Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Utisci nista ne znace

Naručila sam patike od članice koja se bavi prodajom istih - original, ,,bez oštećenja". Kako već posedujem isti model patika posumnjala sam u originalnost jer nisam videla oznaku na djonu niti silikonski uložak ispod postojećeg (kasnije se ispostavilo da su modeli od 2022.bez istih) ali mene je to dovelo u sumnju vezanu za originalnost. Pozvala sam članicu, rekla joj to, na šta je odmah veoma drsko reagovala i spustila mi je slušalicu. Potom sam joj slikala razlike između prethodnih i novih, kao i oštećenje. Na šta mi je rekla ,,lepotice, što nisi kupila u radnji nove". Odgovorila sam da mi je potvrđeno da su bez oštećenja a ipak nisu. I kako sam u međuvremenu pregledala fotografije novih modela i shvatila da jeste original, izvinila sam se zbog ishitrene reakcije - sumnje i rekla da mi ne vraća novac, jer bilo mi je neprijatno što sam je nepravedno osudila da je poslala laznjak, te sam odlučila da prihvatim patike sa felerom (nije strašno, to stoji, ali feler je feler a ovo je svakako oštećenje koje može da se proširi) Ništa mi nije odgovorila par sati da bi mi se javila rečima da mi je novac uplatila i da svoju adresu, usput je uplatila i manje 200 dinara zbog, je l, troškova dostave koje smatra da treba ja da platim, okej. Otvaram temu jer su patike ponovo aktuelne, bez oštećenja, kao nove, je l. Postavljam fotografije oštećenja. I napominjem da je u pitanju dečiji model (smatram da treba da se naglasi jer se prodaje kao zenski), koji na sniženju od svega 20% na redovnu cenu i košta 6000 dinara. I da, članica od preko 900 utisaka nije našla za shodno ni da ih obrise i skloni blato, koga istina, nema mnogo ali ipak... ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/8a782259ce0404a15f89d11f7513d313.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/cdc92e61eae58e18d18f455c49b71527.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/0b555d1e33b8ac66d61feadbb15b4fa4.jpg)
2023 04 26
Koji profil je u pitanju?
2023 04 26
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/d4682a873390706979ab05b6fc6d4e4e.jpg)
2023 04 26
Ne znam jel smešno ili tužno. Meni je jedino negativno iskustvo bilo sa članicom koja ima skoro 700 pozitivnih i koja mi je bez blama prodala torbu koja užasno smrdi i plus ima oštećenja (navedeno u opisu da je bez oštećenja). Naravno, reklamacije ne prihvata. Bacila sam 16000 u smeće otprilike (tj nisam još ali najverovatnije da hoću). Vi ste bar dobili novac nazad, tako da donekle je ispala i korektna (ne računajući da je predmet vraćen na profil itd.)
2023 04 26
I meni se dešavalo da mi pošalju odeću koja ne odgovara opisu (potpuno ishabana) na raznim sajtovima, a slike predivne, isfotošopirane. Zato se sa online kupovinom nikad ne zna, rizik je, pa je valjda u tome i štos. Nikad ne znaš šta će da ti stigne. 😂
2023 04 26
Meni je prosto nepojmljivo da clanice nemaju srama da prodaju garderobu i torbe koje su se ubudjale od stajanja, memle i cigareta... Ali to se desava i kad se narucuje preko ovih poznatih insta butika... Lepo kaze clanica, online kupovina jeste kocka
2023 04 26
Жао ми је што сте тако прошли, цифра је заиста озбиљна. Слажем се, била сам свесна да не купујем у радњи али ми је такође речено ,,ма буквално као нове, без оштећења". Овај прелом и некако, кожне су, лако се створи, у реду, али ова пукотина коже је већ озбиљан фелер, мени једнак као рупа на хаљини, ово ће после пар ношења да се откачи и већ ће бити проблем за ношење, али океј и то сам прихватила јер сам признајем, испала безобразна тврдњом да нису оригинал, моја је грешка што нисам изгуглала већ сам је одмах позвала да желим да их вратим. Што се мене тиче, мени је идеално што је вратила новац и поред моје поруке да не треба. Ипак, поново није наведено стварно стање као ни то да је дечији модел. Зато сам и отворила тему.
2023 04 26
> Her_Fashion: > Ne znam jel smešno ili tužno. Meni je jedino negativno iskustvo bilo sa članicom koja ima skoro 700 pozitivnih i koja mi je bez blama prodala torbu koja užasno smrdi i plus ima oštećenja (navedeno u opisu da je bez oštećenja). > Naravno, reklamacije ne prihvata. Bacila sam 16000 u smeće otprilike (tj nisam još ali najverovatnije da hoću). > Vi ste bar dobili novac nazad, tako da donekle je ispala i korektna (ne računajući da je predmet vraćen na profil itd.) Da li ste kontaktirali admina? Vandu?
2023 04 26
> Esprit21: > > Her_Fashion: > > Ne znam jel smešno ili tužno. Meni je jedino negativno iskustvo bilo sa članicom koja ima skoro 700 pozitivnih i koja mi je bez blama prodala torbu koja užasno smrdi i plus ima oštećenja (navedeno u opisu da je bez oštećenja). > > Naravno, reklamacije ne prihvata. Bacila sam 16000 u smeće otprilike (tj nisam još ali najverovatnije da hoću). > > Vi ste bar dobili novac nazad, tako da donekle je ispala i korektna (ne računajući da je predmet vraćen na profil itd.) > Da li ste kontaktirali admina? Vandu? Poslala sam bukvalno esej profilu AdminMK. Članica je imala već par negativnih od tog admina zbog kršenja pravila sajta, pa sam samo preko njenog profila našla admina i poslala. Nisam dobila nikakav odgovor. Ne znam da li postoji možda neki drugi admin kog bih mogla da kontaktiram, prilično sam nova ovde pa nisam upućena?
2023 04 26
Obrazloženje je dno. Ja sam tu od divne članice kupila potpuno nove Adidas patike u kutiji sa etiketom na lačiću, tako da se videlo da je bukvalno samo probano ali nikad nošeno i koštalo upola manje od ovih. To što ovo nije radnja nije nikakav izgovor za laganje. Pretpostavljam da se mnoge članice plaše da daju negativan utisak nekome ko ima 900+ pozitivnih.
2023 04 26
> Her_Fashion: > > Esprit21: > > > Her_Fashion: > > > Ne znam jel smešno ili tužno. Meni je jedino negativno iskustvo bilo sa članicom koja ima skoro 700 pozitivnih i koja mi je bez blama prodala torbu koja užasno smrdi i plus ima oštećenja (navedeno u opisu da je bez oštećenja). > > > Naravno, reklamacije ne prihvata. Bacila sam 16000 u smeće otprilike (tj nisam još ali najverovatnije da hoću). > > > Vi ste bar dobili novac nazad, tako da donekle je ispala i korektna (ne računajući da je predmet vraćen na profil itd.) > > Da li ste kontaktirali admina? Vandu? > Poslala sam bukvalno esej profilu AdminMK. Članica je imala već par negativnih od tog admina zbog kršenja pravila sajta, pa sam samo preko njenog profila našla admina i poslala. > Nisam dobila nikakav odgovor. > Ne znam da li postoji možda neki drugi admin kog bih mogla da kontaktiram, prilično sam nova ovde pa nisam upućena? Postoje 3 admina + ona Vanda koja je neki super mod, posaljite i njoj obavezno
2023 04 26
> Esprit21: > Postoje 3 admina + ona Vanda koja je neki super mod, posaljite i njoj obavezno Ako možete da mi pošaljete link profila Vande, bila bih Vam zahvalna. Ne znam gde da je nadjem.
2023 04 26
https://mojekrpice.rs/vandaf-247652
2023 04 26
> aaanaaa97: > Ипак, поново није наведено стварно стање као ни то да је дечији модел. > Зато сам и отворила тему. Jasno, svaka čast na otvaranju teme zaista. Mislim da bi ove članice imale mnogo više negativnih da to nekako ne ispeglaju sa kupcem, koji potom obriše negativnu. Par članica mi je reklo da su imale slična iskustva kao ja sa tom članicom a ona je tada imala samo jedan negativan(ne računajući Admine). Verujem da su one ostavile negativan ili otvorile temu kao Vi, ja ne bih rizikovala da kupim torbu za toliki iznos. Kao što je rečeno u postu citiranom ispod, deluje da ako je veliki broj pozitivnih članice radije ne ostavljaju negativan jer će ga dobiti nazad, a kome će većina verovati, profilu sa 900 pozitivnih ili onom sa tipa 50. >AppleRed >Pretpostavljam da se mnoge članice plaše da daju negativan utisak nekome ko ima 900+ pozitivnih.
2023 04 26
> Esprit21: > https://mojekrpice.rs/vandaf-247652 Hvala😊 Poslaću poruku, mada je prošlo neko vreme od tad, ali bar da probam. Edit: Dobila sam danas odgovor od Admina. Tako da ako ubuduće imate slične situacije, odgovaraju, ali pretpostavljam da imaju gomilu poruka a ima ih malo, pa dok stignete na red.
2023 04 26
1 2 3