Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prodaja nikako ne ide slabo bas

Skroz stala prodaja... relativno sam nova clanica i kad sam napravila profil isla prodaja ok i samo stala, pre par nedelja sam imala dve saradnje i to je to... Vise nema ni za mere da pita neko🤣
2023 05 28
Kod mene isto slabo trenutno, tek poneki upit i eventualno kupovina. Očekivala sam da če u ovom periodu krenuti kupovina svečanih stvari i ovih prolećnih/letnjih, ali baš slabo. A redovno dobijam poruke 'Želim ovo' na koji posle mog odgovora više nema nikakve poruke. 🌸
2023 05 28
> Cobainfan: > Sad but true… > Nakupovala sam se stvari, kojih sad pokušavam da se rešim jer mi ne odgovaraju, a od istih ne mogu ni da dišem više. 😒 > Mislim da prodaja stvari generalno dosta slabije ide zbog prevelikog broja predmeta na sajtu. Tu sam od 2013. i čini mi se da ovako nikad nije bilo Isto,isto nakupovala i nista ne odgovara😔
2023 05 28
> Anast.: > Kod mene isto slabo trenutno, tek poneki upit i eventualno kupovina. Očekivala sam da če u ovom periodu krenuti kupovina svečanih stvari i ovih prolećnih/letnjih, ali baš slabo. A redovno dobijam poruke 'Želim ovo' na koji posle mog odgovora više nema nikakve poruke. 🌸 Da svakodnevno nekakvi upiti i na kraju nista,postalo je bas bzv...
2023 05 28
Potvrdjujem, pomislim da li je problem u mojim cenama, da li su preniske ili previsoke, da li su slike lose... Nadam se da ce nam sledeci mesec biti bolji 🙂
2023 05 29
> JovanaBli: > Potvrdjujem, pomislim da li je problem u mojim cenama, da li su preniske ili previsoke, da li su slike lose... Nadam se da ce nam sledeci mesec biti bolji 🙂 Mislim da ima previše stvari na sajtu i da se jednostavno izgube u masi. Ja imam i skuplje i jeftinije stvari i evo ništa ne ide, čak se i broj pregleda drastično smanjio, a i slike su mi ok. Bila sam ubeđena da će se brzo prodati jer su mi mahom nove stvari a i kvalitetne, ali eto, stoje u nedogled.
2023 05 29
preko zime totalno zatisje, nistaaa.. sad je krenulo fino
2023 05 29
> Her_Fashion: > > JovanaBli: > > Potvrdjujem, pomislim da li je problem u mojim cenama, da li su preniske ili previsoke, da li su slike lose... Nadam se da ce nam sledeci mesec biti bolji 🙂 > Mislim da ima previše stvari na sajtu i da se jednostavno izgube u masi. Ja imam i skuplje i jeftinije stvari i evo ništa ne ide, čak se i broj pregleda drastično smanjio, a i slike su mi ok. > Bila sam ubeđena da će se brzo prodati jer su mi mahom nove stvari a i kvalitetne, ali eto, stoje u nedogled. Sve se slazem sa vama.
2023 05 29
i kod mene nista u poslednji par meseci, a imam vrhunsku garderobu sa etiketama... mislim da je sada veliki fokus na second hendove, postalo je in da se kupuje po takvim radnjama gde ih ima na svakom koraku, takodje dosta influensera ih promovise pa moguce da je taj uticaj razlog da ovde online slabo ide
2023 05 29
> magic_mushrooms: > Nisam prodala ništa baš odavno, tj. ove godine, a i pre je išlo slabo. Sad sam uplatila neki marketing ovde ali i dalje ič se ne dešava. Moguće da je do fotografija, rezolucije, ugla, svetla, ne znam stvarno. Cene uvek snizim kad neko hoće da kupi, traži podatke, pa nestane. 😆 Biće bolje... 🥲 Da ovde ili je nekome dosadno toliko ja ne znam sta je ovo,traze slike,mere,postavljaju 1001 pitanje odluce se ostave podatke sve,i posle nekog vremena nema ih za uplatu.Ne znam ja kada kupujem pogledam slike mere ako mi bas treba i uzimam to je to.
2023 05 29
> MilicaCaruso: > i kod mene nista u poslednji par meseci, a imam vrhunsku garderobu sa etiketama... mislim da je sada veliki fokus na second hendove, postalo je in da se kupuje po takvim radnjama gde ih ima na svakom koraku, takodje dosta influensera ih promovise pa moguce da je taj uticaj razlog da ovde online slabo ide Pa tako je i kod mene garderoba mi je super nova,pritom pristupacna,ali svaki dan ili neka razmena ili 1001 pitanje,slike itd i na kraju nista.Verovatno da je do second hendova mada moje misljenje je da tamo nikada nista ne nadjem lepo jeste povoljno ali nije za mene.A vidim nekim clanicama ide super prodaja ovde,tako da ne znam u cemu je problem bas.
2023 05 29
> Zlata-14: > Da ovde ili je nekome dosadno toliko ja ne znam sta je ovo,traze slike,mere,postavljaju 1001 pitanje odluce se ostave podatke sve,i posle nekog vremena nema ih za uplatu.Ne znam ja kada kupujem pogledam slike mere ako mi bas treba i uzimam to je to. Ja sam imala dnevno po nekoliko takvih upita ali poslednjih nekoliko dana totalno zatišje, još mi i nedostaju 😅😭 Šalu na stranu, ali nimalo osnovne kulture i poštovanja nemaju. Barem toliko da napišu da su odustali od kupovine. Dosta članica za to ostavlja neutralnu, ja imam utisak da bih do sad 1000 neutralnih napisala da se bavim time. A slažem se i za second handove- toliko gomila stvari da ne može ništa ni da se vidi, još nekoliko žena kad je u radnji pa manično rovare po onim rafovima, ja uvek odustanem i izadjem napolje. Mislim da je mnogo bolje na krpicama, uvek nadjem neke zanimljive vintage komade, ili nešto što nema da se kupi svuda u radnjama, nekad nađem nešto što sam propustila u radnji (tipa rasporodato i sl.)
2023 05 29
> magic_mushrooms: > Nisam prodala ništa baš odavno, tj. ove godine, a i pre je išlo slabo. Sad sam uplatila neki marketing ovde ali i dalje ič se ne dešava. Moguće da je do fotografija, rezolucije, ugla, svetla, ne znam stvarno. Cene uvek snizim kad neko hoće da kupi, traži podatke, pa nestane. 😆 Biće bolje... 🥲 Iskreno meni se ne dopadaju Vaše slike. Krajnje dobronameran komentar, evo par stvari koje sam zapazila: 1. Na nekim slikama Vam je uklonjen background u Photoshopu (asocira me na preprodavce a takodje i pomislim da nije dodatno bilo kolor korekcije itd.) 2. Slike su Vam sve drugačije, neke bez pozadine, neke na krevetu, neke na ofingeru, žuta, bela, plava pozadina itd. (Pomislim da radite uslužnu prodaju i kačite slike koje niste Vi slikali već su Vam devojke za koje prodajete predmet slale). Samo po slikama meni uopšte profil ne uliva poverenje da kupim nešto. Da se razumemo, ni meni ne ide nešto super prodaja da delim savete, ali eto iz ugla kupca, ja bih više volela da su slike konzistente (da vidim da su sve slikane na istoj lokaciji) i eventualno bolja rezolucija.
2023 05 29
> Her_Fashion: > > Zlata-14: > > Da ovde ili je nekome dosadno toliko ja ne znam sta je ovo,traze slike,mere,postavljaju 1001 pitanje odluce se ostave podatke sve,i posle nekog vremena nema ih za uplatu.Ne znam ja kada kupujem pogledam slike mere ako mi bas treba i uzimam to je to. > Ja sam imala dnevno po nekoliko takvih upita ali poslednjih nekoliko dana totalno zatišje, još mi i nedostaju 😅😭 > Šalu na stranu, ali nimalo osnovne kulture i poštovanja nemaju. Barem toliko da napišu da su odustali od kupovine. Dosta članica za to ostavlja neutralnu, ja imam utisak da bih do sad 1000 neutralnih napisala da se bavim time. > A slažem se i za second handove- toliko gomila stvari da ne može ništa ni da se vidi, još nekoliko žena kad je u radnji pa manično rovare po onim rafovima, ja uvek odustanem i izadjem napolje. > Mislim da je mnogo bolje na krpicama, uvek nadjem neke zanimljive vintage komade, ili nešto što nema da se kupi svuda u radnjama, nekad nađem nešto što sam propustila u radnji (tipa rasporodato i sl.) Da i ja kada nesto propustim u radnji potrazim na krpicama,slazem se i ja imam utisak da sam mogla da ostavim bas dosta neutralnih ocena,ali ipak to ne radim jednostavno sam se navikla na to i dok ne legne uplata ili pak potvrdi kupovina ne nadam se puno,dosta novih clanica se nervira oko toga a to je sada kod mene postalo normalno🙃
2023 05 29
> Zlata-14: > Da i ja kada nesto propustim u radnji potrazim na krpicama,slazem se i ja imam utisak da sam mogla da ostavim bas dosta neutralnih ocena,ali ipak to ne radim jednostavno sam se navikla na to i dok ne legne uplata ili pak potvrdi kupovina ne nadam se puno,dosta novih clanica se nervira oko toga a to je sada kod mene postalo normalno🙃 Apsolutno isto 😅 Nevezano za temu, kad smo već u konverzaciji, gde ste kupili to slonče sa slika? 🤣
2023 05 29