Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

CC paketi se ne isporucuju

Drage clanice, da li jos neka od vas ima problem sa isporukom CC paketa u Smederevu? Paket je 9og otpremljen iz Beograda i u posti mi kazu da je stigao u Smederevo, ali da ga kolege tamo ne rasknjizavaju i ne isporucuju i da su svi paketi koji su otpremljeni za SD u istom statusu. Da li neko zna sta se desava? Pisala sam i reklamaciju, ali su mi odgovorili kako su moj mejl prosledili nadleznoj organizacionoj celini preduzeca i da cekam njihov odgovor.
2023 12 20
CC pakete vise ne raznose kuriri vec moras da ides u postu po njih tako je bar kod mene, kad pitas radnice kad ce krenuti da ih raznose dobijes odgovor kad svi mi ovde prestanemo da radimo, kod mene su non stop guzve zbog tih paketa ne mozes ni racun da platis jer njih 5 sa saltera traze jedan paket zatrpani su ne mogu da se snadju
2023 12 20
Meni u Nisu isti kuriri donose i px i cc pakete. Bas mi je danas stigao jedan na vreme.
2023 12 20
Meni u BG-u raznose kuriri, nego je bio neki zastoj u posti u Smederevu i nisu ga otpremali. Devojka isla u postu da se raspita i njima u sistemu stoji da je paket u Beogradu, a ovi iz Bg-a kazu da je u SD.. srecom je danas na isporuci posle 13 dana 😳
2023 12 20
Meni su jutros stigla tri CC paketa, kao sto rece clanica ubavkam u Nisu donose kuriri koji su zaduzeni za post express.
2023 12 20
Nisam primetila problem sa isporukom, u Bg, Novi Sad, i jos neka mesta, sve je bilo.ok. Mozda u nekim gradovima.
2023 12 20
Retrogradni Merkur je do 2.1 tako da je očekivano da se kasnjenja desavaju i problemi sa komunikacijom, posiljkama, prevozom..
2023 12 20
Kod mene u Kragujevcu normalno stizu paketi
2023 12 20
Moj poslat 22 og novembra nisu urucili na Rakovici,cc
2023 12 20
Meni cak nije stiglo ni obavestenje da je u posti
2023 12 21
U Subotici isto nisu isporucili, a prosao rok od 5 radnih dana i kad sam zvala postu da pitam sta se desava-kazu da nemaju dovoljno kurira za isporuku. Pisite im reklamaciju, rok da odgovore je 8 dana i nakon toga paket odmah bude na isporuci, tako sam ih ja ubrzala..
2023 12 21
Ja sam nakon 10 dana sama otisla po paket,naplatili su mi lezarinu,a nisam ni obavestena da je u posti! Bezobrazluk!
2023 12 22
> florida: > Moj poslat 22 og novembra nisu urucili na Rakovici,cc Da ja sam u Rakovici kod nas ne isporucuju meni je poslat juce paket videcu bas da l ce mi ga doneti ili cu morati da idem u postu po njega ako ne stigne u ponedeljak onda cu da idem u postu
2023 12 22
> DaniZara29: > Drage clanice, da li jos neka od vas ima problem sa isporukom CC paketa u Smederevu? Paket je 9og otpremljen iz Beograda i u posti mi kazu da je stigao u Smederevo, ali da ga kolege tamo ne rasknjizavaju i ne isporucuju i da su svi paketi koji su otpremljeni za SD u istom statusu. Da li neko zna sta se desava? Pisala sam i reklamaciju, ali su mi odgovorili kako su moj mejl prosledili nadleznoj organizacionoj celini preduzeca i da cekam njihov odgovor. Ja sam iz Lipa i meni uredno vrše i isporuku i prijem paketa i sve stize kupcima u roku 🦋
2023 12 23
> DaniZara29: > Drage clanice, da li jos neka od vas ima problem sa isporukom CC paketa u Smederevu? Paket je 9og otpremljen iz Beograda i u posti mi kazu da je stigao u Smederevo, ali da ga kolege tamo ne rasknjizavaju i ne isporucuju i da su svi paketi koji su otpremljeni za SD u istom statusu. Da li neko zna sta se desava? Pisala sam i reklamaciju, ali su mi odgovorili kako su moj mejl prosledili nadleznoj organizacionoj celini preduzeca i da cekam njihov odgovor. vec dugo nisam dobila cc paket na svojoj adresi, tako da tjt, razmazeni su
2024 01 06