Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Ne razumem..

pre neki dan sam naletela na istu suknju koju sam kupila za 1000, 1500 u h&m, kod clanice sa vise pozitivnih koja uglavnoj prodaje zaru i sad njoj pise Zara suknja, platila 6000. Cemu to
2023 02 25
> dorypay: > pre neki dan sam naletela na istu suknju koju sam kupila za 1000, 1500 u h&m, kod clanice sa vise pozitivnih koja uglavnoj prodaje zaru i sad njoj pise Zara suknja, platila 6000. Cemu to Sta vam je tu cudno to se ide logikom ne znaju one koliko sta kosta u Zari...mene licno ne zanima koliko je ko sta platio kad je kupovao..zanima me cena koja je sada ..takodje mi nije jasno a dosta je takvih na sajtu ..juce kupila torbu ..platila 25.000..i danas joj se vec ne dopada i daje je duplo jeftinije..situacija ista i sa garderobom juce kupila u radnji ...butiku .. platila papreno a danas joj ne odgovara i prodaje ispod cene..ne znam ali kad kupujem u butiku ili bilo gde pa probam vidim kako mi stoji ..isti slucaj i sa torbom vidim valda sta kupujem ..druga je stvar kupiti preko neta ..pa ajde zeznes se ali ..Tako da .......
2023 02 26
Bila je slična objava pre neki dan, ali je obrisana, pa da napišem svoj komentar i ovde. Na nekoj Instagram stranici sam kupila tašnu za 3600, a neposredno nakon toga mi je izašla sponzorisana objava druge Instagram stranice gde iste te tašne koštaju 2000 😂 na obe stranice je bila po punoj ceni, samo je ova skuplja iz butika u Beogradu, a jeftinija je butik u nekom manjem gradu. Kad sam već kupila tu od 3600, naručila sam i sa ove jeftinije stranice jednu u slučaju da ova prva ne odgovara i potpuno su iste. Isto pakovanje, ista etiketa, isti brend...
2023 02 26
> ninanica: > > dorypay: > > pre neki dan sam naletela na istu suknju koju sam kupila za 1000, 1500 u h&m, kod clanice sa vise pozitivnih koja uglavnoj prodaje zaru i sad njoj pise Zara suknja, platila 6000. Cemu to > Sta vam je tu cudno to se ide logikom ne znaju one koliko sta kosta u Zari...mene licno ne zanima koliko je ko sta platio kad je kupovao..zanima me cena koja je sada ..takodje mi nije jasno a dosta je takvih na sajtu ..juce kupila torbu ..platila 25.000..i danas joj se vec ne dopada i daje je duplo jeftinije..situacija ista i sa garderobom juce kupila u radnji ...butiku .. platila papreno a danas joj ne odgovara i prodaje ispod cene..ne znam ali kad kupujem u butiku ili bilo gde pa probam vidim kako mi stoji ..isti slucaj i sa torbom vidim valda sta kupujem ..druga je stvar kupiti preko neta ..pa ajde zeznes se ali ..Tako da ....... Lično smatram da članice koje žele da kupe takvu stvar nemaju interes da je kupe po istoj ceni koja je u butiku, kada mogu za iste pare da odu u butik i kupe novo i ne rizikuju, pogotovo ako je cena velika. A za one koji prodaju stvari ispod cene, smatram da razmišljaju ovako, i da spuštaju cenu da bi prodali tu stvar, kad su se već predomislili nakon kupovine i ne treba im. Naravno, ukoliko nisu imali nameru da prevare nekoga i slično. Ovo je samo moje mišljenje i viđenje stvari, ne znači da sam u pravu. 😃
2023 02 26
Retko kada garderobu isprobavam u radnji jer me mrzi da se skidam, oblacim pa opet presvlacim. Lakse mi je to kuci da odradim pa se nekad i zeznem, a cesto se i predomislim i vise mi se ne nosi ili ne svidja to sto mi se svidjalo pre 10 dana recimo.
2023 02 26
> ninanica: > > dorypay: > > pre neki dan sam naletela na istu suknju koju sam kupila za 1000, 1500 u h&m, kod clanice sa vise pozitivnih koja uglavnoj prodaje zaru i sad njoj pise Zara suknja, platila 6000. Cemu to > Sta vam je tu cudno to se ide logikom ne znaju one koliko sta kosta u Zari...mene licno ne zanima koliko je ko sta platio kad je kupovao..zanima me cena koja je sada ..takodje mi nije jasno a dosta je takvih na sajtu ..juce kupila torbu ..platila 25.000..i danas joj se vec ne dopada i daje je duplo jeftinije..situacija ista i sa garderobom juce kupila u radnji ...butiku .. platila papreno a danas joj ne odgovara i prodaje ispod cene..ne znam ali kad kupujem u butiku ili bilo gde pa probam vidim kako mi stoji ..isti slucaj i sa torbom vidim valda sta kupujem ..druga je stvar kupiti preko neta ..pa ajde zeznes se ali ..Tako da ....... Pa gresite, ima nas koji kupimo,probamo i predomislimo se bukvalno sutra. I onda bi radije prodali i kupili nesto drugo nego da stoji u garderoberu kad smo se vec zeznuli🥲 ja npr mrzim da probam i mrzim šoping bukvalno, tako da 100x omašim veličinu. Ima nas raznih😂
2023 02 26
> ninanica: > > dorypay: > > pre neki dan sam naletela na istu suknju koju sam kupila za 1000, 1500 u h&m, kod clanice sa vise pozitivnih koja uglavnoj prodaje zaru i sad njoj pise Zara suknja, platila 6000. Cemu to > Sta vam je tu cudno to se ide logikom ne znaju one koliko sta kosta u Zari...mene licno ne zanima koliko je ko sta platio kad je kupovao..zanima me cena koja je sada ..takodje mi nije jasno a dosta je takvih na sajtu ..juce kupila torbu ..platila 25.000..i danas joj se vec ne dopada i daje je duplo jeftinije..situacija ista i sa garderobom juce kupila u radnji ...butiku .. platila papreno a danas joj ne odgovara i prodaje ispod cene..ne znam ali kad kupujem u butiku ili bilo gde pa probam vidim kako mi stoji ..isti slucaj i sa torbom vidim valda sta kupujem ..druga je stvar kupiti preko neta ..pa ajde zeznes se ali ..Tako da ....... Ja imam taj problem posto sve narucujem online kupujem cipele vec 1000-ti put i kad stignu ne svidja mi se kako mi stoje i stavim ih na prodaju, ne mogu da potrefim da mi se svidjaju nikakooo evo sad imam 2 para koja sam narucila tako mi se svidjaju ali kad ih obujem nekako mi ne stoje na moj mrsavi clanak i jbg...
2023 02 26
> ninanica: > > dorypay: > > pre neki dan sam naletela na istu suknju koju sam kupila za 1000, 1500 u h&m, kod clanice sa vise pozitivnih koja uglavnoj prodaje zaru i sad njoj pise Zara suknja, platila 6000. Cemu to > Sta vam je tu cudno to se ide logikom ne znaju one koliko sta kosta u Zari...mene licno ne zanima koliko je ko sta platio kad je kupovao..zanima me cena koja je sada ..takodje mi nije jasno a dosta je takvih na sajtu ..juce kupila torbu ..platila 25.000..i danas joj se vec ne dopada i daje je duplo jeftinije..situacija ista i sa garderobom juce kupila u radnji ...butiku .. platila papreno a danas joj ne odgovara i prodaje ispod cene..ne znam ali kad kupujem u butiku ili bilo gde pa probam vidim kako mi stoji ..isti slucaj i sa torbom vidim valda sta kupujem ..druga je stvar kupiti preko neta ..pa ajde zeznes se ali ..Tako da ....... ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/c9ea757dfbca4bc3fe2d264c2b051995.jpg) 😅
2023 02 26
Svako ima pravo da stavi cenu koju zeli. Na kupcu je da li ce uzeti ili ne. Kraj price. Kad mi nesto treba u odredjenom trenutku, ne gledam ni da li je cena visoka, ni da li je predmet iz prosle sezone/kolekcije. Ne razumem ovakve teme.
2023 02 26
Nije bitno ko za koliko prodaje, a pogotovo ne koliko je to platio. Meni je neverica kad vidim istu suknju koja je hm brenda, košta max 1500, a ona je stavila veliko zara, placena 6000. To je kao prvo krsenje pravila
2023 02 26
Ma dobro, preskocite oglas i to je to. Ima svega na sajtu.
2023 02 26
> dorypay: > Nije bitno ko za koliko prodaje, a pogotovo ne koliko je to platio. Meni je neverica kad vidim istu suknju koja je hm brenda, košta max 1500, a ona je stavila veliko zara, placena 6000. To je kao prvo krsenje pravila Ljudi koji ne prate radnje mogu da pomisle da su "dobro prošli" i da je velika ušteda... Po meni samo loš marketing. Gori su ovi što kupuju na sniženjima za 1000 i kažu kupljeno po punoj ceni. A znamo da nije. Što naglašavaju posebno... 😂 Imaju prava da to isto oglase za 3000-4000, to stoji, foliranje mi smeta.
2023 02 26
> dorypay: > Nije bitno ko za koliko prodaje, a pogotovo ne koliko je to platio. Meni je neverica kad vidim istu suknju koja je hm brenda, košta max 1500, a ona je stavila veliko zara, placena 6000. To je kao prvo krsenje pravila Ako mislimo na istu suknju (mini, neon) onda nije prekrsila pravila. Suknja jeste zarina i samo je nalik onoj is Hm-a. Verovatno nije placena 5000 din i verovatno je kupljena na snizenju ali opet ima pravo da stavi sta god zeli u opis predmeta i da stavi koju god zeli cenu. A ako je neka druga suknja u pitanju i ako zaista prodaje HM suknju kao Zarinu ( u smislu nema nigde uslikane etikiete da je zarina) , ili je uslikana etiketa hm-a a naznaceno zara, onda imate prava da je prijavite adminima za lazno tagovanje .
2023 02 28
Nije ta suknja, bez suknja je u pitanju i nema sanse da je zarina, jer je unikatna, a istu sigurno ne prave
2023 02 28
Ostavite link suknje da pitamo da li je Zara ili H&M
2023 02 28
1 2