Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Slanje paketa i poštarine

Koji je najpovoljniji način za slanje paketa? Pošta je ponovo podigla cene, juče sam slala privezak težine 0.05gr i obracunali su poštarinu 425 dinara, sto je zaista mnogo. Kako vi šaljete nakit, šta vam je najpovoljnije (tj. najpovoljnije za kupce)?
2023 04 06
Najpovoljniji je cc paket, nakon uplate postarina je 200 dinara. Ja u poslednje vreme tako saljem osim ako neko ne naglasi da zeli drugacije
2023 04 06
A da li znate koliko je postarina za cc paket kada ima otkup?
2023 04 06
> Stuplja75: > A da li znate koliko je postarina za cc paket kada ima otkup? Cc na otkup je 340 din a posta nije podigla cene , post expresom je uvek bilo 300 + 75 +50 ako se salje pouzecem , znaci 425 din , to je i pre bilo toliko do pola kg tezine , ako je teze onda je naravno skuplje
2023 04 06
Do juče me je uvek postarina izlazila 350 din za iste stvari, i uvek uzimam da post netom uplate novac.
2023 04 06
Cc na otkup je nazalost poskupeo, juce sam slala :( Bez otkupa je ostalo 200 dinara
2023 04 06
Evo slike za cc paket sa otkupom ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/92052286f6bfd15d5373df762bbf3c6e.jpg)
2023 04 06
Najviše se isplati uplata novca na račun i slanje kao CC paket bez otkupa. 200 din, ako sam dobro razumela do 3kg je ta cena, ispravite me ako grešim. Vidim da paketima CC nekad treba malo više vremena da budu isporučeni ali generalno do sada je sve bilo ok. Ranije sam dosta slala preporučeno, ne znam da li je sada to još uvek moguće?
2023 04 06
> jovanaradosh: > Koji je najpovoljniji način za slanje paketa? > Pošta je ponovo podigla cene, juče sam slala privezak težine 0.05gr i obracunali su poštarinu 425 dinara, sto je zaista mnogo. > Kako vi šaljete nakit, šta vam je najpovoljnije (tj. najpovoljnije za kupce)? Preporucena posiljka odnosno pismo. Pre par dana sam poslala 200 dinara je. Ali tu ide bez otkupa tako da se tu ide na poverenje. 🙂
2023 04 06
> cacaNi: > > jovanaradosh: > > Koji je najpovoljniji način za slanje paketa? > > Pošta je ponovo podigla cene, juče sam slala privezak težine 0.05gr i obracunali su poštarinu 425 dinara, sto je zaista mnogo. > > Kako vi šaljete nakit, šta vam je najpovoljnije (tj. najpovoljnije za kupce)? > Preporucena posiljka odnosno pismo. Pre par dana sam poslala 200 dinara je. Ali tu ide bez otkupa tako da se tu ide na poverenje. 🙂 I cc paket bez otkupa je 200 dinara. A stize brze od preporucenog :)
2023 04 06
> ubavkam: > > cacaNi: > > > jovanaradosh: > > > Koji je najpovoljniji način za slanje paketa? > > > Pošta je ponovo podigla cene, juče sam slala privezak težine 0.05gr i obracunali su poštarinu 425 dinara, sto je zaista mnogo. > > > Kako vi šaljete nakit, šta vam je najpovoljnije (tj. najpovoljnije za kupce)? > > Preporucena posiljka odnosno pismo. Pre par dana sam poslala 200 dinara je. Ali tu ide bez otkupa tako da se tu ide na poverenje. 🙂 > I cc paket bez otkupa je 200 dinara. A stize brze od preporucenog :) Hvala puno. Ja sam dugo pauzirala sajtove tako da nisam ni znala za cc paket. Slala sam doduse jednom ali sa otkupom. Jos uvek to sa cc paketom ne razumem jer se clanice zale da prave problem oko pakovanja a da nekad dozvole i kutija tipa od keksa da bude, da nekad salju nekad ne. Hvala na informaciji u svakom slucaju.😇💕🌻
2023 04 06