Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Ok, prodaje nema, a volje?

Znamo da je prodaja stala, ali da li imate volje da ulazite na sajt i kacite oglase? Meni je bas mrsko. Da bar upita ima, pa bar nade neke, al ovako, u ovoj tisini, gde volju naci? 😥
2023 05 09
Slazem se, sve je manji upit
2023 05 09
Ја oglasim tu na forumu rasprodaju. Imala bih jos toliko da postavim ali iskreno i ovo je dovoljno. Nema bas neke volje u pravu ste.
2023 05 09
Motivacija 0 bodova. Drugačije je totalno kada ljudi poručuju, onda je tu i volja da što više odeće pokažemo i prodamo naravno. Mesec dana ništa nisam prodala, skroz bih odustala....
2023 05 09
> mina_mina: > Motivacija 0 bodova. Drugačije je totalno kada ljudi poručuju, onda je tu i volja da što više odeće pokažemo i prodamo naravno. Mesec dana ništa nisam prodala, skroz bih odustala.... Isto, ne razumem šta se desilo za tih mesec dana. Nije se desilo ništa što bi moglo da utiče na kupovinu.
2023 05 09
> mina_mina: > Motivacija 0 bodova. Drugačije je totalno kada ljudi poručuju, onda je tu i volja da što više odeće pokažemo i prodamo naravno. Mesec dana ništa nisam prodala, skroz bih odustala.... Dap, motivacija 0
2023 05 09
Ja sam nekako sve mislila da smo se svi istrosili za Vaskrs, pa 1. Maj, al prodje sve i i dalje nista, nista. 🥺
2023 05 09
Meni je najveći problem sa prostorom, gledam da su mi stvari na dohvat ruke. Imam kutije za odeću iz Ikee u koje stavljam stvari na profilu, ostale su u vakum kesama. Problem je što prodaja slabo ide, prebacila sam zimske stvari u Vakum kese a izbacila nove na profil i danas me neko pita za mere za prsluk, ubih se tražeći, otvorila sam 4 vakum kese, sad mi se plače od muke jer treba taj haos da sklonim. 🤣😭 Tako da definitivno volje nema jer ne mogu fizički više da dodam, čak i da premerim sve uvek ima nekih pitanja tipa dodatne slike itd.🙃 I dalje se nadam da će se ovo rasprodati pa da mogu da postavljam dalje.🤞
2023 05 09
Danas okacih nakon 2-3 meseca. Sajt vise nije sto je bio i nazalost nema poentu vise kao ni kacenje na istom. :(
2023 05 09
> carobni_ormaric: > Danas okacih nakon 2-3 meseca. Sajt vise nije sto je bio i nazalost nema poentu vise kao ni kacenje na istom. :( Slazem se. Ovde sam od 2017. Imam utisak da su sajt unistili administratori. Vecina starih clanica je otisla.
2023 05 09
> ubavkam: > > carobni_ormaric: > > Danas okacih nakon 2-3 meseca. Sajt vise nije sto je bio i nazalost nema poentu vise kao ni kacenje na istom. :( > Slazem se. Ovde sam od 2017. Imam utisak da su sajt unistili administratori. Vecina starih clanica je otisla. Da da, i ja sam jedna od starih clanica i kad se setim udjem. Tuzno, ali nova ‘pravila’ su unistila lepotu kupovine i druzenja ovde koju smo imale godinama. Naravno da su administratori, sajt nije video upgrade od 2010 😂 da ne pricam nesto naprednije. A o komunikaciji sa adminima dobijamo samo obrisan oglas i negstivan utisak😂😂 I dzaba im 101 reklama da ovde iskoci kad nema ko da klikne na nju😂😂😂 Pozdrav drage zenice, srecna prodaja❤️
2023 05 09
Ja cim okacim nesto, odmah prodam nesto drugo, valjda udju na profil sa oglasa, pa uoce nesto odavno objavljeno.. :) Kad imam vremena uzmem pa slikam u drugoj sobi,promenim ugao i enterijer i "osvezim" profil. Pisala je Vanda da to moze i mogu vam reci da radi posao,samo treba dosta vremena.. i primetila sam da reklama u poforumu rasprodaja radi posao pa gledam da svako malo snizim po nešto na profilu. Sad je odlično, najgore mi je bilo od februara do sad🌷
2023 05 09
> Ejndzi: > Ja cim okacim nesto, odmah prodam nesto drugo, valjda udju na profil sa oglasa, pa uoce nesto odavno objavljeno.. :) Kad imam vremena uzmem pa slikam u drugoj sobi,promenim ugao i enterijer i "osvezim" profil. Pisala je Vanda da to moze i mogu vam reci da radi posao,samo treba dosta vremena.. > i primetila sam da reklama u poforumu rasprodaja radi posao pa gledam da svako malo snizim po nešto na profilu. Sad je odlično, najgore mi je bilo od februara do sad🌷 Potpuno se slazem sa Vama 🤗💞
2023 05 09
Okacim s vremena na vreme neki novi predmet, ali definitivno vise nije kao pre, tako da volje i dalje ima ali jako malo Mnogo vise ljudi nego ranije stavi predmet koji okacim u omiljeno, medjutim upita gotovo i da nema Ja sam pocela da ulazim na sajt samo ako dobijem neku poruku...
2023 05 10
Uvek je bilo perioda kada krene prodaja pa stane na nekoliko dana i tako u krug, ali sada bas muk. Meni se uglavnom prodaje sve drugo osim garderobe a garderobu bih prvo volela da prodam jer mi ona najvise mesta zauzima. Recimo, postavim neki dekorativni predmet za 1000 dinara i on se proda za dva dana a garderoba od 200 do 1000 din ne proda se za dva meseca. Pisala sam u temi za rasprodaju da mi je u redu i da sami kupci predloze cenu jer sam voljna da snizim zbog selidbe, ali gotovo da se niko ne javlja pa sam razmisljala da odustanem od pisanja po forumu. :( Na krpicama sam jako dugo i najvise volim da prodajem ovde jer ima predivnih clanica, cesce ljudi izlaze u susret jedni drugima ovde nego na drugim sajtovima, iskljucivo zbog toga jos uvek imam motivaciju da ovde prodajem.
2023 05 10
1 2 3