Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prevara u planu

> Esprit21: > > DzoDzo: > > koliko? > Ne znam, nije mi rekla. Napisala sam joj da se javi na temi i kaze sta se desilo i za koliko ju je ostetila. Nije nista napisala nakon toga ni meni niti na temi. Jedinos to je rekla je da ju je prevarila pre par dana i da je ocajna zbog toga Pa nek se oglasi da joj pomognemo ako je moguće. Sa kog profila je varala?
2024 01 22
DžoDžo, pa jesam pala s kruške. Turpijam nokte za radni ponedeljak i stiže mi mejl da sam ocenjena. U momentu nisam ukapirala jer nije mi slala poruke, samo da sam je prevarila. Dok sam iskucala poruku Adminu i otvorila temu već mi bilo jasno. Ja sam razmišljala da ostavim komentar na YT ispod videa ali pošto sam ulogovana sa imenom ipak sam odustala. Dotična gđica će još mene da tuži. 😂😂😂
2024 01 22
> Esprit21: > > DzoDzo: > > koliko? > Ne znam, nije mi rekla. Napisala sam joj da se javi na temi i kaze sta se desilo i za koliko ju je ostetila. Nije nista napisala nakon toga ni meni niti na temi. Jedinos to je rekla je da ju je prevarila pre par dana i da je ocajna zbog toga E, da je nesto to ubacila u listu zelja, mogla je dobiti poruku upozorenja. Verovatno je samo isla na zelim i obavila posao, ili je kleptomanka poslala poruku oko razmene pa ova poslala jedina predmet, mozda nisu pare? A ja juce, sedim kod svekrve, kad jedno obavestenje za ocenu, drugo, rekoh njoj evo dva negativna od male lopine 100%. Udjem na nalog, kad jeste 😂😂
2024 01 22
> AppleRed: > > Esprit21: > > > DzoDzo: > > > koliko? > > Ne znam, nije mi rekla. Napisala sam joj da se javi na temi i kaze sta se desilo i za koliko ju je ostetila. Nije nista napisala nakon toga ni meni niti na temi. Jedinos to je rekla je da ju je prevarila pre par dana i da je ocajna zbog toga > Pa nek se oglasi da joj pomognemo ako je moguće. Sa kog profila je varala? Verovatno sa ovog sa kojeg je nama dala negativne. Ne znam zasto se devojka ne oglasi. Poslala sam joj temu i rekla da napise sta se desilo i za koliko je ostecena. Mozda se nada da ce joj ova vratiti pare i plasi se da komentarise jer onda nece dobiti. To mi je pretpostavka jer mi je rekla da je prevarila pre par dana i da je ocajna jer joj ne vraca pare jos uvek. Iako je jasno da nece vratiti. Ako sam u pravu onda je napravila taj profil, cekala par dana pa postavila slike, prevarila nju i mozda jos nekog i onda je nama dala te ocene kad se oprostila od profila.
2024 01 22
Ali koliko neko može opsednut i bolestan da bude , da stalno iznova i iznova pravi profile i napada i maltretira ljude + krade ,očaj 😳
2024 01 22
> MarijanaTasin: > Ali koliko neko može opsednut i bolestan da bude , da stalno iznova i iznova pravi profile i napada i maltretira ljude + krade ,očaj 😳 Od toga živi. Ko zna gde još ima profile i radi isto.
2024 01 22
> Esprit21: > > Verovatno sa ovog sa kojeg je nama dala negativne. Ne znam zasto se devojka ne oglasi. Poslala sam joj temu i rekla da napise sta se desilo i za koliko je ostecena. Mozda se nada da ce joj ova vratiti pare i plasi se da komentarise jer onda nece dobiti. To mi je pretpostavka jer mi je rekla da je prevarila pre par dana i da je ocajna jer joj ne vraca pare jos uvek. Iako je jasno da nece vratiti. Ako sam u pravu onda je napravila taj profil, cekala par dana pa postavila slike, prevarila nju i mozda jos nekog i onda je nama dala te ocene kad se oprostila od profila. Aham, znaci mi treba da zalazemo zadnjice da bi prevarene cutale? Ona se nada vracanju para, verujem da je i temu procitala, ali misli da ce joj ova ludaca vratiti par hiljada dinara, a otresli su emisiju za kuću? I ocajna je sto je prevarena, sa tim da joj je ok da cuti i da neko drugi postane ocajan? Sramota.
2024 01 22
https://mojekrpice.rs/nelifashion-358539 profil star bukvalnih par sati, pre nego sam otisla na nokte u pola 2, gledala sam nove clanove, nije bila na listi. Ne znam kad je stigla da saradjuje sa ovom clanicom iz Bga, a ona je iz Kga i gle cuda, ne radi licno preuzimanje.
2024 01 22
https://mojekrpice.rs/forum/t/615016/paznja-pretpostavljate
2024 01 22
Novi članovi bez utiska (tj saradnji) daju pozitivan utisak na predlog drugog člana ( koji se više razume i predloži razmenu utisaka), da bi im isti bio uzvraćen i tako malo osigurali saradnje. Ili avionom dostave paket isti dan u drugi grad i tako dobiju pozitivan utisak za saradnju 🌈
2024 01 22
A sve vreme edituju nalog i tako u krug u krug do potencijalnih kupaca... Npr, ova sto je satro iz Kg je imala i Zara prsluk na nalogu. Ugg tazz. Sada ima samo jaknu i kupaci. A satro Bg girl je brzinski napravila i popust na krpice.
2024 01 22
Ova JOVANA SABANOVIC trenutno vara i vređa članice na Moje krpice.hr, nekoliko tema o njoj je na forumu
2024 01 23
> Veki1985: > Ova JOVANA SABANOVIC trenutno vara i vređa članice na Moje krpice.hr, nekoliko tema o njoj je na forumu Posaljite im ovaj link i ostavite linkove da vidimo. Nikako da joj ne uplacuju! Ne znam da li ima adresa ovde, ali mozete je naci na youtube, samo kucajte radna akcija sa Tamarom kod porodice Sabanovic
2024 01 23
https://mojekrpice.rs/kupoholicarka53-358772 sve slike skinute sa pinteresta, različite pozadine. plus na slici sandale br. 41, u opisu stavljeno 38 :D ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/0122e6a5ab2a0c3876be61941279c626.jpg)
2024 01 24
> Esprit21: > > Veki1985: > > Ova JOVANA SABANOVIC trenutno vara i vređa članice na Moje krpice.hr, nekoliko tema o njoj je na forumu > Posaljite im ovaj link i ostavite linkove da vidimo. Nikako da joj ne uplacuju! Ne znam da li ima adresa ovde, ali mozete je naci na youtube, samo kucajte radna akcija sa Tamarom kod porodice Sabanovic Mislim da sam ostavila na drugoj stranici teme.
2024 01 24
1 2 ... 8 9 10 11 12 13 14 ... 16