Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Savet za prodaju sportske garderobe

> Majda87: > > DzoDzo: > > > Majda87: > > Moram da se ubacim u ovo. > Dzo, u pravilniku ne prave razliku izmedju studijskih i fotografija napravljenih kod kuce. > Licno nemam problem sa tim i da je dozvoljeno, Divina prodavnica je izuzetno pregledna i uredna i volela bih da je kod svih tako. > Ovde se radi o nepostovanju pravila sajta po vise tacaka: > - koriscenje profesionalnog aparata > - navodjenje imena brenda bez ubacene fotografije etikete istog > - prodaja kopija (Divo, Karl duks nije original, imate google lens ako niste sigurni, pa proverite) > - navodjenje brda tagova u nepripadajucu kategoriju; npr pod: "materijali".. > - ne vidi se ceo predmet prodaje u odredjenim oglasima > Zanimljivo je, takodje, da ne otvora tako cesto teme u potforumima o lepoti i zdravlju, hobijima, drustvenim desavanjima itd; nego samo u prvim vidljivim i posećenim. > Kad joj teme budu smislene i zanimljive, vrlo rado cu ucestvovati u istim, jer zaista volim ovaj sajt i nije mi bitan nick osobe koja je otvorila temu, nego sadrzaj iste. > Samo treba imati meru.. Vi ste uspeli da idete na neki tamo forum, u ponoć, da sve ovo pišete na temi od pre 12 dana ??? ,:) Svaka čast!
2023 12 17
Imam bebu, pa komentarisem kad mogu.
2023 12 17
Pa baš tema od pre 15 dana? A duks koji pominjete je od pre neki dan... Pretpostavljam da ste hteli nešto da kupite, pa ste zato ponovo išli baš na moj profil, jer ne bilo baš normalo da ulazite na profile drugih da gledate šta ima "pogrešno" na istim. ,:) A onda ste slučajno i ponovo na temi, na kojima inače baš ne biste da učestvujete...
2023 12 17
1 2