Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Da li je ok da šaljem poruke kome se svidi predmet?

Makilis bas tako! Zapitam se da li sam nekog sutnula u glavu ili sam pitala za mali popust?? Racunam ako mi cesto stizu ponude sa snizenjem,cak mi se nude profili sa kojih nemam jednu jedinu stvar u omiljenim,pa mogu valjda i ja po neki put da pitam za snizenje? Naravno ljubazno,kulturno i samo i iskljucivo ako imam nameru da kupim! To uglavnom radim ako mi se nesto bas svidi a precenjeno je. Ako pouzdano znam da je haljina u radnji bila 4000 a ovde kaze malo nosena,par sezona super stanje,malo se rasila na rukavu lako se sredi i ima malu flekicu i cena 3700. 🥴 Da se razumeno 5% ne racunam u snizenje. S druge strane devojka je skoro prodavala NOVU haljinu koja je u zari bila 7500,a ona je cenila 1300!! Novu sa etiketom.Pritom devojka ima preko 100 utisaka,nije prevarant. Mene bi bilo sramota da pitam za ikakav popust. Poenta je da treba biti realan i ljubazan. Uvek lepo pitam,i ostavim prostora recenicom "razumem ako ne moze" i zahvalim se sta god odluce.. dok sam prodavala ovde, nisam mogla da zivim od poruka za razmenu i popust,i niko nije dobio ruzan odgovor od mene. Pa ovo je jedan buvljak zapravo,nije dior u Parizu.. pricamo,pitamo,komuniciramo..
2023 11 02
I ja šaljem poruke kad snizim predmet, i to ga uglavnom dosta snizim. Na kraju svake poruke napisem “ako niste zainteresovani, izvinite na uznemiravanju”. Do sad sam imala stvarno pozitivna iskustva, i uglavnom ga i prodam ☺️ A volim i kad mene obaveste, na drugim sajtovima cak i stigne obavestenje kad je predmet u listi zelja snižen
2023 11 02
Realno gledano, logicnije je da prodavac kontaktira potencijalnog kupca i kaze da je predmet snizen, nego da potencijalni kupac salje prodavcu poruku cao jel' moze popust. Licno sam tip osobe koja bilo gde kad vidi popust, kupuje i sta mi ne treba 😂 Zato sam se razocarala u DM od kad vise nema popust cena, izgubio mi caroliju 😂 Npr, Mikromarket pored kase uvek ima neke popust proizvode, glavni kupac sam ja verovatno, nema sanse da jos i to ne ubacim u korpu. To je onaj los psiholoski momenat potencijalnog kupca koji prodavci treba da iskoriste. Ja povremeno predjem listu zelja i izbacim neke predmete, da su prodavci radili ovo "uvaljivanje" iz liste, velo verovatno bih kupila, iako mi npr sada neki nisu zanimljivi vise 😂 Danas sam npr izbacila neke predmete, neki su bili upisani kao 99din i opis dogovor oko cene. Mislim, stvaaaarno? Meni ce uvek biti previse, a prodavcu uvek premalo, nisam raspolozena za takva dogovaranja online, iskreno. To mi je bezveze. Pritom mi je ok i da neko iz moje liste vidi slican ili isti predmet i ponudi, ali sta i ja ovo pisem kad sam otvorila temu i trazila dugacke dzemper haljine xl nestrukirane zbog stomaka da prezimim, a clanice mi slale m mini strukirane, kao evooo ovoooo. Jest', da mi se gace vide kad navucem napred i da mi bude neprijatno stegnutno u stomaku. Ni teme ne isprate uz fotke, kamoli da vide slicno u listi zelja i stvarno uoce slicnost necega sa svog naloga.
2023 11 02
1 2