Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

problem sa postavljanjem novih stvari

Zna li neko zasto imam problem da postavim nove stvari? uglavnom mi pise da je polje tagovi prekratko i da mora imati najmanje 6 karaktera. Ubacim i po 10 i opet nece!
pre 17 dana, 10:10
Morate imati 1- 5 tagova. Na primer "čizme" "martinke" "tople" Ukucate jednu reč pa odvojite razmakom ili zarezom, pa onda sledeću. To ovako na kraju izgleda ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/433d546bb9788e1175e0fa3561f65e35.jpg)
pre 17 dana, 10:53
Najlepše Vam hvala, ali ja sve to znam, već dugo sam član. Ali ovih dana me baš neće. Dešavalo se i ranije.
pre 17 dana, 12:37
Nema na cemu, onda stvarno ne znam o cemu se radi, ja postavljam predmete bez ikakvih problema.
pre 17 dana, 13:10
> sakesake: > Zna li neko zasto imam problem da postavim nove stvari? uglavnom mi pise da je polje tagovi prekratko i da mora imati najmanje 6 karaktera. Ubacim i po 10 i opet nece! Verovatno stavljate reči od 2 karaktera ili tako nešto. Ne smeju Vam se poklapati isti tagovi pod materijal i opis. Max 6 tagova i sve radi normalno...
pre 17 dana, 18:36
> MissDiva: > > sakesake: > > Zna li neko zasto imam problem da postavim nove stvari? uglavnom mi pise da je polje tagovi prekratko i da mora imati najmanje 6 karaktera. Ubacim i po 10 i opet nece! > Verovatno stavljate reči od 2 karaktera ili tako nešto. Ne smeju Vam se poklapati isti tagovi pod materijal i opis. Max 6 tagova i sve radi normalno... Ovo za materijal i opis nisam znala :/
pre 16 dana, 17:36
I ja imam problem da postavim predmet.Jeste da sam nova na sajtu ali nece pa nece.problem je materijal i tagovi.pomagajte
pre 5 dana, 10:12
Mozes staviti do 5tagova, ali da ima ukupno do 30slova sve. Materijal ispisi ako znas koji je, nemoj da "lupis", ako ne znas, napisi ne znam.
pre 5 dana, 17:06
Ja nikako ne mogu da stavim novi predmet☹Ne znam gde grešim?
pre 2 sata