Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

poplava massimo dutti stvari sa etiketom

otkud i kako odjednom toliko novih massimo dutti stvari po 10 puta nizim cenama i ovde (doduse ne toliko jeftinijim) al npr na instagramu? koja je prica odakle toliko stvari sa etiketom? pratim brend i nikad nisu stvari toliko bas snizene da se isplati da kupujes i preprodajes niti se xs ili xl daju budzasto? eventualno u spaniji al nesto sumnjam da je tako. poenta mog pitanja je zapravo jel to sve fake?
2023 11 20
Verovatno iz Novog Pazara, kao sto su pisale clanice i za kopije Mona torbi
2023 11 20
> JasnaIsailovic: > otkud i kako odjednom toliko novih massimo dutti stvari po 10 puta nizim cenama i ovde (doduse ne toliko jeftinijim) al npr na instagramu? koja je prica odakle toliko stvari sa etiketom? pratim brend i nikad nisu stvari toliko bas snizene da se isplati da kupujes i preprodajes niti se xs ili xl daju budzasto? eventualno u spaniji al nesto sumnjam da je tako. poenta mog pitanja je zapravo jel to sve fake? Ima kopija odavno, Zare, Massima... Ja baš kupujem MD, tačno znam da prepoznam da li je original ili ne... Da ne kažem da oni nemaju 500 stvari kao Zara, imaju možda max 10 sakoa po kolekciji, par džempera, dve - tri tašne, toliko i pari cipela. Džemperi su im isto u par boja. Doslovno svako ko kupuje kod njih može zapamtiti kolekciju i komade. ,:) U Španiji znaju da imaju još bolje stvari, čak luksuznije, nikad nije jeftinije... barem da sam ja primetila.
2023 11 20
Dada al kopija zare. Ko da i ovako nije krš i lom zara haha
2023 11 20
Ima Zare u Pazaru na pijaci, licno videla😂
2023 11 21
Haha hit ne sumnjam 😅
2023 11 21
to sam se i ja zapitala :D znam za Zaru takodje da je u USA mnogo jeftinija nego ovde, pa jos snizenje, pa se kupi veca kolicina.
2023 11 21
Imaju I Azel France prodavnice po Srbiji. Tu se prodaju outlet M DUTTI, Esprit itd. Dzemperi su oko 3700 isto i farmerke. Bas MD stvari ima u zadnje vreme. Pretpostavljam da odatle preprodaju.
2023 11 30
gde ima azel u srbiji? znam tu radnju iz bosne od pre 10 godina
2023 11 30