Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Uplatila sam novac ali nije poslala jaknu

> Katarinalokic: > Izvinite sto pitam. > Koja je bila cena jakne? 2500 je bila jakna
2023 10 25
Uh, poslednji utisak joj je iz maja… a znate koji je mesec danas, a jedva 20 utisaka ima…
2023 10 25
Ne znam da li znate, ja sam upravo saznala da bas u NS postoji problem sa strajkom radnika koji su vezani za postu. Da li je vezano za px ili je za same radnike poput postara tj cc pakete, to ne znam, ali sutra treba da mi dodje neki paket i sad mi kaze svekrva da je cula za ovo. Planiram ujutro da zovem px da vidim da li je paket preko njih ili je cc, posto nisam trazila broj paketa, to mi je neka dopuna sta je zaboravljeno uz glavi paket da se posalje prosli petak kjoi mi je dosao BEXom. Od kada je ovaj strajk, ne znam, ali eto, cula sam da je bas vezano za NS, i meni idu paketi preko NS. Ako neko bude imao vise info oko tog NS strajka, nek javi, ja cu znati do podneva pa prenosim.
2023 10 25
> MissDiva: > Uh, poslednji utisak joj je iz maja… a znate koji je mesec danas, a jedva 20 utisaka ima… Da videla sam, ali nema negativnih pa sam zato uplatila ali eto sad ce mi se obiti o glavu...
2023 10 26
> DzoDzo: > Ne znam da li znate, ja sam upravo saznala da bas u NS postoji problem sa strajkom radnika koji su vezani za postu. > Da li je vezano za px ili je za same radnike poput postara tj cc pakete, to ne znam, > ali sutra treba da mi dodje neki paket i sad mi kaze svekrva da je cula za ovo. > Planiram ujutro da zovem px da vidim da li je paket preko njih ili je cc, > posto nisam trazila broj paketa, > to mi je neka dopuna sta je zaboravljeno uz glavi paket da se posalje prosli petak kjoi mi je dosao BEXom. > Od kada je ovaj strajk, ne znam, ali eto, cula sam da je bas vezano za NS, i meni idu paketi preko NS. > Ako neko bude imao vise info oko tog NS strajka, nek javi, ja cu znati do podneva pa prenosim. Hej, cula sam za to ali meni paketi stizu normalno juce mi je stiglo 2 paketa a prekljuce jedan svi na vreme od kad su poslati. Ovaj paket ocigledno nije poslat jer da je poslat vec bi stigao
2023 10 26
Donekle je šteta što niste 5000 platili pa da možete u policiju direkt, na znam kako to funkcionise ako je suma manja. Ali definitivno takvim članicama treba policija da dolazi na vrata, pa bi razmislile malo za ubuduće. Čak i da se nešto desilo pa se nije logovala, mogla je da javi, pa da je ne znam šta u pitanju, tolika neodgovornost nije uredu.
2023 10 26
> Her_Fashion: > Donekle je šteta što niste 5000 platili pa da možete u policiju direkt, na znam kako to funkcionise ako je suma manja. Ali definitivno takvim članicama treba policija da dolazi na vrata, pa bi razmislile malo za ubuduće. > Čak i da se nešto desilo pa se nije logovala, mogla je da javi, pa da je ne znam šta u pitanju, tolika neodgovornost nije uredu. Uf ne znam ni ja ali se bas nerviram pogotovo sto studiram i sama sam te pare sa strane odvojila da bi uzela tu jaknu nije mi ih niko dao.. Bas je bezobrazno sa njene strane to sto Vi kazete mogla je bar javiti sta se desava a ne tako da ispari... Ne znam sta da radim vise proslo je nedelju dana od kad sam uplatila novac, sad sam pisala devojkama koje su saradjivale sa njom da vidim da li neka ima broj telefona njen...
2023 10 26
Javila se Dajana Savic sve je u redu, nije mogla da se uloguje na sajt i vidi podatke 🙂
2023 10 27
1 2