Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Sport i dijeta /

Herbalife-iskustva?

Da li neko koristi ili je koristio herbalife? Pisite iskustva☺️
2023 03 31
Lično meni nije pomoglo, možda zbog sklopa bolesti ili neki drugi razlog.
2023 04 02
Ja sam koristila, sa 65kg smanjila na 50kg i prestala jer sam malo preterala. Šejkovi su prelepi, zasite lepo, postujte plan ishrane to je jako bitno, i uz to sam pila caj i aloju 😊
2023 04 06
Umesto kojekakvih herbalife proizvoda koji su puni secerom, kupite kvalitetan protein prah, imate gomilu proizvodjaca. Uz to, izbalansirana ishrana i fizicka aktivnost. Izbacite brasno i secer iz menije i pazite na tecne kalorije (sokovi, kafa/caj sa secerom). Ukoliko nemate nikakve hormonske poremecaje, rezultati su zagarantovani. Znam da nisam odgovorila na pitanje ali jednom sam procitala onu tabelu na poledjini sejka od Herbalifea i bila sam sokirana koliko secera sadrzi.
2023 04 11
Ja sam mislila da probam proizvode ali nekako nemam poverenja, ko zna sta je tu sve smuckano. Sto se sastojaka tice moze se proveriti sta stetno utice na zdravlje, ali pitanje je da li sve sastojke navedu u sastavu. Sve sto je stiglo sa zapada mi je pod velikim znakom pitanja i ne verujem bas tako olako u dobrobit tih preparata. 🤔
pre 17 dana, 18:10
> DiamondPRINCESS: > Ja sam mislila da probam proizvode ali nekako nemam poverenja, ko zna sta je tu sve smuckano. Sto se sastojaka tice moze se proveriti sta stetno utice na zdravlje, ali pitanje je da li sve sastojke navedu u sastavu. Sve sto je stiglo sa zapada mi je pod velikim znakom pitanja i ne verujem bas tako olako u dobrobit tih preparata. 🤔 Svaki proizvod Herbe ima licencu ministarstva zdravlja republike Srbije.. Jeste da su malo skuplji ako se uzme uz šejk, čaj i aloja ali vredi svake pare.. Što reče članica gore šejkovi su super.. Poput sladoleda.. Čokolada, vanila, crunch... Aloja miriše na breskvu, Mango.. Čajevi zamenjuju kafu.. Moja preporuka su i vlakna i čokoladice... Itd. I ja sam bila skeptična dok se nisam navukla.. 🤣 Hoću da kažem da tetka poput mene od 45 godina je skinula 10 kg zahvaljujući Herbi.. Naravno treba je uzimati od distributera koji znaju da naprave plan ishrane.. Nema puno pridržavanja i verujte mi i eto lepog tela.. Ko kaže da sa herbom nije uspeo taj je baš kršio režim.. U 40 država u svetu su br 1 sto se tiče proizvoda za skidanje kilograma i zdrav način života..
pre 2 dana, 20:42
A ako nekog zanima kakvo tetka telo ima, očas posla tetka od 45 godina objavi sliku... 🤣😎😂
pre 2 dana, 20:44
Vidimo na profilu. 😄 Svaka čast "tetka". 🤣 🌸 Jesu im ukusni ti šejkovi baš. Meni je samo čudno to vrbovanje ljudi u Herba life piramidalni sistem, kao Jehovini svedoci su malo, ali dobro.
pre 2 dana, 22:30