Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Interesuje me vase misljene!

Poslala sam clanici poruku u vezi kratkih sportskih cizama koje bih kupila ali uz pitanje da li postoji mogucnost probe. Odgovora nema to vece sutradan ujutru vidim cizama nema obrisane su. Posaljem ponovo poruku sa pitanjem sta se desava odgovor je da su prodate i istog trenutka obrisane. Dugo sam na ovom sajtu i znam princip rada.Prodate nesto i stavite oznaku prodato ne brisete predmet istog trenutka. Posaljem poruku drugoj clanici, isto u pitanju zimske duboke cipele. Ista stvar se desi nema odgovora na poruku cizme izbrisane. Ne verujem mnogo u slucajnosti ali za 24 sata dve iste stvari da se dese. Oba para nisu imala mnogo pregleda .
2023 12 13
Ja nekad odmah obrisem, ne volim da mi se zatrpava profil. Svasta moze da bude, mozda su stvarno prodate tad, mozda su prodate ranije, a stajale su kao mamac, mozda se i nisu prodavale...
2023 12 13
Nema nikakvih utisaka o prodaji,imam neki utisak da je ista osoba na oba profila.
2023 12 13
Neki odmah obrisu, a neki od nas cekaju da kupac primi pa se onda brise. Jednom mi se samo desilo da sam oznacila kao prodato i admin je obrisao sa mog profila taj predmet par sati nakon sto sam oznacila kao prodato, pre nego sto ga je kupac primio. To je na srecu bilo nesto novo, sa etiketom, ali zamislite da sam prodavala polovno, a admin obrise pa posle odakle ja da dokazem sta sam prodavala. Ovde moze biti da je prodavac obrisao, mozda jos nije dobio ocenu, mozda je prodao na drugom sajtu, a mozda je i admin obrisao (mada mislim da nisu tako azurni u poslednje vreme i to mi je najmanje realno)
2023 12 13
Meni se desilo slicno skoro, poslala sam poruku za jednu suknju, nije mi odgovorila. Nakon mesec dana posaljem opet poruku da li je dostupna. Odgovori mi: "danas prodata". I oznaci prodato. Isto utisak nije dobila.
2023 12 13
Moguće da je u pitanju isti profil, mada iskreno i meni se dešavalo da pitam za predmet i ne dobijem ni odgovor a on volšebno nestane sa profila. Svačega ima na ovom sajtu.
2023 12 13
> ubavkam: > Meni se desilo slicno skoro, poslala sam poruku za jednu suknju, nije mi odgovorila. Nakon mesec dana posaljem opet poruku da li je dostupna. Odgovori mi: "danas prodata". I oznaci prodato. Isto utisak nije dobila. postoji mogućnost da je prodala na nekom drugom sajtu, a ovde zaboravila da označi. ili da je prodala ovde, pa nije označila. ili da je prodala odavno, a stoji jer predmet ima mnogo lajkova, u popularnim je, pa je dobra reklama za profil. ili je okačila predmet koji ne prodaje uopšte, samo žicka upite. ima gi raznih. :|
2023 12 13
Ja imam oko 200 predmeta okačenih i jedva čekam da prodam nešto kako bih smanjila br stranica. Skrinšotujem svaku str i opis i izbrišem. Ima i toga. 😃
2023 12 13
Ako je isti predmet na oba profila i nema uopšte ocena, moguće da je opet neki prevarantić, koji briše predmet kad treba da se lično preuzme ili proba; sto više profila- više prevara. Treba uporediti generalno fotografije na profilu, poklapa li se pozadina ili svaka vodi svoju politiku, mada ni to nije objektivno, jer neki imaju predmet i *prodaju* ga nekoliko puta, tj uzmu novac na više strana. Možete pitati za drugi predmet da li je moguca proba, pa tako proveriti, da li će i to nestati.
2023 12 13
Nisu isti predmeti, ima jedan negativni utisak od clanice koja je napisala da su majka i cerka u pitanju i da su nju nesto prevarile. Zato sam ja i pomislila da je to nesto povezano, pitam jednu za probu cizama slike nestanu, pitam drugu isto tako. Ovo je nekada bilo lepo mesto za prodaju i kupovinu, sada polako postaje brlog.
2023 12 13
I meni se potpuno isto desilo danas! Clanica jedan utisak. Nakon mog upita,za 5 minuta je oznaceno da je prodato a odgovora nema. Pritom mi je delovalo kao da je regularan profil.. Pre mesec-dva,clanica bez utisaka,dobri predmeti,male cene,prevara smrdi kroz telefon je osecam,pitam da posalje predmet bez otkupa i plarim preko racuna odmah po prijemu,objasnim da mojih skoro 70 utisaka vredi mnogo vise od 1000 din,da procita par njih i da vidi da je prvi bio pre vise od 10 godina i da to niko ne bi prokockao za 1000 din. Pametnom bi bilo dosta.. Objasnim isto da naravno ne mora,da je to samo moja dobra volja i samo predlog.. I mogla je najnormalnije da kaze "ne hvala"... Toliko bahat odgovor,toliki bezobrazluk u porukama nisam dozivela ni na jednom sajtu. Jos kao prodato je.. Sutradan je vec dobila prvu negativnu,a predmet jos stoji.
2023 12 16