Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Previše Zarinih stvari na ovom sajtu

Ne znam da li je neko pričao o ovome ali čemu toliko devojaka/žena koje prodaju nove stvari iz Zare sa ili bez etikete? Čini mi se kao da je najčešći brend ovde. Ne znam ni jednu osobu lično koja to radi a ne deluje mi kao da smo narod koji konstantno kupuje skupe stvari bez probe i pokaje se. Nikakva osuda nije, samo sam radoznala.
2023 04 05
> Nakiii99: > Ne znam da li je neko pričao o ovome ali čemu toliko devojaka/žena koje prodaju nove stvari iz Zare sa ili bez etikete? Čini mi se kao da je najčešći brend ovde. Ne znam ni jednu osobu lično koja to radi a ne deluje mi kao da smo narod koji konstantno kupuje skupe stvari bez probe i pokaje se. Nikakva osuda nije, samo sam radoznala. Da odemo još dalje - postoje članice koje prodaju ISKLJUČIVO Zara novo sa etiketom. Naravno da nisu kupile 400 stvari i pokajale se pa prodaju. Nabavljaju nekako veće količine, i to konstantno. Ja razbijam glavu već mesecima i ne razumem kako se snalaze.
2023 04 05
Sve zara sto okačim se proda, C&A, Waikiki, Amisu kao da su neki šugavi hahahaha ,a meni su materiali lepši i udobnije su mi stvari. Plus se nađu vrlo povoljno. Kos mene sve novo za 550-800din i neće da ode. Zara mi ima neke šuntave krojeve vrlo često. Ne pamtim kad sam probala u radnji neku haljinu, a da nesto nije bilo falično (šav da ide ukoso, metalna šnala da se useca u kožu, šav ispod grudi ide preko grudi...) Ja bas imam hejt prema tom brendu. Beršku, p&b, stradivarius još i svarim
2023 04 06
Iskreno, to se najviše proda. Zarin duks običan stoji par dana, isti duksevi istii mesecima... dok se prodaju. Iako su kvalitetniji. Od Zarinih se prave čupkice odmah.
2023 04 06
Verovatno kupuju na sniženju, pa prodaju po višoj ceni, kao i puno profila po insta koji prodaju isključivo Zaru.
2023 04 06
Ja sam iz manjeg grada i kupila sam Zara maslinaste mokasine sad za proleće, cipele koje sam videla na sajtu. Boja divna, mogu za kišno vreme.. Savršene! Uleteh u kupovinu. Tj kupila mi ih je kćer. TRažila sam broj 39 jer mi 38 bude baš knap ako nisu od prave kože, ali nisam znala da će mi ove biti baš velike. Plivaaaam! Oni koji redovno kupuju Zarinu obuću to verovatno znaju, ja baš i ne.. Evo stoje već neko vreme, spustila bih malo i cenu, mada je i ovo ispod plaćene.. mnogi posmatraju, niko ne pita. Etiketa stoji, kutija, neobuvene, samo jedna od dve u sobi probana na par sekindi i .. ništa. Nove novcate, prelepe, ali meni velike. Niti imam negativne ocene, niti sam ikog prevarila ovde za ovih 10god. Sve divne saradnje, skoro 400. Znači nema pravila. Isto tako još dve tri Zarine haljinice od mlađe kćeri stoje odavno, povoljne. Definitivno nema nekog pravila. Ja bih da se ovog rešim jer stoji. Pogotovo ovo kćerkino mi je baš majušno. A lično Zaru nešto baš i ne gotivim. Više volim nešto unikatno i što ne nose svi. o:) :')
2023 04 06
Zara je trenutno jako popularna svuda u svetu a za naš standard kada odeća nije na sniženju, cene su većini poprilično visoke i zato ljudi kupuju polovne Zara stvari, kod mene isto nema pravila, dosta Zara stvari je otišlo odmah nakon objavljivanja ali takođe i dosta toga stoji duže vreme na profilu :)
2023 04 06
> Maculi: > Ja sam iz manjeg grada i kupila sam Zara maslinaste mokasine sad za proleće, cipele koje sam videla na sajtu. Boja divna, mogu za kišno vreme.. Savršene! Uleteh u kupovinu. Tj kupila mi ih je kćer. TRažila sam broj 39 jer mi 38 bude baš knap ako nisu od prave kože, ali nisam znala da će mi ove biti baš velike. > Plivaaaam! > Oni koji redovno kupuju Zarinu obuću to verovatno znaju, ja baš i ne.. Evo stoje već neko vreme, spustila bih malo i cenu, mada je i ovo ispod plaćene.. mnogi posmatraju, niko ne pita. Etiketa stoji, kutija, neobuvene, samo jedna od dve u sobi probana na par sekindi i .. ništa. Nove novcate, prelepe, ali meni velike. > Niti imam negativne ocene, niti sam ikog prevarila ovde za ovih 10god. Sve divne saradnje, skoro 400. > Znači nema pravila. > Isto tako još dve tri Zarine haljinice od mlađe kćeri stoje odavno, povoljne. > Definitivno nema nekog pravila. Ja bih da se ovog rešim jer stoji. Pogotovo ovo kćerkino mi je baš majušno. > A lično Zaru nešto baš i ne gotivim. Više volim nešto unikatno i što ne nose svi. > o:) :') ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/a915bba7a06d8b8d21c074626e43e433.jpg) Postavljene su 2022, što znači da ne izlaze na prvim stranama u pretrazi. I slike na dobrom dnevnom svetlu daju bolje rezultate. Obrišite pa obnovite oglas i jasne naslove stavljate, primer: "Zara košulja haljina", a sve ostalo što ste stavili u naslov stavite u tagove. A mokasine postavite i na limundo i za njih je naslov predug niko ne kuca "vegan mokasne" i slično. . .
2023 04 06
Kod mene je slučaj da sam na prošlom sniženju poručivala kao blesava i da sam u međuvremenu smršala, pa u svemu plivam. Ne mogu više da vratim, pa bolje da prodam nego da stoji.
2023 04 06
> ADRIJANA0202: > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/a915bba7a06d8b8d21c074626e43e433.jpg) > Postavljene su 2022, što znači da ne izlaze na prvim stranama u pretrazi. > I slike na dobrom dnevnom svetlu daju bolje rezultate. > Obrišite pa obnovite oglas i jasne naslove stavljate, primer: "Zara košulja haljina", a sve ostalo što ste stavili u naslov stavite u tagove. > A mokasine postavite i na limundo i za njih je naslov predug niko ne kuca "vegan mokasne" i slično. . . Hvala na savetu! Ne znam da li sad po ovim novim pravilima sme da se briše i ponovo postavlja, mada sam haljinicu baš odavno stavila. I zaista je lepša na dnevnoj svetlosti. Proveriću. Odavno sam i na Krpicama ali uvek sam oduvek bila u fazonu: "Ako se proda , proda.. ako ne pokloniću nekoj dragoj osobi." Ne živim od prodaje ovde i uglavnom čim nešto prodam, momentalno i kupim drugu stvar. Međutim sad imam baš previše svega, prepune plakare stvari u koje ne mogu da uđem (štitasta jelTe..;) ) i bar deo uloženog novca bih morala vratiti. Hvala i pozdrav! :)
2023 04 07
Slazem se sa clanicom koja je otvorila temu. Nemam nista protiv brenda, nisam nikada nista njihovo kupila iz radnje, dobijala sam i kupovala ovde, kada udjem u njihovu radnju nista mi se ne svidja. Nikada necu zaboraviti reci vodica, agencije preko koje sam letovala: u Srbiji dizete kredite da bi vas neko video u Zarinoj garderobi, ili sa Zarinom kesom. Materijal je materijal, svaki se pocepa, izbledi. U (tom i tom) mestu, Zara vredi koliko kod Kineza par carapa, to je tamo kao otpad gardrobe, devojci sam sa te ture vukao torbe i torbe za smesne pare, jer se tamo postuju neke mnogo kvalitetnije robne marke za koje u Evropi niko nije cuo...
2023 07 01