Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Ne mogu pogledati priložene fotografije osim prve

Isti problem imam. Ni opcija omiljeno, ni obrisi predmet, ni pregled druge slike. Sto kaže clanica, vecito nešto ne štima. 🥲
2023 05 24
Ja sam im poslala e-mail i evo odgovora: Poštovana, poslato je tehničarima na proveru i otklanjanje problema u radu sajta. to je bilo pre pola sata, sad samo da cekamo.
2023 05 24
Isti problem imam, i slažem se sa tim da se često dešavaju problemi u radu sajta, trebalo bi nešto promeniti i unaprediti funkcije. Kad god sam pisala adminima uvek su pomogli, tako da svaki problem treba prijavljivati njima kako bi znali da postoji kod svih. 😊
2023 05 24
> d.jovana: > Drage devojke, posto imamo sve isti problem i koliko cujem traje vec nedelju dana, ali sam pronasla nacin kako da se javimo clanicama > udjete kod njih na profil i tek onda stisnete na "posalji poruku" > tako sam ja uspela > nadam se da ce pomoci Al sta mi znaci kad ne mogu da vidim cele slike, putem Vibera?
2023 05 24
Sajt je zaista očajan, stalno neki problem. Ne može da košta ne znam koliko da se napravi kvalitetan i funkcionalan sajt. ako treba, ajmo svi po malo para pa neka se konačno nešto reši.
2023 05 24
> mira13: > Molim za pomoć. Već nekoliko dana u ponudi na sajtu mogu samo pogledati prvu fotografiju od ponuđenih nekoliko, ostale se ne mogu listati levo-desno. Ima li još neko taj problem Isti problem imam i ja i to već duže od 7 dana
2023 05 24
Svima je tako izgleda.
2023 05 24
Udjite na sajt preko kompjutera, koristite google chrome, preko telefona ne radi.
2023 05 24
Ne radi ni preko kompa ja samo tako i ulazim. ni preko firefoxa ni preko chroma ni preko edge-a. nigde nije funkcionalan sajt.
2023 05 24
Evo ja ulazim na Google chrome pa opet ne radi.Cekamo...
2023 05 24
Imam isti problem
2023 05 24
Takodjeee, već nekoliko danaaaa
2023 05 24
1😪
2023 05 24
Da li ce ovaj sajt ikada funkcionisati kako treba🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
2023 05 24
I kod mene isti problem..
2023 05 24