Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Da li je proradilo slanje pošiljki?

Da li je neko bio do pošte danas? Kakva je situacija?
2023 10 30
Kod nas ne... A kazu dok se ne ispune uslovi, nece ni proraditi.
2023 10 30
Ja sam iz BGa. Problema nemam. PX iz Kaća mi je uredno stigao u petak, a poslat u četvrtak, a upravo sam preuzela CC iz Čačka, poslat u petak... jedino što čekam ravno 10 dana je preporučeno. To mi se nikad nije desilo. 🤷
2023 10 30
Ja I dalje nisam dobila PX iz BG poslat u Pa, u četvrtak. Poslednje što piše je otprema 27. Poslat mi je i jedan iz NS, u petak, isto piše otprema 27. Idem danas do Pošte da probam da pošaljem pa javljam.
2023 10 30
Beograd: Nisam dobila, poslato u četvrtak (CC), stiglo u Beograd 28.10. i dalje nije mrdalo, stoji na otpremi u glavnom centru u Beogradu. Ako se ne varam iz Valjeva je poslato… E sad, ja sam uplatila članici unapred za poštarinu, tako da je poštarina plaćena prilikom slanja. Da li to ima neke veze, ne znam. Znam da se možete žaliti za određeni iznos ako ima nešto da se plati, a pošiljka Vam kasni. Na ovoj temi smo pisale: https://mojekrpice.rs/forum/t/611612/stajk-poste
2023 10 30
Danas oko 12h u posti u NS kod Sajma - nisu zeleli da prime paket iz razloga sto znaju da nece mrdnuti dalje sigurno do prekosutra. Mogu preuzeti ali kao uopste se ne zna kada ce biti isporuceno. Tako da sam paket poslala preko kurirske sluzbe, cena dostave naravno skuplja.
2023 10 30
meni danas nisu hteli da prihvate slanje u glavnoj posti u NS preko aplikacije..i rekla mi je zena sto radi do daljnjeg da ne salju
2023 10 30
Moja majka je danas u BG poslala paket u lokalnoj pošti na Zvezdari - za Bor, videću narednih par dana dal' će stići članici
2023 10 30
> MilosevicM: > meni danas nisu hteli da prihvate slanje u glavnoj posti u NS preko aplikacije..i rekla mi je zena sto radi do daljnjeg da ne salju Meni je danas devojka iz NS poslala cc paket, primili su joj najnormalnije. Bas sam zbunjena
2023 10 30
Ja sam poslala iz Pančeva PX danas u NS, prihvatili su ali su mi rekli "Kasniće sigurno zbog štrajka"
2023 10 30
Ista situacija, predala jutros ali su rekli da ne ide pošiljka do daljeg....
2023 10 31