Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Sta je desava sa sajtom???

Ne znam da li je to do mene ili kod svih? Danas sam tri puta stavljala po tri cetiri nove stvari na sajt i posle nekog vremena to se obrise!!! U poslednje vreme nisam nesto aktivna ovde pa mozda nisam upucena u nesto. Nervira me 😖😖😖😖😖
2023 05 09
Verovatno da admini brišu jer ste stavili nešto što nije u skladu sa pravilima sajta. Slike sa interneta, lažni tagovi, netačno stanje predmeta i slično.
2023 05 09
Hvalaaaa
2023 05 09
Devojke, postovanje. Pre par dana sam pocela da koristim sajt. Pa, nemam iskustva. Imam problem sa postavljanjem oglasa, par mi je postavilo, vec 2/3 dana nema pojma.
2023 05 09
......
2023 05 10
Ja već nedelju dana ne mogu nista da postavim ,sve ispunim ali nece da se objavi ,ima li neko Jos taj problem?
2023 05 11
Dobro veče, da li je postavljanje oglasa moguće preko mobilnog telefona ili samo preko računara? Hvala unapred.
2023 05 11
Moze i preko telefona 😌
2023 05 12
> MarijanaTasin: > Ja već nedelju dana ne mogu nista da postavim ,sve ispunim ali nece da se objavi ,ima li neko Jos taj problem? Mozda ste stavili vise tagova nego sto sme? Ili niste nesto popunili
2023 05 12
Caos, imam problem, ne mogu nikome da posaljem poruku niti da stavim u omiljene artikle koji mi se dopadaju. Da napomenem da nemam lose ocene i sve kupovine sam urednom obavljala… Da li neko zna o cemu se radii??? 😔
2023 05 22