Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

ADMINI RESITTE PROBLEM SA SAJTOM!!!

Da li mozete resiti problem sa saajtom? Prosto je otezano vise prodaavati i kupovati! Ovo se danima desava...slike se ne mogu listati,oznaciti omiljeno,niti kupiti! Uradite nesto ,nema smisla stvarno!
2023 05 26
Admini ne mogu da reše ali mogu obaveštavati članove o aktuelnim problemima kao što to rade na drugim Krpicama pa bi izbegli nedoumice i teme na svim forumima. Čak bi i sebi olakšali jer ne bi im članice pisale u inbox nepotrebno. Apelujem da se poboljša komunikacija, tj. obaveštavanje članova sajta redovno o svim aktuelnim problemima. Zato imaju svoj potforum!
2023 05 26
Ovo sad već predugo traje. Niti mogu da stavim u omiljeno, niti da pogledam slike sem prve, niti da pošaljem poruku. Ne znam dokle će sajt biti ovakav ali zaista molim admine da se oglase i bar neku izjavu daju. Čisto da znam da li da pokušavam u bliskoj budućnosti ili ne.☘️
2023 05 26
Da li ste razmišljale gde će preći članice sa sajta "moje krpice" ako on potpuno prestane sa radom?
2023 05 26
Izludecu, nista ne radi zivo. Zelim 3 para sandala da kupim, a nemam kako da kontaktiram prodavce. Kako resiti ovo vise???
2023 05 26
> MiroslavaZivic: > Izludecu, nista ne radi zivo. Zelim 3 para sandala da kupim, a nemam kako da kontaktiram prodavce. Kako resiti ovo vise??? mozda mozere pokusati da otvorite profil clanice pa da je sa profila kontaktirate putem poruke, bez koriscenja opcije "zelim", da li Vam i ta opcija ne radi, posto kod mene radi? trazite da Vam posalju fotografije u poruci ako uspete uopste da posaljete poruku
2023 05 26
ne radi ni poruka, ni zelim, ni favorite nista zivo ne radi
2023 05 26
U poruke se može ući sa prve strane profila, u opisu. To je jedino način kako može da se komunicira.
2023 05 26
Sajt se raspada, U svakom smislu. Al svakom. Doduse, u kakvoj zemlji zivimo, smesno bi bilo ocekivati da bilo sta fukncionise. Pa tako i ovo. Jedino sto jako dobro funkcionise su im reklame, too razbija kako radi, sve ostalo.. No com
2023 05 26
> JelenaSokic: > > MiroslavaZivic: > > Izludecu, nista ne radi zivo. Zelim 3 para sandala da kupim, a nemam kako da kontaktiram prodavce. Kako resiti ovo vise??? > mozda mozere pokusati da otvorite profil clanice pa da je sa profila kontaktirate putem poruke, bez koriscenja opcije "zelim", da li Vam i ta opcija ne radi, posto kod mene radi? trazite da Vam posalju fotografije u poruci ako uspete uopste da posaljete poruku Ne moze se poslati nikava poruka. Nista ne funkcioniše.
2023 05 27
> HauteCouture20: > Sajt se raspada, > U svakom smislu. > Al svakom. > Doduse, u kakvoj zemlji zivimo, smesno bi bilo ocekivati da bilo sta fukncionise. > Pa tako i ovo. > Jedino sto jako dobro funkcionise su im reklame, too razbija kako radi, sve ostalo.. > No com Bravo za komentar!!!!!
2023 05 27
Jel još neka devojka ima problem prilikom postavljanja oglasa da ne može veličinu da stavi? Meni se to dešava sigurno mesec dana..
2023 05 27
Isto je i kod mene bilo do sada nista nije htelo sada sam probala i sve radi i omiljeno,listanje slika,opcija zelim,možda je popravljeno,možda radi sada i kod drugih clanica🤗
2023 05 27
Sajt je upravo proradio.Mogu da se vide sve slike može da se klikne "želim"i "omiljeno",da se pišu poruke i da najzad počnemo normalno da prodajemo i kupujemo.
2023 05 27