Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Povrat stvari/novca. Savet

Pozdrav clanicama, zamolicu vas za savet. Prodala sam haljinu jednoj clanici. Pitala je za licno preuzimanje, pristala sam. Prilikom preuzimanja nekoliko puta je odmerala haljinu i naglas govorila kako se nada da ce joj odgovarati broj, rekla sam joj da proba haljinu i ako joj ne bude odgovarala da je vrati, ja cu njoj vratiti novac (naravno u toku dana, eventualno sledeci i sad vidim da je to bila greska🤦‍♀️). Sledece jutro je poslala poruku da joj je haljina mala. Rekla sam u kom periodu u toku dana moze da vrati haljinu, medjutim nije se pojavila niti javila da nece doci. Molim vas za savet, da li prihvatiti povrat u slucaju da se javi sutra/prekosutra, jer bi tada proslo 2-3 dana od prodaje i mogla je da je iskoristi pa vrati?
2023 08 08
Prvo- nije javila čim je stigla kući, sto bi bilo logično, nego sutradan i još se nije našla da je vrati do podneva, znaci da dogovor u vezi vraćanja predmeta otpada, jer nije po uslovima, a mogla je i isto veče da je nosi, što verovatno i jeste. To često ovde rade, uzmu za izlazak i onda vraćaju, kad naidju na humanog prodavca. Dajte mere predmeta uvek i ne obecavajte povrat novca zbog pogrešno procenjene veličine. Moze tri puta da je obuče i onda vrati, jer je bila *u gužvi*
2023 08 08
Ja ne bih pristala na povrat
2023 08 09
Ne bih ni ja pristala na povrat. Trebala je odmah da javi da je mala i da vrati tog dana ili sutradan, ovako je veliko pitanje da li je nosila haljinu pa hoće da vrati jer joj više ne treba. Taman ima vremena i da opere za par dana i eto vama haljine... 🙄 Nek je proda dalje ako ne odgovara, a sledeći put nek bude ažurnija ako je stvarno veličina problem.
2023 08 09
Slažem se, imala je dovoljno vremena da javi, sad više nema smisla za povrat. Vidim i da ste novi na Krpicama, svačega ima ovde. Ok je izaći u susret nekome, ali problem je što dosta članica gleda da maksimalno iskoristi takav pristup.
2023 08 09
Hvala svima na odgovorima🙂
2023 08 09
Ja lično ne bih vratila. Nije Vas ispoštovala kao prodavca a još ste hteli da joj izadjete u susret
2023 08 09
Ako je kao iz opisa, slike, bez ostecenja, onako kako ste se dogovorile, ne obećavajte vraćanje. Nije fer naspram vašeg vremena i energije, komplikujte sebi zivot samo će vas maltretirati svi. Koliko puta je svako od nas promašio nešto pa posle preprodavao, poklanjao, menjao dalje... I još žena videla uživo
2023 08 09
> angieengel: > I još žena videla uživo > Bukvalno.. Ne pristajte na povrat, pa najviše zbog ovoga.
2023 08 10