Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Bb ili cc krema za masnu kozu?

Da li neko ima preporuku za neki ili lagani puder ili bb/cc kremu? Obavezno da ne zapusava pore odnosno nije komedogen (to mi je jako vazno jer imamosetlju kozu sklonu nepravilnostima- ako ne koristim prave proizvode) I takodje, Da li je neko koristio nude and rude kozmetiku? Znam da ih ima u Ada Mall-u pa bih volela da cujem utiske
2023 05 20
Mozda Eucerin Sun Face Oil Control Tinted, on je bas za masnu kozu. Ne mogu link da postavim pa evo SS. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/ecefef06fb7adb798c29699116f26a27.jpg) Ja sam kupila pre neki dan svetli, nisam jos probala, ali sam proslog leta koristila tamni i bio mi je super (mada generalno nemam velikih problema sa nepravilnostima pa ne mogu ni da budem objektivna). Inace koristim Avene BB kremu koje trenutno nigde nema u prodaji, pa sam kupila Eucerin (mozda ishitrena odluka jer mi je mesovita koza, ne masna)
2023 05 20
Ja imam hipersenzitivnu kožu i već godinama koristim Bioten CC kremu, bez da mi stvara bilo kakve probleme. Inače, pudere nisam nikada koristila. Mixa i Noreva CC kreme su se pokazale kao katastrofalne za moju kožu, recimo. I samo napomena da osetljiva koža nikako nije isto što i masna koža. Osetljivoj baš treba neki vitaminski podsticaj da bi ojačala imunološku barijeru. Ja sam tu godinama pravila grešku i bila u začaranom krugu jer sam je uporno tretirala kao masnu a ona masna nikada nije ni bila.
2023 05 20
Nivea bb krema, oko 900 din je. Moja koza je mesovita i odgovara mi, cak mi je bolja od skupljih koje koristim povremeno. Ne zapusava pore, hidrira. Mama je isto uzela, a ima drugaciji tip koze i odusevljena je.
2023 05 21
Strava! Hvala Vam <3
2023 05 23
Nekomedogeni i za masno lice najzdraviji su mineralni puderi (npr Sephora compact powder, mada ima i drugih brendova)
2023 05 23
Meni je odlična Noreva exfoliac tonirana krema, koristim je već duži niz godina, imala sam problem sa bubuljicama, a ona se odlično pokazala.
2023 05 27
Farmasi bb je meni odlična
2023 05 30