Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sta je s mozgom ???

> DoliBlack: > Pa i on line kad se naručuje novo iz prodavnica nema toliko informacija, niti dodatne slike i mere, pa naruče opet, ko hoće... 😁 Sad bi verovatno neko komentarisao da je to ipak novo, ali i novo može da bude oštećeno, sa greškom i pogrešan broj. Rizik naručivanja... 😊 Bravo...
2023 03 13
Ja sam dobila odgovor: "🤣" na moje poentiranje da od saradnje neće biti ništa, a pristala sam na spuštanje cene totalno nerealno naspram vrednosti stvari. Sto je najgore to su članice sa gomilom pozitivnih ocena?!!! Ne preostaje nam ništa nego da se i mi sa druge strane samo slatko nasmejemo, razmislite o tome 😊🙃
2023 03 13
Kazu "to je ovde redovna pojava, navikni se". Evo, ja ne mogu da se naviknem. Pitala sam clanicu da joj poklonim nesto sto je bilo u njenim omiljenim predmetima. Znaci ne popust ni bilo sta sl vec da dobije na poklon. Nije me udostojila odgovora. Redovno se loguje na sajt. mrzelo je da napise "Necu, hvala". Ne mogu da razumem.
2023 03 13
> Pcelica034: > Kazu "to je ovde redovna pojava, navikni se". Evo, ja ne mogu da se naviknem. Pitala sam clanicu da joj poklonim nesto sto je bilo u njenim omiljenim predmetima. Znaci ne popust ni bilo sta sl vec da dobije na poklon. Nije me udostojila odgovora. Redovno se loguje na sajt. mrzelo je da napise "Necu, hvala". Ne mogu da razumem. Jaoo ima mnogo gore, ja sam poslala poklon, pa sam morala da "molim" da mi se javi da se preuzet i da se ostavi utisak. I nije ovo loše, što razmenjujemo iskustva, da znamo šta se sve može očekivati 😅
2023 03 13
.... meni je jedna clanica slala za naocare - upit ZELIM -- posle 2 dana kao licno preuzimanje ... ja kao moze ..( dogovoreno) sutradan ide poruka da nece stici -..od tada nista od javljanja - posle nedelju dana - opet zeli ali ne moze da dodje - da joj posaljem - ja joj na sve to posaljem bar da uplati za ptt -( posto sam imala neprijatno iskustvo da devojka posle 20 dana nije preuzela paket )- pa sam joj poslal opciju da plati ili ptt ili naocare -nije problem da posaljem - na kraju opet nista - tada da bice sledeci put NISTA od mene x-) - traje to dugo ..koliko god da si preljubazan i tolerantan ... toga uvek ovde .. oguglas na sve - uvek postoji sledeci kupac - nikada ne racunam da ce 100% neko uzeti - prva poruka se smatra "Informativne prirode ") nastavak ko prvi njemu ide predmet ... nemam problem sa time i to je navedeno u opisu .. samo ne znam kako imaju snage da gube vreme na prazne price ...<3 No comment
2023 03 13
Sve u svemu katastrofa 😀 Na ovom sajtu se svasta moze videti i ocekivati... 😀
2023 03 14
Danas sam prvi put videla da neko u opisu napiše "ne pritiskati taster dodaj u omiljene" i nije mi jasno zašto... Zašto bi to ikome smetalo?! Svi stavljamo u omiljene predmete koje planiramo da kupimo u nekom trenutku, da bismo ih lakše našli.
2023 03 15
Iskreno mislim da mnogi tako kliknu na “zelim” da bi mozda skrenule paznju na svoj profil ( da neko idje na njihov profil) i tako dnevno ima vise poseya profilu sto je i veca sansa za prodaju… Pored toga imamo i clanice koje o jednom predmetu imaju 100 pitanja, pa salju zbog cega se boje da poruce jer npr visoka je, niska je bla bla bla i to uglavnom budu predmeti neki povoljni bas (nikakva uvreda- da se razumemo odmah, prema svakom kupcu postupam isto i kada je rec o skupljim i jeftinijim predmetima i za spustanja cena isto im izlazim u susret. Nisam u fazonu da ga uhedjujem da kupi, odmah napisem ako mislite da vam nece odgovarati model, nemojte porucivati…Ali iskrenooo kad neko za predmet od 500 dinara mi pise romane, stvarno mislim da je preterivanje i oduzima je vremena
2023 03 16
> SanjaCos: > > DoliBlack: > > > Ivana19999: > > > Sta je s mozgom ovih clanica sto kliknu na "zelim", pitaju da im se spusti cena, naravno pristanem, i nakon toga sledi muk? Jos napisem samo mi javite da znam, i one lagano ulaze non stop na sajt i kuliraju poruke. Sta je u pitanju, visak slobodnog vremena pa zajebavaju ovde ljude po sajtu ili ? > > Često se dešava, ako ne odgovore u roku od dan, dva, ignorišem i prodam dalje. Dodatne slike i snimke ne šaljem jer sve detaljno uslikam i ovako, dnevno svetlo, razni uglovi. Taj ko hoće da kupi, kupi odmah, ostali se premišljaju i razmišljaju i na kraju ništa, samo gubljenje vremena, a i ovako dosta vremena utrošim na slike, čekam određeno Sunce u toku dana da realno ispadne na slici, i slično. > I iz mog iskustva je tako: ko hoce da kupi ne premislja se ako ima dovoljno informacija. Mada, u poslednje vreme kao da je sve stalo... Do skoro bih se apsolutno složila sa Vama, ali trenutno imam torbu od 16000 koju ne znam da li da bacim ili da nosim na svako hemijsko dok je neko ne prihvati za rad (sa jednog su me odbili jer je rizična) Sad za skuplje stvari definitivno tražim dodatne slike I video.
2023 03 26
Što se tiče teme generalno, vidjala sam članice koje takvim osobama ostavljaju negativne, da ja to radim do sad bih minimum 200 negativnih podelila. 90% poruka su mi raznorazna pitanja, i na kraju ispare. Najgore mi je jedna devojka kojoj sam na 100 načina slikala torbu i merila, na šta bi ona odgovorila " Super, svidja mi se, uzeću je", ja poslala podatke za uplatu. Ona nestala. Meni se desilo par puta da mi ne odgovara nešto zbog mera, ali uredno se zahvalim i kažem da mi ne odgovara, ne znam zašto je to toliko teško. Ali kao što je neko već rekao, navikneš se🤷‍♀️
2023 03 26
> Her_Fashion: > > SanjaCos: > > > DoliBlack: > > > > Ivana19999: > > > > Sta je s mozgom ovih clanica sto kliknu na "zelim", pitaju da im se spusti cena, naravno pristanem, i nakon toga sledi muk? Jos napisem samo mi javite da znam, i one lagano ulaze non stop na sajt i kuliraju poruke. Sta je u pitanju, visak slobodnog vremena pa zajebavaju ovde ljude po sajtu ili ? > > > Često se dešava, ako ne odgovore u roku od dan, dva, ignorišem i prodam dalje. Dodatne slike i snimke ne šaljem jer sve detaljno uslikam i ovako, dnevno svetlo, razni uglovi. Taj ko hoće da kupi, kupi odmah, ostali se premišljaju i razmišljaju i na kraju ništa, samo gubljenje vremena, a i ovako dosta vremena utrošim na slike, čekam određeno Sunce u toku dana da realno ispadne na slici, i slično. > > I iz mog iskustva je tako: ko hoce da kupi ne premislja se ako ima dovoljno informacija. Mada, u poslednje vreme kao da je sve stalo... > Do skoro bih se apsolutno složila sa Vama, ali trenutno imam torbu od 16000 koju ne znam da li da bacim ili da nosim na svako hemijsko dok je neko ne prihvati za rad (sa jednog su me odbili jer je rizična) > Sad za skuplje stvari definitivno tražim dodatne slike I video. Imate Spin i Pops u Bg, ne verujem da bi odbili. Ugg jako dobro čiste.
2023 03 26
> DoliBlack: > > Her_Fashion: > > > SanjaCos: > > > > DoliBlack: > > > > > Ivana19999: > > > > > Sta je s mozgom ovih clanica sto kliknu na "zelim", pitaju da im se spusti cena, naravno pristanem, i nakon toga sledi muk? Jos napisem samo mi javite da znam, i one lagano ulaze non stop na sajt i kuliraju poruke. Sta je u pitanju, visak slobodnog vremena pa zajebavaju ovde ljude po sajtu ili ? > > > > Često se dešava, ako ne odgovore u roku od dan, dva, ignorišem i prodam dalje. Dodatne slike i snimke ne šaljem jer sve detaljno uslikam i ovako, dnevno svetlo, razni uglovi. Taj ko hoće da kupi, kupi odmah, ostali se premišljaju i razmišljaju i na kraju ništa, samo gubljenje vremena, a i ovako dosta vremena utrošim na slike, čekam određeno Sunce u toku dana da realno ispadne na slici, i slično. > > > I iz mog iskustva je tako: ko hoce da kupi ne premislja se ako ima dovoljno informacija. Mada, u poslednje vreme kao da je sve stalo... > > Do skoro bih se apsolutno složila sa Vama, ali trenutno imam torbu od 16000 koju ne znam da li da bacim ili da nosim na svako hemijsko dok je neko ne prihvati za rad (sa jednog su me odbili jer je rizična) > > Sad za skuplje stvari definitivno tražim dodatne slike I video. > Imate Spin i Pops u Bg, ne verujem da bi odbili. Ugg jako dobro čiste. Hvala, našla sam I ja Pops pre neki dan, probaću kod njih.😊 Odnela sam ovde u Pančevu, najbolje hemijsko, I odbili su jer postoji rizik da koža izbledi. Ali takva je situacija da bih svakako probala jer ću inače da je bacim, pa prihvatam rizik.
2023 03 26
Njihove radove imate na instagramu. Nema šta ne mogu da očiste. Kod drugih se ne bih usudila da nosim. Meni su svi drugi zeznuli bar nešto. Bolje da sam sama u mašini prala otprilike.
2023 03 26
1 2