Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Prevarena sam od strane Cecka21

Dakle, clanica Cecka21 je od mene 7og jula dobila novac unapred za predmet koji sam zelela, dve nedelje me je zavlacila, prvi put nisu poslali paket jer nisu mogli da procitaju adesu (?), a kada ponovo nista nije stiglo izjavila je da su joj rekli da s obzirom na to da nema uputnicu nista ne mogu i da je ONA NA GUBITKU jer je zauvek ostala bez paketa i slagala me je da mi je vratila novac. Naravno - NI NOVAC NIJE STIGAO NIKAD, umesto toga sam dobila pretnje da ce me prijaviti adminu jer prevarantkinju valjda uznemiravam pitanjima kada ce mi vratiti novac i molbom da mi posalje dokaz o uplati (sto naravno nije uradila). Prilazem sliku sta mi je odgovorila kada sam trazila dokaz o uplati, kao i njenu danasnju poruku gde sama priznaje da je SLAGALA u komentaru ispod ocene da mi je novac vratila - uz objasnjenje DA NE ZASLUZUJEM DA MI VRATI NOVAC PRE VREMENA (ponavljam uplacen joj je 7og jula, ne znam kada je vreme da se vrati novac i ko odredjuje da li zasluzujete Vas novac nazad) ! Prijavila sam adminu i ne razumem zasto niko ne reaguje??? ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/d4077ec6bd4f4e916f66baef21406084.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/aea15197a39368e26ffcb51890b6cd04.jpg)
2023 07 29
O Boze, uzas!!! Ostavite link profila…
2023 07 30
> Anja0404: > O Boze, uzas!!! > Ostavite link profila… https://mojekrpice.rs/cecka21-327448
2023 07 30
https://mojekrpice.rs/cecka21-327448 Ostavljam link profila I MOLIM CLANICE DA APELUJU NA ADMINA DA SANKCIONISE OVU DEVOJKU. Ja sam prijavila ovaj slucaj nekoliko puta. Smatram da je zaista nedopustivo da ovakve osobe bez ikakvih posledica varaju devojke na sajtu, pa pored toga jos i one prete, lazu i odredjuju kada zasluzujete svoj novac nazad! Od istog sam se oprostila, ne interesuje me i ne dozvoljavam da mi prevarant odredjuje da li sam ZASLUZILA da mi se vrati novac za predmet koji nikada nisam dobila! Samo zelim DA PRAVDA BUDE ISTERANA i da ovakve osobe nemaju pristup sajtu! Ja bih zamolila da se sto pre nesto uradi kako se ne bi desilo isto jos nekoj clanici! Hvala
2023 07 30
Ako je i "izgubila" uputnicu kao posiljalac, najmanji problem je proveriti u posti na osnovu tvog ili njenog imena koji je broj paketa i gde se nalazi. Meni kada paketi dolaze subotom, ne dodje mi poruka, odem u postu i pitam da li ima nesto za mene, i na osnovu imena se nadje broj paketa i gde se nalazi. Od momenta primopredaje paketa posti, on bude u sistemu i nadje se broj preko imena ili u posti ili preko pe call centra. Mislim da je jasno da te doticna zavlaci i laze za vise stvari, a svi znamo kako se onda zovu takve persone-prevaranti.
2023 07 30
> DzoDzo: > Ako je i "izgubila" uputnicu kao posiljalac, najmanji problem je proveriti u posti na osnovu tvog ili njenog imena koji je broj paketa i gde se nalazi. > Meni kada paketi dolaze subotom, ne dodje mi poruka, odem u postu i pitam da li ima nesto za mene, i na osnovu imena se nadje broj paketa i gde se nalazi. > Od momenta primopredaje paketa posti, on bude u sistemu i nadje se broj preko imena ili u posti ili preko pe call centra. > Mislim da je jasno da te doticna zavlaci i laze za vise stvari, a svi znamo kako se onda zovu takve persone-prevaranti. Meni je to jasno jer sam na sajtu od 2014-te, pokusala sam da objasnim to devojci medjutim nije mi vise odgovarala na poruke i tada sam ostavila negativan komentar ispod kog je ona napisala da je meni vracen novac i da nisam ostecena. Naravno, to je bila laz i slala sam joj poruke sa pitanjem kada ce leci taj novac. Danas (nakon 8 dana) ni salje u inbox DA NISAM JOS ZASLUZILA DA MI VRATI NOVAC, sto je skandaloznooo, cime je potvrdila i da je u komentaru slagala da mi je novac vratila. Samo ne razumem zasto admin jos uvek ne reaguje, od kada na sajtu osobe mogu da varaju ljude bez ikakvih posledica? Ovo je NECUVENO.
2023 07 30
Što se tiče reagovanja admina, samo strpljenje. Kad sam ja bila prevarena poslala sam adminu poruku, i nisu mi odgovorili oko mesec dana (možda manje, ne mogu da se setim tačno). Uglavnom članica je na kraju blokirana. To nama neće vratiti izgubljen novac, ali eto bar neki vid "pravde". Verujem da admini zaista ne postižu, ne mogu ni da zamislim koliko im poruka ovog tipa stiže dnevno.
2023 07 30
> Her_Fashion: > Što se tiče reagovanja admina, samo strpljenje. Kad sam ja bila prevarena poslala sam adminu poruku, i nisu mi odgovorili oko mesec dana (možda manje, ne mogu da se setim tačno). Uglavnom članica je na kraju blokirana. To nama neće vratiti izgubljen novac, ali eto bar neki vid "pravde". > Verujem da admini zaista ne postižu, ne mogu ni da zamislim koliko im poruka ovog tipa stiže dnevno. Hvala mnogo na odgovoru jer nisam razumela zasto me ignorisu toliko dugo. Novac me ne zanima, iskljucivo pravda i da mi koje korektno i odgovorno saradjujemo na ovom sajtu budemo zasticene od ovakvih prevaranata jer je nedopustivo da ovakve stvari prolaze. Verovatno ste u pravu, moguce da ne stizu, ali nadam se da ce se ipak na kraju odreagovati.
2023 07 30
Najbolje je da pišete ovde, moderatoru: https://mojekrpice.rs/vandaf-247652 najbrže će reagovati.
2023 07 30
> emilyy: > Najbolje je da pišete ovde, moderatoru: > https://mojekrpice.rs/vandaf-247652 > najbrže će reagovati. Hvala ❤️
2023 07 30
Strasno,uzas,uplatili joj novac pre 3 nedelje i ona vama prica nesto.🤮
2023 07 30
> maki021: > > DzoDzo: > > Ako je i "izgubila" uputnicu kao posiljalac, najmanji problem je proveriti u posti na osnovu tvog ili njenog imena koji je broj paketa i gde se nalazi. > > Meni kada paketi dolaze subotom, ne dodje mi poruka, odem u postu i pitam da li ima nesto za mene, i na osnovu imena se nadje broj paketa i gde se nalazi. > > Od momenta primopredaje paketa posti, on bude u sistemu i nadje se broj preko imena ili u posti ili preko pe call centra. > > Mislim da je jasno da te doticna zavlaci i laze za vise stvari, a svi znamo kako se onda zovu takve persone-prevaranti. > Meni je to jasno jer sam na sajtu od 2014-te, pokusala sam da objasnim to devojci medjutim nije mi vise odgovarala na poruke i tada sam ostavila negativan komentar ispod kog je ona napisala da je meni vracen novac i da nisam ostecena. Naravno, to je bila laz i slala sam joj poruke sa pitanjem kada ce leci taj novac. Danas (nakon 8 dana) ni salje u inbox DA NISAM JOS ZASLUZILA DA MI VRATI NOVAC, sto je skandaloznooo, cime je potvrdila i da je u komentaru slagala da mi je novac vratila. Samo ne razumem zasto admin jos uvek ne reaguje, od kada na sajtu osobe mogu da varaju ljude bez ikakvih posledica? Ovo je NECUVENO. Sto bi ona rekla u svom odgovoru na tvoj utisak... "Mislim da svi mi koji šaljemo pakete znamo koliko grešaka se dešava kada su u pitanju kurirske službe i pošta." Posto sa svojih 7 utisaka zna koliko gresaka od strane poste i kurira bude, ali ne zna da se paket lako moze pronaci i bez adresnice ;)
2023 07 30
> Zlata-14: > Strasno,uzas,uplatili joj novac pre 3 nedelje i ona vama prica nesto.🤮 Tako je, osim sto nisam dobila ni predmet i sto je slagala da mi je uplatila novac, ona meni preti adminom jer sam joj nekoliko puta( pre nego sto joj je izletelo da mi NIJE poslala novac) trazila dokaz o uplati, na sta sam dobijala poruke da ona nije dokona da se dopisuje na sajtu, zatim "devojko isuvise si smesna (?) ", da jedva ceka da istina izadje na videlo i slicno.... ne znam sta da kazem osim SRAMOTA!
2023 07 30
> DzoDzo: > > maki021: > > > DzoDzo: > > > Ako je i "izgubila" uputnicu kao posiljalac, najmanji problem je proveriti u posti na osnovu tvog ili njenog imena koji je broj paketa i gde se nalazi. > > > Meni kada paketi dolaze subotom, ne dodje mi poruka, odem u postu i pitam da li ima nesto za mene, i na osnovu imena se nadje broj paketa i gde se nalazi. > > > Od momenta primopredaje paketa posti, on bude u sistemu i nadje se broj preko imena ili u posti ili preko pe call centra. > > > Mislim da je jasno da te doticna zavlaci i laze za vise stvari, a svi znamo kako se onda zovu takve persone-prevaranti. > > Meni je to jasno jer sam na sajtu od 2014-te, pokusala sam da objasnim to devojci medjutim nije mi vise odgovarala na poruke i tada sam ostavila negativan komentar ispod kog je ona napisala da je meni vracen novac i da nisam ostecena. Naravno, to je bila laz i slala sam joj poruke sa pitanjem kada ce leci taj novac. Danas (nakon 8 dana) ni salje u inbox DA NISAM JOS ZASLUZILA DA MI VRATI NOVAC, sto je skandaloznooo, cime je potvrdila i da je u komentaru slagala da mi je novac vratila. Samo ne razumem zasto admin jos uvek ne reaguje, od kada na sajtu osobe mogu da varaju ljude bez ikakvih posledica? Ovo je NECUVENO. > Sto bi ona rekla u svom odgovoru na tvoj utisak... > "Mislim da svi mi koji šaljemo pakete znamo koliko grešaka se dešava kada su u pitanju kurirske službe i pošta." > Posto sa svojih 7 utisaka zna koliko gresaka od strane poste i kurira bude, ali ne zna da se paket lako moze pronaci i bez adresnice ;) Tacno tako. Na sve to ona meni preti da ce istina izaci na videlo (?), da ce ona mene prijaviti adminu jer valjda ne smem nekoliko puta da pitam kada ce mi vratiti novac i zasto laze da je vratila kada ni novac takodje nije stigao, zatim poruke poput "devojko isuvise si smesna hahaha" i slicno.Ne znam sta bih dodala o toj osobi...
2023 07 30
Jao ovi prevaranti obavezno idu na tu foru prijavicu te za uznemiravanje i pretnje, kao da su oni ostecena strana. Muka mi je kakvih ljudi ima :(
2023 07 30
1 2