Da, oslabe, jer se uglavnom čuvaju na toplijem mestu, ne u frižideru i ako su izloženi suncu, svetlosti, takodje oslabe i izmeni se miris. U tamnim bočicama uglavnom ostane kvalitetniji miris, ukoliko nije stajao u jako toploj prostoriji, ali mislim da više note pokvari izlaganje svetlosti. To je neko moje iskustvo sa parfemima. Imam npr. Amarige stari i mirise kao i novi, bio je jači, ali je vrlo malo oslabio, dok je novi reformulisan i dodje mu na isto. Ako ne možete u frižideru da ih čuvate, sto uglavnom ne radimo, bilo bi poželjno na severnoj strani uz zid npr.zaštićene od svetlosti. Neki su reformulisani tako da nisu oslabljeni samo, nego su i note malo drugačije. Neki jako stari parfemi se skoncentrišu stajanjem, kad deo vode ispari i postanu čak jači
Da, oslabe, jer se uglavnom čuvaju na toplijem mestu, ne u frižideru i ako su izloženi suncu, svetlosti, takodje oslabe i izmeni se miris. U tamnim bočicama uglavnom ostane kvalitetniji miris, ukoliko nije stajao u jako toploj prostoriji, ali mislim da više note pokvari izlaganje svetlosti. To je neko moje iskustvo sa parfemima. Imam npr. Amarige stari i mirise kao i novi, bio je jači, ali je vrlo malo oslabio, dok je novi reformulisan i dodje mu na isto. Ako ne možete u frižideru da ih čuvate, sto uglavnom ne radimo, bilo bi poželjno na severnoj strani uz zid npr.zaštićene od svetlosti. Neki su reformulisani tako da nisu oslabljeni samo, nego su i note malo drugačije. Neki jako stari parfemi se skoncentrišu stajanjem, kad deo vode ispari i postanu čak jači