Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li je moguce?

Okacim pre pola h bluzu koja je inace jako trazena ove sezone, nema je vise u radnji u toj boji a poprilicno je popularna, prodajem novu sa etiketom za 2500din (placena 2900). Javlja se clanica sa pitanjem koja bi bila poslednja cena, ja odgovaram 2300, da bi mi ona na to poslala sliku sa sajta, tog modela bluze ali u drugoj boji, standardnoj koja je dostupna preko cele godine, i pise cena 2300din. Ja kulturno odgovaram kako sam ja tu konkretno "limitiranu" boju skuplje platila a prodajem je za manje sa sve etiketom i kako svako ima pravo da za svoj predmet stavi cenu koju hoce, pa makar on stajao na sajtu narednih 5 godina. Devojka/zena mi salje "😂😂😂 ok samo kazem". I sada moje pitanje, gde se u ovom vremenu izgubila osnovna kultura i kada ce ljudi nauciti da je ovo krajnje bezobrazno, jer se javlja da se raspita ili kupi predmet, a onda mi se "smeje" zbog postavljene cene? Zar nije mogla prosto da zaobidje oglas ili se zahvali na odgovoru kad je vec pitala?
2023 12 14
Uh, iz iskustva najbolje je da nista ne objasnjavate. Objasnjavanje vodi u nepotrebnu diskusiju i gubljenje vremena. Stavite svoju cenu, ako pitaju za nizu ili pristanete ili ne, bez suvisnog objasnjavanja zasto da ili zasto ne. Vasa roba i vasa cena, sve ostalo ce voditi samo u te ironicne i glupe smajlije i tracenje vremena.
2023 12 14
> Esprit21: > Uh, iz iskustva najbolje je da nista ne objasnjavate. Objasnjavanje vodi u nepotrebnu diskusiju i gubljenje vremena. Stavite svoju cenu, ako pitaju za nizu ili pristanete ili ne, bez suvisnog objasnjavanja zasto da ili zasto ne. Vasa roba i vasa cena, sve ostalo ce voditi samo u te ironicne i glupe smajlije i tracenje vremena. Slažem se od reči do reči. Prosto osoba nema razvijenu svest i da džabe mlatite praznu slamu. Poštedite sebe nerviranja. 😃
2023 12 14
Imala sam slicnu situaciju, samo sto ova moja nije pitala ni za kakav popust niti bilo sta slicno, samo mi je ‘ladno natrljala na nos kako tu i tu ima artikal koji prodajem po duplo nizoj ceni, nesto mi moralisala, bila bla… Iskreno, nisam nista odgovorila, niti me previse dotaklo, a artikal je ubrzo nakon toga prodat…
2023 12 14
Ogugla se na to vremenom. Puno je takvih situacija. Ili traže sumanute popuste da bi posle preprodavali 5 puta skuplje... 🙄 Bezobrazluka ima uvek...
2023 12 14
Ja sam jednom pitala za popust za neki tvid komplet, koji je bio jednom nosen, jer sam ga nasla na drugom mestu sa etiketom po istoj ceni. Clanica nije htela da spusti, rekoh izvinjavam se onda, ne isplati mi se po punoj ceni, uzecu nov. Nije se uvredila, razumele smo se.
2023 12 14
Iz iskustva, nemojte se objasnjavati. Sami ste rekli, svako ima pravo da svoju stvar ceni koliko zeli. Bavim se prodajom na instagramu, i svaki dan dobijem neku, najcesce nepismenu, poruku, na primer: “Ala dereš”, itd. Samo odgovorim - svako (pa i ja) kupuje stvari u opsegu svog budžeta, i to je to ☺️
2023 12 14
Samo kazes vi onda kupite tamo gde je jeftinije i cao zdravo, ja nekad zbog nekih glupih pitanja i trazenja popusta 5 stvari kosta 2000 clanica nudi cenu za svih pet 500 dinara znaci spustila je predmete sve na po 100 dinara ja kazem ne odgovara mi ona kaze ok ajde onda izbacicu ovu jednu ove 4 za tu cenu i onda trazi odgovor odma jer ima ona na drugom mestu da kupi i jos insistira na placanju pouzecem ja odgovorim clanici najbolje da ne saradjujemo kupite vi lepo na drugom mestu, svako dobro i to bi bilo to uopste se ne uzrujavam
2023 12 14