li je rano za kupace kostime?

Imam dosta novih kupacih kostima od prosle godine, ni jednom nosene, za sve zastitom pa me interesuje da li je rano da ih postavim sada i kakva je potraznja za kupacim uopsteno na ovom sajtu? Vidim da devojje prodaju nosene kupace sto je jedno veliko NE od mene ali se i prodaju pa me zanima vase misljenje, kada cete vi poceti sa prodajom kupacih kostima?
2023 02 03
Dosta njih ide na putovanja u toplije krajeve sad i verovatno nigde ne mogu da nađu kupaći jer nije sezona, pa bi možda neko i kupio. Ide se i na bazen i slično, ali naravno da je leti sigurnija prodaja. Uvek svu robu treba postaviti, pa kad se proda, proda. Nikad se to ne može znati tačno.
2023 02 03
Kod mene su pre par dana dve clanice uzele kupaci, tako da mislim da nije rano...
2023 02 03
Prodajem kupace kostime i nosene i nove i svi se prodaju skoro uvek. Nebitno koje je doba godine. Operem ih i regularno i plus dezinfikujem asepsolom, nisam imala do sad prituzbe. I sama sam kupila nosen kupaci ovde na sajtu, jedan vintage iz ja mislim 50tih, toliko je bio cool nikada nisam videla slican ni na kome. Oprala sam ga 2 X, dezinfikovala i nosila na moru re godine, nisam imala nikakav problem
2023 02 03
Nikad se ne zna.😀 A nista ne kosta da postavite oglase i da sacekate kupce.🙂
2023 02 04
Ja uvek drzim postavljeno sve sto imam za prodaju. Bezbroj puta sam prodala u sred zime kupaci i u sred leta kaput, bas nema pravila. Nikad ne znate sta ce se kome svideti.
2023 02 04
Slažem se,i ja sama kačim svu garderobu koju imam bez obzira na godišnje doba i tako mi i ide. Vanda je pisala da je moguće obnavljanje oglasa ukoliko se menja sam način slikanja,da se osveži fotografija,pa eto možete je osvežiti pred sezonu ako se ne proda...
2023 02 04
Nije rano da oglasite kupace. Ja sam u zadnjih nekoliko dana prodala desetak kupacih, sto ovde, sto na drugim sajtovima
2023 02 04
Dobro ste me podsetile, upravo ubacih jedan kupaci kostim pa ćemo videti da li ce se prodati 😊
2023 02 06
Taman posla! Nikad nije rano za njih :) Kupuju se tokom cele godine
2023 02 07