Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Prevara- lažni sajt

Gde nije prevara :D Stigla mi je ista poruka od istog člana. Kao prvo, niste se dogovarali oko naručivanja pre ove poruke, dakle o kakvom broju narudžbine je reč, ko je kreirao taj broj? Kao drugo, da bi Vam neko poslao novac potreban mu je Vaš broj računa, ne informacije o kartici. Informacije o kartici dajete samo kada nešto plaćate, ne i kada ste primalac. Kao treće, kakve veze ima popunjavanje nekog sumnjivog obrasca koji Vam traži onaj broj pozadi s kartice sa kurirom? Kako će kurir da dobije informaciju da treba da Vas pozove? Niste ni broj telefona nigde upisali, je l' da?
2023 10 25
I ja dobih istu poruku,tj pokusaj prevare od naloga Support3 ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/eebf77c1c63dcdb576f1b8074d6bebf3.jpg)
2023 10 25
> DzoDzo: > > Alis1204: > > Ovde ocigledno pojedine samo i čitaju forume i svud ih ima. > > I treba da obavestis, hvala. 😊 > Da vise pratite forum ovde, znale biste i da ne nasedate na prevarante poimence. > Za pretragu foruma tj nove teme treba dva minuta. > U online kupoprodaji je to prva stvar koja se radi. > Ako se ima vremena da se prati necije pisanje na forumu, onda se ima vremena i za sustinu istog. > MisDiva, pogleda se kako izgleda web lokacija i bude jasno. > Skoro je banka jedna meni poslala mail i sms o fisingu, iz samog weba je svima jasno ako gledaju. A ko ne gleda, nek bude prevaren. > Kao i one fore po fbu da se javlja advokat preminulog milionera rodjaka iz ino. 🙄🙄 A o prevarama se informiše po forumima. Hit. Članica obavestila, pitala, sta sad. Čemu komentari. Neko mozda vise cita knjige, pa ne stiže da čita forume ili ne vidi svrhu istih. Otvorila sam par tema u poslednje vreme i svud Vas gospođice - gospodjo ima. Demokratska država, pa se može. Ako već pišete, pišite kulturnije, prijatnije, ako je moguće - naravno. Dobronamerna sugestija.
2023 10 25
Vidis, Alis, ja tebe do sada nisam ni zapazila... O prevarama na sajtu se i informise na forumu tog sajta, tako je od samog pocetka sajta i po pitanju individualnih prevaranata i fishinga preko divljih sajtova, jer ne ide fishing na svaki istovremeno, a ni pojedinacnih prevaranata nam ne manjka. Fishing je posebno popularizovan zadnjih godina, i sto se tice sms poruka i prodajnih sajtova pogotovo. Admini, ocigledno, ne mogu da salju sistemske poruke dok se ne dodje do odredjenih izmena na samom sajtu, tako da dobri stari forum postoji da bismo bile informisane oko tih "upada". Ali sta ja tebi da objasnjavam oko toga kada nisi ni pravila postavke predmeta iscitala. Evo teme od pre tri dana https://mojekrpice.rs/forum/t/611494/pomoc-internet-prevara Sugestije ne primam jer ih nisam ni trazila, bas me briga da li je tebi prijatno da citas sta ja pisem, ako ti ne prija, uvek mozes da preskocis umesto sto me zapazas da li sam pisala danas 10 komentara ili ni jedan.
2023 10 25
> DzoDzo: > Vidis, Alis, ja tebe do sada nisam ni zapazila... > O prevarama na sajtu se i informise na forumu tog sajta, > tako je od samog pocetka sajta i po pitanju individualnih prevaranata i fishinga preko divljih sajtova, > jer ne ide fishing na svaki istovremeno, a ni pojedinacnih prevaranata nam ne manjka. > Fishing je posebno popularizovan zadnjih godina, i sto se tice sms poruka i prodajnih sajtova pogotovo. > Admini, ocigledno, ne mogu da salju sistemske poruke dok se ne dodje do odredjenih izmena na samom sajtu, > tako da dobri stari forum postoji da bismo bile informisane oko tih "upada". > Ali sta ja tebi da objasnjavam oko toga kada nisi ni pravila postavke predmeta iscitala. > Evo teme od pre tri dana https://mojekrpice.rs/forum/t/611494/pomoc-internet-prevara > Sugestije ne primam jer ih nisam ni trazila, bas me briga da li je tebi prijatno da citas sta ja pisem, > ako ti ne prija, uvek mozes da preskocis umesto sto me zapazas da li sam pisala danas 10 komentara ili ni jedan. 🤣🤣🤣
2023 10 25
Nego sta si! Evo sad cu da ti posaljem broj racuna,broj kartice i pin. Ma poslacu ti postom karticu i u koverti pin i malo kesa da ti se nadje. Daj adresu samo nacistitam ti se nove godine!
2023 10 27
1 2